Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
43
Favori
157.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 martta sipariş verdik ne gelen var ne giden :D müsteri hizmetlerini arıyorum açan yok çok kurumsal buldum firmayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere sipariş verdim mail attım çağrı merkezini aradım ne grlen var ne giden. Hayat marka su tercih etmeyelim diye yapılan bir kampanya bence. Müşteri Bir markaya nasıl antikpatikleşir göstegesidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bisu üzerinden ücretli sipariş verdim 10 dk sonra getirdiler kodum boşa gitti

• Kampanyaya katılmayan (gönderim yapmayan) bayiilere bir yaptırım var mı?

Biz faydalanamıyoruz burada
  • Bu Hayat Su konusunda HayatSU ve Vodafone sınıfta kaldı.
    Tam anlamıyla kepazelik, 2 kez sipariş verdim. Gelen giden yok.

Mecbur alma dışında Hayatsu alırsam .....
  • Kod istek ve paylaşımlarınız için lütfen Çek Satış bölümünü kullanınız ve bu konuya yazmayınız.

İyi forumlar,
  • iki kere faydalandım, üçüncü siparişim gelmedi tam 4 gün bıkmadan usanmadan müşteri hizmetlerini aradım.Bayii türlü bahanelerle suyu yönlendirmedi,ama sonunda getirdiler.Dördüncü sipariş yine gelmedi artık uğraşmak istemedim.

Bu kampanya tek kelimeyle rezillik.Adamlar kodu alıyor,ürünü göndermiyor,göndermedikleri ürünün parasını alıyor şeref yoksunları
  • Sakarya Erenler'de 8 sipariş vermişim, hiçbirinde sorun yaşamadım. En erken 15 dakika en geç ertesi günde geldi sularım ama genelde 2 saate teslim ettiler. Az önce de 9. Suyu sipariş ettim :)

• 3 hafta bekledim gelmedi, en sonunda kendim gittim aldım.
  • kampanya gözükmeyen arkadaşlar, Hayat Su internet sitesinde üyeliğiniz var mı?
    bir arkadaştan duymuştum, üyeliği olmayan abonelerin kampanya sayfasında Hayat Su çıkmıyormuş. denemekten zarar gelmez, belki doğru bilgidir.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.