Şimdi Ara

Vodafone curve 8520ye avea ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet. Benim bir sorum olacak. 4 ay önce vodafonedan blackberry curve 8520 aldım kampanyayla ve artık vodafone kullanmak istemiyorum. Avea hattımı taktığımda emaillerim telefona gelmiyor, facebook programıyla bağlanmaya çalıştığımda hata veriyor ve internet tarayıcısı olarak sadece avea tarayıcısı kullanıyor. Vodafone takılıykense ie, firefox, blackberry tarayıcılarını kullanabiliyorum. Acaba bunları düzeltmek için bir ayar vs. var mıdır? Mesela avea hattıma direk maillerin gelmesi gibi? Şimdiden teşekkürler dostlar.

• Bis paketiniz olması lazım o servisleri kullanabilmeniz için. Normal internet paketi olmaz. Avea'da sanırım faturasız Bis servisi yok.
  • Peki liramdan kullanarak o mailleri falan direk alma yok mu? Mesela her mail geldiğinde bir kaç kuruş alacak internet bağlantısı için falan? Bis kullanmadan o mailleri alma yolu yok mudur? :S
  • Tarayıcı üzerinden mailinize girebilirsiniz anca. BB Mail servisi sadece Bis ile çalışıyor. Müşteri hizmetleriyle (tabi kendilerine ulaşabilirseniz) bir konuşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 23 Haziran 2011; 17:44:43 >
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım anladım. Müşteri hizmetleriyle falan uğraşmak istemiyorum çok sinir bozucu oluyorlar. Böyle kullanacağım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.