Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır tüm operatörlerin kampanyalarını ve konuşma paketlerini inceliyorum ancak hala karar veremedim uzun yıllardır turkcell kullanmaktayım çok memnun olmasamda işimi görmekte ancak artık tarife değişikliğine gitmem gerektiğine inanıyorum ve şu anda bana en mantıklı gelen vodafone cep limitsiz 750 ancak.Baz istasyonları genişmi ? İstanbulda sıkıntı yaşarmıyım ? Veya ne bilim buna benzer operatör sıkıntıları ile ilgili kafam bir sürü soru işareti var eğer kullanan memnun olan olmayan fark etmez burada bilgi verebilirse bana çok sevinirim.
Saygılarımla
İyi Forumlar Herkese
Vodafone kapsama alanı gayet iyi 3G de dünya lideri olduğu gibi türkiyede de şu an önde denilebilir.yanlız en çok nereye doğru arama yapacaksınız orası önemli
Özellikel nişanlım ile birlikte alıcaz ve daha çok ona arama yapacağım.Ancak çevremde turkcell,avea gibi operatör kullanıcıları daha fazla olduğu için cep limitsiz 750'i seçmeyi düşünüyorum eğer dedikleri gibi ayda tüm vergiler dahil 50 TL ise.
Türkiyenin bence en iyi tarifesi..
Tavsiye ederim..
Hem hesaplı hem çok konuşturan bundan daha iyi tarife göremiyorum..
Kapsama alanında asla turkcell değil, ancak oldukça yeterli.
Peki vodafone sitesinde yazdığı gibi Tüm vergiler 50 TL mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: DATADOT Peki vodafone sitesinde yazdığı gibi Tüm vergiler 50 TL mi ?
Çok teşekür ederim arkadaşlar herkese verdiğiniz bilgilerden ötürü.
ses kalitesi de çok iyi,kesinti,git-gel yok..sorun yaşamazsın..
Bakalım bu güzel yorumlar sonrasında geçiş yapıcam herhalde.Bu arada herhangi bir ücret ödemesi yapılıyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: DATADOT Bakalım bu güzel yorumlar sonrasında geçiş yapıcam herhalde.Bu arada herhangi bir ücret ödemesi yapılıyormu ?
Hayır.Ücretsiz
Hayır..
Ama ben hep derim hat almadan evde bir kontrol yapacaksın yada işte..Çekim kötüyse uzak dur..
volkan abının dedıgı gıbı turkcell degıl yanı ole cekım kalıtesı bekleme ama aveada degıl ! yanı bencede bunu secmek mantıklı olan :)
Anlıyorum.Umarım sorun olmaz yarın en yakın vodafone shop ile görüşecem bakalım sonucu nasıl alıcaz sizler ile paylaşırım en kısa zamanda.
Temmuz ayına kadar 13 senelik Turkcell kullanımım ve 3aydır da Vodafone kullanımım açısından açıkçası (tüm kocaeli, istanbul, adana, osmaniye, bursa, sakarya, mersin ve bu şehirlerin birbirleri ile olan bağlantılarının mevcut yol boyunca) ikisi arasında herhangi bir fark göremedim kalite, konuşma ve çekim açısından. Tabii bundan birkaç sene önce Vodafone yokken durum farklı miydi bilemiyorum.. Fark ettiğim tek fark sanki Vodafone daha çok baz istasyonu değiştiriyor. Ve bu yüzden sanki telefonun sarji daha az gidiyor.. Avea'dan hiç bahsetmiyorum bile bilfiil 7sene turkcell ile birlikte o operatörü de kullanmış biri olarak :)
Valla bu kadar övgüden sonra bende bu gidişle vodafone kullanıcı olucam demek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme