Şimdi Ara

Vodafone cihaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-1.5 senedir turkcell faturalıyım. 1-2 faturamı geciktirdiğim için turkcell cihaz vermiyor. Kredi ile de veremiyorlar çünkü eve eşya almak için mevcut çekebileceğim bütün krediyi çektim. (öğrenciyim bu yüzden fazla limitimde olmuyor) Geçen gün bir vodafone bayine gittim oradaki bir bayan bana vodafone faturalıya geçtiğim taktirde 6 aylık fatura belgemi getirirsem ve fatura tutarım 300 tlyi aşmısa istediğim cihazı alabileceğimi, 300 tlyi aşmadıysada 1400 tlye kadar her cihazı alabileceğimi söyledi.
    2-3 kere kesin mi diye sorduğum dada kadın evet dedi.
    Bu şekilde alan var mı ona göre operatörümü değiştireceğim.

• Bi allahın kulu almadı mı bu mu forum
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/ACAIPTeknolojikPopulerBireyselEsaslar2015.pdf

Yukarıdaki linkten okuduğum kadarıyla dediğiniz gibi cihaz alınamıyor. Bu konuda kurallar devamlı değiştiği için Vodafone çalışanları da bazen yanlış bilgi verebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/ACAIPTeknolojikPopulerBireyselEsaslar2015.pdf

Yukarıdaki linkten okuduğum kadarıyla dediğiniz gibi cihaz alınamıyor. Bu konuda kurallar devamlı değiştiği için Vodafone çalışanları da bazen yanlış bilgi verebiliyorlar.

Numarasını Vodafone’a taşımak isteyen müşteriler mevcut operatöründe son 6 aydır faturalı hatta
    olduğunu, son 6 aydaki en az 5 faturasının toplamının minimum 180TL olduğunu ve fatura ödemelerini
    yaptığını Vodafone bayi çalışanına çevrimiçi selfservis ekranlarından ispat ettiği durumda yeni bir limit
    skor ataması yapılacaktır.

Burdaki kriter tutuyor. Hatta 300 üde geçkindi fatura toplamım kadın 3000 tlye kadar istediğiniz cihazı alabilirsiniz falan filan dedi. Dün bütün belgeleri götürdüm. Hat açılınca gelin alın dedi cihazınızı. Çok arada kaldım şimdi

• Avea da 1.5 senedir faturalıyım.

31tl ödüyorum

Vadafona geçsem henen cihaz verirlermi uygun model ucuz , Avea'da cihaz yok tarifeme göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    kadın benden 6 aylık fatura belgemi istedi. Başka bişeye gerek yok dedi. Ama sözleşmeyi okuduğumdada alamayacağı okuyorum :D Kadın da ısrarla vericez cihaz diyor :D Şu hat bi açılsın haberdar edicem herkesi pzrtesi salı açılır heralde

Edit:
    Sözleşmenin bu kısmına göre veriyorlar yani. Kadın da benim numaramı alıp sorgulamıştı. Limit puan falan filan. Limit puan yetmezse krediyle veriyolar. Şimdi çözdüm.

Kampanya kapsamında sunulan cihazlar için “Limit Puan Uygulaması” bulunmaktadır. Limit Puan
    Uygulaması kapsamında müşterilerin TCKN ile kayıtlı tüm hatlarındaki abonelik yaşı, kullanım ve
    ödeme alışkanlıkları, fatura tutarları üzerinden değerlendirilerek ödeme tipine göre bir limit puan
    belirlenir.Müşterinin seçtiği cihaza sahip olması için müşteriye ait limit puanının, en az kampanya
    kapsamında sunulan cihaz için belirlenmiş limit puan kadar olması gereklidir. Limit puanının kampanya
    kapsamında seçtiği cihaz için yeterli olmaması halinde, Kredi Kayıt Bürosu sorgulama yöntemi ile
    müşterinin limit puanı tekrar hesaplanarak kampanya kapsamında seçtiği cihaz için yeterli ise
    kampanyadan faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4B42A22DE -- 20 Nisan 2015; 1:43:34 >

• Kaça geliyor şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Kaça geliyor şimdi

Ne alacağıma karar vermedim :/
  • Pahalıya gelmiyor mu, normal satılandan

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan1071

Arkadaşlar 1-1.5 senedir turkcell faturalıyım. 1-2 faturamı geciktirdiğim için turkcell cihaz vermiyor. Kredi ile de veremiyorlar çünkü eve eşya almak için mevcut çekebileceğim bütün krediyi çektim. (öğrenciyim bu yüzden fazla limitimde olmuyor) Geçen gün bir vodafone bayine gittim oradaki bir bayan bana vodafone faturalıya geçtiğim taktirde 6 aylık fatura belgemi getirirsem ve fatura tutarım 300 tlyi aşmısa istediğim cihazı alabileceğimi, 300 tlyi aşmadıysada 1400 tlye kadar her cihazı alabileceğimi söyledi.
    2-3 kere kesin mi diye sorduğum dada kadın evet dedi.
    Bu şekilde alan var mı ona göre operatörümü değiştireceğim.

Turkcell'de fatura ödemelerini geciktirmeyeceksin.

Vodafone diğer operatörden gelenlere veriyor. 2-3 günlük gecikme onlarda sorun olmuyor.

• Merhaba,

Bayi sana cihaz alableceğine dair bilgi verdiyse bayi ile görüş. Cihaz kampanyaları ile ilgili olarak müşteriye kefil olarak cihaz verme hakları var. Bu yönde iletirsen talebini zaten cihaz satmak için ellerinden geleni yapacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmtl

Merhaba,

Bayi sana cihaz alableceğine dair bilgi verdiyse bayi ile görüş. Cihaz kampanyaları ile ilgili olarak müşteriye kefil olarak cihaz verme hakları var. Bu yönde iletirsen talebini zaten cihaz satmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Dün sms geldi yarın vodafoneye geçmiş olacağım. Sonucu ve ayrıntılı bilgiyide buraya yazacağım
  • Eşimin Turkcell hattında da bazı gecikmeler oldu 2 yıllık iphone kampanyasında, turkcell yeni cihaz vermedi skor düşük diye. Gecikse bile ödemeler yapılmıştı Turkcell de, Vodafone a geçtik 6 aylık faturaları turkcell işlem merkezinden aldılar yeni cihazı verdiler, sıkıntı olmadı hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.