Şimdi Ara

Vodafone Bis Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa blackberry kullancam bis'e kayıt yaptırcam ama fazla bilgim yok bazı konularda bis'e kayıt yaptıktan sonra bbm servisini kullancam ve tarayıcıdan girdiğim internet sınırsız olacak demi ben vodafone 8 tl olan sınırsız internetini kullanıyorum şimdi bis'e geçtiğimde buna gerek kalmıyacak demi sınırsız internet ile yaptığımı bis'lede ek bir ücret ödemeden sınırsız internetimi kullancam demi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AgaStore

Arkadaşlar ilk defa blackberry kullancam bis'e kayıt yaptırcam ama fazla bilgim yok bazı konularda bis'e kayıt yaptıktan sonra bbm servisini kullancam ve tarayıcıdan girdiğim internet sınırsız olacak demi ben vodafone 8 tl olan sınırsız internetini kullanıyorum şimdi bis'e geçtiğimde buna gerek kalmıyacak demi sınırsız internet ile yaptığımı bis'lede ek bir ücret ödemeden sınırsız internetimi kullancam demi ?

KDV Dahil 29,7TL (Öiv hariç) dahilinde BIS hizmetinden yararlanabilirsiniz. BIS'e abone olduğunuzda Blackberry APN tanımlanacağı için sınırsız olarak internete girebileceksinizi. Aylık ücret dışında ek ücret alınmaz. Detaylı bilgi için telefonunuz boşta olacak şekilde farklı bir numara ve farklı bir telefondan MH'ni arayınız. Sizi data servisine aktaracaklar. Tüm sorularınızı data birimine sorabilir, aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Detaylı Bilgi:http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/sss.blackberry.php

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iptv yardım edin lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.