Hem Turkcell hem Avea hattına sahipken Cep1(heryöne bir kon) tarifesi için vodafon hat aldım. kampanya 24 eylüle kadar şartsız idi.24 eylülden itibaren 200 kontör yükleme şartı vardı ve ben 28 eylül de 200 kontör yükledim.9 ekim 19:30 da bir sms geldi kampanyanın kontör yükleme zamanının 10 ekime uzatıldığına dair.200 kont şartınıda 100 e indirmişler. yani benim bu indirimden yararlanmam için bugün-yarın 100 kontör daha yüklemem gerekiyormuş. 24 eylül e kadar bir uyarı mesajı atmaları lazımdı.müşteri hizmetlerine söyledim yoğunluktan gelmemiştir dediler :)
Müş.hiz. deki bayana dedim ben 100 kontörü yükledikten sonra bu tarih 2 gün daha uzatılırsa bi 100 kontör daha mı yüklemem gerekecek diye !
cevap süperdi "vodafone nun kampanyalarda değişiklik yapma haklı saklıdır"" imzaladığımız sözleşmelerde yazıyormuş...bende sizin yaptınınız kanunusuz demiyorum terbiyesizlik ahlaksızlık diyorum dedim ve kapattım
ayrıca bugün müş. hiz.i aradığımda tarife tanıtımlarında 24 eylüle kadar diyordu...onu bile düzeltmemişler
ilginç ama olur böyle durumlar kafana takma ne mağdur olan insanlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme