Şimdi Ara

Vodafone arama yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
35.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni arayan olursa ulaşılamıyor desin. Var mı bunun yolu? Başka numaraya yönlendir diyenler olursa maalesef başka verebileceğim öyle numara yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Arama Yönlendirmeyle İlgili Bilgiler

Vodafone arama yönlendirme hizmeti, aramalarını başka bir numaraya yönlendirmene olanak tanır. Bu hizmet, seyahatteyken, meşgulken veya başka bir nedenle aramaları cevaplayamadığın durumlarda faydalıdır.

Vodafone arama yönlendirmeyi etkinleştirmek için 21 tuşlayabilir ve ardından yönlendirmek istediğin numarayı girebilirsin. Yönlendirmeyi iptal etmek için *21# tuşla.

Eğer yönlendirdiğin numara kapalıysa veya meşgulse, arayan kişi "Aradığınız numara ulaşılamıyor" mesajıyla karşılaşabilir. Bu sorunu önlemek için, yönlendirdiğin numaranın aktif olduğundan ve aramaları cevaplayabileceğinden emin olmalısın.

Vodafone ayrıca ağdan beklenmedik cevap gibi sorunlar nedeniyle arama yönlendirmenin çalışmamasına neden olabilecek ağ sorunları yaşayabilir. Bu sorunla karşılaşırsan, ağın durumunu kontrol etmeyi dene.

Vodafone yönlendirme numarası, aramalarını yönlendirmek istediğin numaradır. Bu numarayı hatırlamalı ve ihtiyaç duyduğunda girmek için hazır bulundurmalısın.

Vodafone arama yönlendirme hizmeti hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sorunları gidermek için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 05555 yönlendir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0542 754 30 00 numarasına yönlendir

**21*05427543000#

Telefonun arama kısmına (dial pad) bu kodu yazıp arama tuşuna basarsan istediğine ulaşırsın..
  • arkadaşlar birşey soracağım biraz önce bana özel bi kampnaya geldi ekranda açıldı yanlışlıkla kapandı b kampanyayı tekrr nasıl öğrenebilirm
  • Tüm aramaları Vodafone hattımdan Türkcell hattıma yönlendirirsem bana ücreti ne olur arkadaşlar arama başına? Arayan kişiye de ücret yazar mı veya?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da bu işlem ücretsiz. Vakti zamanında müşteri hizmetlerinden aynı şekilde Vodafone'dan Turkcell'e yönlendirme yapmıştım. Kodu da **21*no# idi. Artık sanırım arama kısmında tuşlayarak bunu yapmayı iptal etmişler, müşteri hizmetlerini arayıp "her koşulda" yönlendirme istemek lazım.
  • Soldaki Türkcell, sağdaki Vodafone. Meşgulken yönlendir kapalı nedense Vodafone'da. Arama yaparken koşullu yönlendirme uyarısı da çıkmıyor? Neden?

Vodafone arama yönlendirme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Vodafone nereden tutsan elinde kalıyor.

Geçen hafta bende vardı yönlendirme, 1 hafta önce Turkcell'e taşıdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.