Bildirim
Vodafone dan geçmeyi düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
15 yıldır en kötü firmayı kullanmış bir vodafonezede isen, turkcell, tt ve hatta dumanla haberleşme dahil, vodafonedan kurtulduğun an kendini başka bir boyuta geçmiş gibi hissedersin... -
o derece yani? beklentim çok yükseldi, online başvurmayı düşünüyorum bakalım haıyrlısı teşekkürler... -
Rezil bir operatör. Annemi geçirmiştim 2 ay önce. Kolay S paketi var 25₺. Geçen ay lira yükler yüklemez otomatik yenilenen paket bu ay yenilenmedi. 30₺ yüklemiştim şimdi paket bakıyorum 1 aylığına. Şu 3 ay kuralını dolduralım hemen Türk telekoma döndüreceğim.
Şebeke sorunlarına, internet çekmemesine girmiyorum. Berbat kepaze bir operatör vodafone. Geçiş yapacaksam artık Turkcell ve Turk telekom kullanacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TT yi de incelemekte yarar var 3G 900 MHz sonrası baya değişti, tek kusuru suan ios da vowifi olmayışı...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım sana biraz fazla talifsizlik olmuş galiba geçmiş olsun, ben hat ile ilgili veya başka herhangi bir problem yaşamadım 15 yıldır benim en büyük sorunum internet oldu hep -
TT nedense daha kötüymüş gibi geliyor hep sebebi yok öyle geliyor:D -
3 Ana operatörü yaklaşık 1,5 ay gibi kısa süre de daldan dala atlayarak deneme şansım oldu. Turkcell'de 1 ay durdum bu süre zarıfın da söyleyebileceklerim internet hızı ve çekim bağlamın da gerçekten iyi. Vodafone'u 1 hafta kullandım başka operatöre geçmek için gün saydım o kadar kötüydü. Şuan Pttcell (Türk telekom) kullanıyorum çekim konusun da iyi, internet hızı konusun da ise gayet başarılı. -
Turkcell 4.5G hızı 100mbite, 3G hızı da 42 Mbite kadar destekliyor. Tabi bulunduğun bölgede başka bir kullanıcıdan test yaptırmanı öneririm.
Eğer telekom altyapısı iyiyse, bimcelle geçmeni öneririm. Fiyatlar ucuz, internet çok :) ve faturasız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
taahhüt ne zaman bitiyordu sizin? -
Androidde geldi mi vowifi?quote:
Orijinalden alıntı: maaart
TT yi de incelemekte yarar var 3G 900 MHz sonrası baya değişti, tek kusuru suan ios da vowifi olmayışı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X