Şimdi Ara

Vodafone'dan BlackBerry Curve 9320 alacağım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben normalde hattımı vodafone'un 39 liralık (Vodafone'lular arası sınırsız + 10000 sms) kampanyasından alacaktım. Birde Blackberry almayı düşünüyordum. Vodafone'da şu kampanyayı gördüm çok hoşuma gitti. Sizce nasıl + BlackBerry Curve 9320 nasıl ? Tavsiye ediyormusunuz ?

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/liste?go=eshopBasket.showBasket&itemId=EF6E2AE0-142B-11E2-89F30022195BA3CC

• Blackberry modası geçti artık. Devir Android devri. Bence hiç bulaşmayın.
  • Curve 9360 almıştım bende..

Size tavsiye blackberry hiç almayın alacaksınız da bold serisinden alın..
  • Bende gecen sene ayni senin gibi dusunuyordum. Daha sonra bazi nedenlerden dolayi alamadim 9300 modelini. Ama suanda sana bu mesaji bu telden yaziyorum. Nasil aldim anlatiyim.

Teknolojiankara.com sitesinde normal fiyati 700 TL olan bu teli 478 TL fiyatinda gordum. Gittim siparis etmeden kendi ellerimle aldim. Bence sende oyle yap. Senin istedigim telefon OS6 yi kaldirmiyor. Tavsiye etmem. 39 lira gozden cikariyorsam tarife için. AVEA 500 dakika + 5000 SMS + Sinirsiz Internet 40 TL. Daha avantajli telefon hakkinda teknik bilgi ve alim konusunda yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturayla almak riskli. 2 yıl boyunca bu pakette kalmam lazım çünkü. Kalmazsam ek ücret felan ödeyeceğim. Telefonu ayrı, konuşmayı ayrı almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.