|
Vodafone’dan Bağlantı Sorunu Yaşayan Müşterilere Günlük 10 GB Hediye (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Senaryo güzel olmuş. Bende sınırsız internet veriyorum kullanabilirsiniz arkadaşlar.
-
Ne zamandı hatırlamıyorum ama, çok eskiden Vodafone kullanırken yine böyle bir kampanyası vardı. Konuşma kesildiğinde kontor gönderiyordu ve bir gün içerisinde kullanabiliyorduk onu. Telefonun çekmediği yerleri defalarca kez bildirmiştim ancak düzeltmemişlerdi. Bu sebepten dolayı telefon çeken yerden çekmeyen yere doğru yürüdüğünüzde konuşma kesiliyordu ve hediyeniz yüklendi diye sms geliyordu. Aradan geçen o kadar yıla rağmen halen aynı yerde çekmiyor. Tabi o kampanya tek seferlik değildi diye hatırlıyorum, kesildikçe hediye kontor yüklüyordu. Yanılıyor muyum bilmiyorum ama yanılmıyorum sanırım.
İlgili haberde de konuşma kesiliyorsa internet hediye ettiğini söylüyor. İyi de telefon konuşmasının kesildiği yerde internet çekiyor mu diye düşününce şu sonuca varıyorum istemsizce. Mesela çağrı başlatmak için daha iyi bir sinyal değerine ihtiyaç var ama internete girmek için bu kadar yüksek bir sinyale ihtiyaç yok.
Mesela, Türk Telekom da arama yapamadığım yerde internete girebildiğimi biliyorum. Çünkü sinyal çok zayıftı, arama yapmaya yetmiyordu ama internete girebiliyordum. Dağlardan yansıyan sinyal geliyordu zannedersem o bölgede.
Yani ne açıdan bakarsak bakalım, telefonun çekmediği yerde 10gb interneti kim ne yapar bilmiyorum. Üstelik günlük ve tek seferlik fayda sağlıyor. Ne anladım yani bu işten.
-
Hocam sistem böyle oldukça normal bu gün BTK üzerinden şikayetime 3. itiraza bakanlıktan ve copy paste yanıt geldi . Vatandaş mağdur ama dalga geçiliyor üstüne.
Vodafone geçmişte kesilme olduğunda dk yada kontör tanımlaması yapıyordu bende hatırlıyorum. Ne değişmiş hiçbir şey zihniyet aynı TT depremde hediye GB yolladı işini yapmak yerine sus ve kullan politikası oldu. Haberleşme çağında bu kadar kötü yönetim olamaz. Vodafone'lu arkadaşım evime geliyor merkezi yer olmasına rağmen şebeke yok. İş yerimde son 2 haftadır Türkcell 4.5G den EDGE ye düştü. Denetim yerine ceza kesip para alıyorlar. Forumdan çıkacak 5 kişi yönetse daha iyi iş yapar.
Biraz sitem oldu farkındayım ama bedelini ödeyip kullanmamak sağlayıcı fark etmeksizin enayi yerine konulmak oluyor. Genelde yazılarınızı ve yorumlarınızı takip ediyorum. Bilgilendirmelerinizden dolayı teşekkürler.
-
Hediyeyi kaptık, ağzımıza bal çalıyorlar onlar da anladı şebekeler berbat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi zamanlar da 4.5g çekmeyen yerde 4.5g hediye diye kampanya yapmışlardı
-
-
Görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Estağfurullah hocam, mutlu ettiniz çok.
-
Onu anımsayamadım bak.
-
Harika.
-
cekmeyen hat ıcın bır ıse yaramaz
Benzer içerikler
- vodafone yurtiçi internet promosyonu ücretli mi
- kaç ay kontör yüklemeyince hat kapanır vodafone
- mobil veri e den h ye çevirme
- vodafone faturalıdan faturasıza geçiş
- yeni numaram mesajı örnekleri
- yanımda premium nedir
- vodafone mobil imza
- özel numara bulma
- e sim nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X