Şimdi Ara

Vodafone'dan hat taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş merhaba, şuan hali hazırda Vodafone kullanmaktayım. 4.5g de bile 30mbps yi zor görüyorum. Başka bir operatöre geçmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Şuan ki paketimi 2gb 400dk 1k SMS 15₺ olarak kullanıyorum. Bu civarda bir paket yeter. Ek olarak hattımda 90₺ bakiye var başka bir hatta geçtiğim zaman bu bakiyeyi kullanabilir miyim?

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam taşıma işleminde 90 TL sıfırlanır, aktarılmaz. 4G hızı düşünürsek hemen hemen aynı hızı Turkcell'de de alırsınız. Bulunduğunuz yerin bas istasyonları ile alakalıdır. 90 TL nin 80 TL gibi bir rakamını başka vodafone abonesine transfer edebilirsiniz. Vermiş olduğum linkte yeni Turkcell aboneleri için kampanyalar mevcuttur.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=filter
  • 30 mbit kötü mü ?

bulunduğunuz bölgede diğer operatörleri kullanan tanıdıklara sorun hızları, en basit yöntem budur bence

turkcell 19 liraya 2gb + 500dk + sms yapmış
    ttnet de 19 liraya 3gb +750 dk +sms veriyor selfy tarifesi olarak.

her ikisinde de 25 yaş altı bir... kimlik numarası ile kayıt olmak gerekiyor tarifeye, geçiş yaptıktan sonra tabi.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aklıma yattı hocam 19₺ luk turkcell paketi. Bakiye işinize çözersem o pakete gecicem. Vodafone 4 kucak g hızı malum diğer operatorlere göre düşük. Biraz hızlı internet kullanmak istiyorum

• http://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/bakiye-iade-islemi.php böyle birşey buldum hocam bayiye gidip teyit edicem ama malum 2011 yılından kalma yazı

• Hattınızdaki bakiye kesintisiz hesabınıza aktarılabiliyor. Eğer kesinti yapılırsa tüketici hakem heyetlerine başurup paranızı alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.