Şimdi Ara

Vodafone da para transferi sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık 100 lira deniyor ama ben iki hattımdada hiç 100 lira görmedim.

Şu an bir hattımda 20, bir hattımda 6 lira transfer hakkım var ama yapamıyorum, çünkü aylık lira transfer limitimin tamamını kullanmışsınız diyor. Bu ne saçmalıktır anlamıyorum

• Evet cok saçma bir sistem. Benim de bu ilk defa başıma geldi. Hattıma 50TL bakiye yükledim. 40Tl transfer bakiyem olmasına rağmen 10Tl transfer ettim ve bu aylık transfer limitiniz doldu uyarısı aldım. Yeni transfer hakkım 1temmuzda başlayacakmış felan. :D

Neyse dört dörtlük yaz kampanyasına dua etsinler :D yoksa vodafona 3ayda bir kontör atıyorum anasını satayım. Yaklaşık 8 9 aydır full gsmobile takılıyorum.
  • valla aynen öyle, yoksa direk turkcelle gececem nedir bu ya. sms paketi almak istersin, alamazsınız falanca yere kayıtlısınız der, orayı iptal yazarsınız buraya üyeliğiniz yok der..... ya adam gibi yap işini vodo yada yok ol bu ne ya
  • syni sikinti bndede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tusdata

valla aynen öyle, yoksa direk turkcelle gececem nedir bu ya. sms paketi almak istersin, alamazsınız falanca yere kayıtlısınız der, orayı iptal yazarsınız buraya üyeliğiniz yok der..... ya adam gibi yap işini vodo yada yok ol bu ne ya

Aman hocam, ne turkcelli. Sakın öyle bir hata da yapma. :) Sms olayı 3 operatör içinde neredeyse aynı. Ama Turkcelle baglanma hayata derim.
  • sms mantigi soyle isliyor vodafoneda..

diyelim paket 7sinde yenilenecek ve siz iptal dediniz..

o paket iptal olmuyor. ayin 7snde paketi size satiyor.sonra iptal talebi devreye giriyor ve bir ay daha eski paketi kullaniyorsunuz..

2 hatta yaptigim denemelerde aldigim sonuc bu. bir yazilim hatasi soz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 30 Haziran 2010; 16:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

sms mantigi soyle isliyor vodafoneda..

o paket iptal olmuyor. ayin 7snde paketi size satiyor.sonra iptal talebi devreye giriyor ve bir ay daha eski paketi kullaniyorsunuz..

Böyle güzel mesaj paketlerine o kadar küçük bir hata olsun ya. :D O kadarcık yazılım hatası bizlerde de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

sms mantigi soyle isliyor vodafoneda..

herkes şu cepsms dolusu paketini iptal ederken sorun yaşıyordu ama dediğin gibi 7999 a kaydıktan sonra oldu ben 1-2 gün öncesinde 7.8 tl den 9 tl ye çıkartıldığında iptal etmiştim o ara bakiye sorunum vardı bakiye yükleyince tekrar aktif ederim demiştim sonra zaten heryöne maksiye geçtim ve hiç sorun olmadı geçişlerde.Bu 7999 sistemini iyi ayarlayamadılar bunlar ondan sorun oluyor herhalde evvelden yapılan iptalde sorun yaşamadım çünkü.Heryöne makside ilk çıktığından beri kullanıyorum herhangibir paket değişikliği yapmayı düşünmediğimden sorun falan olmuyor tabi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.