Şimdi Ara

Vodafone'dan ayrılıyorum. Tt mi turkcell mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'un berbatlığı dolayısıyla operatör değiştiriyorum. 22-23 lira civarları 3-4 gb tan az internet olmayan paket lazım. Tt'nin ucuzluğu ile turkcell'in çekim gücü ve dağıttığı bol internetler arasında kaldım. Yardımcı olabilecek var mı?

Edit::Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Tt'ye geçiş işlemlerini başlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 12 Kasım 2017; 16:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hızınızdan biraz feragat edin ya tt ye geçin ya vodafone da kalın. Mesela ben şu sıralar tt ye geçmeyi düşünüyorum 22 tl ye 5 GB internetli paket vardı. Yani mükemmel hızı ne yapıcaksınız hocam zaten hayat mı kurtarıyorsunuz. İnsanlar da hep o takıntı var 2 saniye geç giriyor diye vay efendim çok mağdur oldum falan.
  • Nerde oturuyorsunuz? Mesela benim bulunduğum yerde turkcell berbat çekiyor, ama mecburen Turkcellde durmak zorundayım. Tt ya da bimcell tavsiye ederim, merkezlerde tt üzmez.

• 25 liraya 2 gb 500dk 1000sms fizy dergilik var. Avea vodafone haketmiyor. 20 lira hakediyor verdikleri hiznete gore

• star scream S kullanıcısına yanıt
    Merkezdeyim ama arada çekmeyen yerlere gidebiliyorum. Turkcellde aylık 5-6 gb hatta daha fazla kullananlar var hediyeler dolayısıyla. Eğer turkcelle geçmezsem ahlan19 güzel bi paket ona geçerim.

• Kardeşim ben tt prime'lıyım çok mutluyum.

Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • is ve evinde hangisi cekiyorsa onu kullan hoş Turkcell zaten cekiyordur tt cekiyorsa onu kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hızınızdan biraz feragat edin ya tt ye geçin ya vodafone da kalın. Mesela ben şu sıralar tt ye geçmeyi düşünüyorum 22 tl ye 5 GB internetli paket vardı. Yani mükemmel hızı ne yapıcaksınız hocam zaten hayat mı kurtarıyorsunuz. İnsanlar da hep o takıntı var 2 saniye geç giriyor diye vay efendim çok mağdur oldum falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcelle geç bak keyfine.
  • kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Hızdan değil de şu 10 gb falan çok aklımı çeliyor. Çekim gücünden kastım diğerlerinin hiç çekmediği yerler oluyor. Telefon 3g'li zaten hepsinde aymıdır hız. Yeni evde internet altyapısı yokmuş 2-3 aya modem bağlanacak. Bu süre içinde internet sıkıntısı çekmesem yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 11 Kasım 2017; 22:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksopat

Hızdan değil de şu 10 gb falan çok aklımı çeliyor. Çekim gücünden kastım diğerlerinin hiç çekmediği yerler oluyor. Telefon 3g'li zaten hepsinde aymıdır hız. Yeni evde internet altyapısı yokmuş 2-3 aya modem bağlanacak. Bu süre içinde internet sıkıntısı çekmesem yeter.

Prime la tanış değil mi? Benim de vallahi o nasıl bir güzelliktir hem de müzik paketi falan da içinde.

• dağ başına veya biraz şehirden uzak bir noktada bir yoldan bi yere gitmeye çalışıyosan türk telekom çekmiyor dağ başında olup ama seviye olarak baya yukarıya çıkmıştım orda bile çekmiyordu yanımda turkcell kullanan birinin telefonu çaldı çileden çıktım orda türk telekom ucuz olması dişinda hiçbir artısını görmüyorum 39 liraya 10 gb internet veriyorlar güzel fiyat ama gelgelelim genel anlamda çekim kalitesine orta halli hala fazla birşey katamamişlar avea'nın üstüne koskoca şirket biraz titiz çalışır dedim ama hiç öyle huyları yok şehrin göbeğindede çekmediği oluyor türk telekomun bu arada 2 kere şikayet ettim bunu dedim bakın bu şehir bu mahalle bu sokakta şu binada şu katta şebeke ya gidiyor yada 1-2 diş çekiyo arayan genelde ulaşamıyor bu çekmeyen mekan akrabamın evi ne zaman gitsem ulaşamıyorlar genelde nadir çekerse o zaman ulaşıyolar oda cama yakın olursan 2 kere bu sorunu belirttiğim halde ilgileneceğiz bunla dediler hala ilgilenmemişler 1 seneyi geçti birdahaki taahhüt bitişinde turkcelle geçicem mümkünse benden uzak dursunlar ucuz ve orta halli çekim gücü ve bol internet istiyosan türk telekom yok ben 10-15 fazladan veririm ama adam gibi çekim gücü ve hizmet alırım dersen turkcell vodafone hakkında yorumum yok hepsinin karışımı birşey vodafone kötü desem değil iyi desem değil

• İstanbul'da oturuyorum. Dün gece itibari ile ttkom'a geçtim. Vodafone dan sonra resmen bir kaç çağı birden atlamış gibi oldum. İşyerimde malesef turkcell çekmiyor çekse direk ona geçecektim. Eşimde turkcell var ve kesinlikle en iyisi turkcell. İşyerinde ve evinde en iyi hangisi çekiyorsa bak araştır ve ona geç hocam. Vodafone dan sonra hiç biri seni üzmez emin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tt faturasıza geç den zor olmamalı

• Türk Telekom kullanıyorum aşırı memnunum.

• Ekonomik olsun dersen Telekom,
    Paranın önemi yok hızlı olsun heryerde çeksin dersen Turkcell.

Telekom hiçbir şekilde üzmez seni.
  • Bence numaranı taşımaya gerek yok..

Generel Mobile GM5 Plus Dual Sim telefon işini görür.

Konuşma hattın vodafone'da kalsın, cihazın 2. sim kart yerine Turkcell'den veya Turk Telekom'dan alacağın data hattını takabilirsin.

Bahsettiğim cihazda HotSpot özelliği sayesinde interneti paylaştırıyorum. Bahsettiğim cihazın internet hızı gayet iyi..

Ben öyle yapıyorum.

Bu sayede Vınn Wi-Fi almam gerekmiyor..

Bu cihazın yanına Jabra veya kaliteli başka marka bluetooth kulaklık taviye ederim. Bir de FitBit Ionic saat alırsan dadından yenmez..
  • Turkcell her yer de çeker muhabbeti bana göre asparagas bulunduğum ilde 80.000 nufus var ilçeler hariç avuç kadar il ve birçok kör nokta var ve 3g şebekesınden beri 2014 yılından beri aynı sözde benim yüzlerce talebime istinaden istasyon planlanmıs beklıyoruz sehrın gobek merkezınde arkadaslar ve ben 3g ve 4.5g kullanamıyoruz turkcell bu mu ?
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Türk telekoma geçtim ama 3g konusunda vodafone'dan açık ara kötü. 4g'yi bilmiyorum. Bu kadar ucuz olmasaydı geçmezdim.

• Tabibi de Türkcell üzmez. Yaşınız 25 in altında ise uygun tarifeleri de var

• Hat sahibinin tc si tabiki. Hat kimin adına ise

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.