Şimdi Ara

Vodafone da Turkcell de Hayattan Soğuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, canımdan bezdirdi iki operatör. 80 küsür liralık vodafone red 20 plus tarifem 125 liraya çıktığı için ve alt tarifelere geçemeyeceklerimi söyledikleri için Turkcell platinum 15gb lık pakete geçtim 111 lira ücretle. 31 ocakta Turkcell aktif oldu ve 10 şubata hesap kesim tarihi koymuşlar ve ücret tam 50 lira çıktı 11 gün için bu ücret. Müşteri hizmetleri ile yazıştım bu kadar süreye bu kadar ücret çıkıyor dedi. En basit hesapla hesap yaptığınızda bile en fazla 40-41 lira ücret çıkıyor arada fark neden diyorum temsilci papağan gibi kullandığınız süreye karşılık gelen ücret bu diyor ben de sinirlendim ve vodafone red e tekrar başvurdum. Dün 4 iş günü bitti ve ses seda yok ne arayan oldu ne de telefona mesaj geldi şu gün hattınız aktif olacak diye. Ben de aradım vodafoneu oradan bana 0850 777 0541' i arayın dediler aradım biz size dönecez dediler sonra 085048001903 nuamarası aradı bana telefonda hattınız en geç 4 iş günü içinde aktif olacak dedi. Dedim şaka mı yapıyorsunuz bugün tam 5 iş günü bitti, siz bana 4 günden daha bahsediyorsunuz ayın 10unda hesap kesim tarihi dedim turkcellin. 11inde geçersem ne anlamı var dedim ııh mııh etti. Dedim istemiyorum geçiş felan turkcellden devam edicem tamam dedi kapadı. Ha dediğimi kaale alıp iptal eder mi geçişimi onu da bilmiyorum. Bana bir akıl verin gidip turk telekoma geçecem bu sinirle ve iyi çekmiyor buralarda. Bu arada turkcellden ilk hesap kesim tarihinden sonra çıkarsam ödeyeceğim miktar tam olarak ne olur?

• Tekrar vodafone a dönüş için yaptığın başvuruyu bayiden yaptıysan git iptal ederler. Geçen gün başıma geldi sorunsuz iptal ettim.

İnternetten başvurduysan belge vs. imzalayıp göndermediysen yine iptal olur.

Turkcell olayı için birşey diyemeyeceğim, saçmalık.

Ayrıca vodafone red20 kullananlardan 2. yıl için 85e teklif alıp kullanan görmüştüm, diretseydiniz keşke.
  • Turkcell'den çıkarsanda önümüzde ki ay için faturan + indirim bedeli yansır.
  • Dostum baya bir Turkcell uzmanına benziyorsun. Bir konuyu merak ettim sana sorayım:

Faturasız abonelikte yeni gelenlere Lifecell 5 GB 35 lira iken, faturalıda aynı tarife 44 lira. Neden?
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    yok hocam netten başvurdum belgeleri de imzaladım. turk telekom yolları göründü bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Dostum baya bir Turkcell uzmanına benziyorsun. Bir konuyu merak ettim sana sorayım:

Faturasız abonelikte yeni gelenlere Lifecell 5 GB 35 lira iken, faturalıda aynı tarife 44 lira. Neden?
    Yok estağfurullah.

Faturasızda heryöne 500 dk veriyor, faturalıda 750dk.
    Faturasızda uygulama içi haklar (tv+, yaani vs.) 20gb veriyor, faturalıda 25gb
    Faturasızda haydi gelden 1gb alamıyorsun, faturalıda 5+1 oluyor.
    Faturasızda 2gb facebook&twitter hediyesi yok, faturalıda 2gb var.

Bunlardan dolayı 9tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Şubat 2019; 13:29:55 >
  • faturasızda da haydi gel var. 27 lira üzerinde para yatırırsan 1 GB veriyor.

faturasızda da fbook twitter hediyesi var.

Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Şubat 2019; 13:33:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

yok hocam netten başvurdum belgeleri de imzaladım. turk telekom yolları göründü bana.
    O hâlde geçiş olucaktır.

Geçen arkadaşım web'den başvurdu 4 günde hat açıldı. Biraz şanssızsınız sanırım.
  • quote:

faturasızda da haydi gel var. 27 lira üzerinde para yatırırsan 1 GB veriyor.

faturasızda da fbook twitter hediyesi var.

Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya
    Bi mh arayıp hesabını sorayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bi mh arayıp hesabını sorayım

Alıntıları Göster
    E o halde faturasız lifecell daha avantajlı değil mi?
  • quote:

E o halde faturasız lifecell daha avantajlı değil mi?

Alıntıları Göster
    İyice gorüştüm mh ile ve eksik bilgileri öğrenmiş oldum.

Faturalı heryöne 750dk veriyor + bipten heryöne 1000dk , faturasızda sadece normal 500dk var.

Uygulama içi haklarda +5gb fark var.

Faturasızlarda sadece gerekli kriterleri sağlayan kişilere 1gb hediye ediliyor. Yani her hazırkart ve lifecell hosgeldin 5gb müşterisi bunu alamıyor.

En basitinden söz konusu paketler içinde ki dakika farkları o 9tl farkı rahatça açıklıyor sanırım.

• faturasızın en dezavantajlı yani internet ve konuşma ücretlendirme periyodu. konuşma için 60 sn, internet için 100 KB. yani 1 sn de konuşsan 1 dk düşüyor, 59 sn de konuşsan 1 dk düşüyor. bu kötü.
  • quote:

faturasızın en dezavantajlı yani internet ve konuşma ücretlendirme periyodu. konuşma için 60 sn, internet için 100 KB. yani 1 sn de konuşsan 1 dk düşüyor, 59 sn de konuşsan 1 dk düşüyor. bu kötü.
    Faturalı kullanmamda ki asıl sebep o işte.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam benim meşhurdur şansızlığım şaşırmadım. turk telekoma geçecem bugün iş çıkışı :) onda da bir şey bulur beni muhtemel bimcel a101cell de alırım soluğu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.