Şimdi Ara

Vodafone Ankara çekme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 4 aylık vodafonluyum ama telefonumda sürekli cekim gücünün sıfıra düştüğünü sonra tekrar çekmeye başladığını görüyorum.evdeki diğer telefonlarda da bugün test ettim sonuç aynı.konuşurken bazen konuşma gidiyor. bazen bana ulaşamıyorlar böyle şikayeti olan başka kişiler de var mı açıkçası öğrenmek istedim bir de özellikle Ankara da oturup çekimden memnun olanlar var mı?çünkü gittiğim hemen hemen her yerde bu sorunla karşılaşıyorum sinyal hiç stabil değil

• Tamam Ankara'da ama hangi semti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara çukurambar da sıkıntı yok. Kardeşim kullanıyor. 2g de full 3g de iyi. Ve dikkat ettim eskiye göre hem 2g hem 3g de sarj uzun gidiyor artık. 1 yıl önce kullandığım emektar 5800 a takıp denedim. Gayet iyi performansı.

• yücetepe beytepe yenimahalle :S
  • Semt de biraz önemli, Yenimahalle biraz geniş bir kavram ragıp tüzün esentepe vb 28-33 mbit interneti var Vodafone'un h+ sürekli full nerdeyse ama batıkent performansından ben de memnun değilim, ikisi de Yenimahalle :)

Genel itibara gelirsek Vodafone'un Ankara'nın kralı olduğunu düşünüyorum

• Ankara Dikmende gayet iyi çekiyor.100.yılda da iyi çekiyor.Aynı yerlerde aveanın çekimi berbattı ben de vodafone a değiştirdim.Çok memnunum.Yenimahalledeki arkadaşımın da bir sıkıntısı yok vodafonedan.Güzelevler tarafında iyi çekiyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.