Şimdi Ara

Vodafone Benim Pass'im Tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman zaman Türkiye'den yurtdışını aramam gerekeceği için Vodafone'a geçiyorum.

Bu tarife ile ilgili olarak (daha doğrusu Pass paketleri ile ilgli olarak) Ekşi Sözlük'te 5 sayfa konuyu hepsini okudum. Ama sormak istediklerim var.

1.) Spotify Premium ile yararlanabilir miyim? Yoksa ücretsiz sürüm mü olmalı?
    2.) Hangi radyo kanalları bu kapsamda? Hangilerini indireceğim mağazadan?
    3.) Youtube tarayıcıdan mı, yoksa uygulamadan mı izleyeceğim? Çözünürlük 480p mi olmalı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Spotify ücretsiz reklamlı sürümünü kullanıyorsunuz sadece spotify aracılıyla kullanıdıgınız internet ücretsiz.Ben kaçak versiyonunu kullanıyorum spotifyın bu şekilde premium ve sınırsız oluyor.
    2-Radyo kanallarından ziyafet belirli müzik uygulamaları var onlarda bulunan radyo kanallarını dinleyebilirsin vodafoneun seçtiği uygulamalar Power App, Fenomen+, Karnaval ve Spotify
    3-1080p kalitesinde izliyorum tabi çekerse genelde 480p izliyorum mecburiyetten, tarayıcı uygulama farketmez kotadan yemez.

ama şöyle bir sıkıntı var bazı kullanıcıların pass paketleri olmasına ragmen mevcut internet paketlerinden yiyebiliyor böyle sinir sıkıntıları olabiliyor benim başıma gelmedi ben kendi yetkili bayisinden yaptırdım, genelde hotspot olarak bilgisayara baglıyorum sıkıntı yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegehthtvsshas -- 24 Aralık 2018; 19:30:56 >

• Teşekkürler.

Peki, powerapp, fenomen+, karnaval ve spotify tek seçim mi? Yani 3 haktan biri mi gitmiş oluyor bunları seçince? Spotify ücretsiz olunca şarkı atlayamıyoruz galiba.

• veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    saydığım uygulamaların hepsinde geçerli sınırsız kullanabilirsin, spotify ücretsizde şarkı atlanmıyor karışık çalma seçenegi var ve reklam çıkıyor şarkı arasında

https://www.vodafone.com.tr/ek-paketler/pass/assets/pdf/prepaid.pdf
  • Daha önce bir sene kadar Spotify Premium kullandım. Sonrasında Radyo Kulesi uygulaması ile radyo dinlemeye başladım. 45 dakika gidiş, 45 dakika dönüş serviste radyo dinlerim. Bu tarife işime yarar. Youtube alırım, çok izlemesem de. Üçüncü bir şey daha almam lazım.

• · Benim Passim tarifesindeki müşterilerine sunulan uygulamalar hangileridir?

Youtube, Whatsapp, Instagram, Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Spotify, İzlesene,

Karnaval, Vodafone Call+ uygulamaları arasından 3 tanesi seçilebilir.

(Diğer radyo uygulamaları dahil değil gibi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.