Şimdi Ara

VODAFONE'DAN Kampanyalı STORM ALIP, TURKCELL HATTI İLE KULLANMAK MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodofone'dan Storm alıp, içinden vodafone hattını çıkartıp yerine eski BlackBerry ımdekı kendi Turkcell hattımı takmak ıstıyorum. Bu mumkun mu? Şirkettekı arkadaslar turkcell e maıl server ımı kuracaklar benım ıcın.

Fakat sorun şu; Vodofone a sordugumda sadece makıneyı alırsanız merkezı arar sıze kodu verırız kullanırsınız dedı. Ama kampanyalı alırsanız malesef kullanamazsınız Turkcell ı gormez acamayız dedıler. Bunun bır yolu var mı?

Teşekkürler

• Neden o kadar extra para verip vodafone dan aldın o zaman? Sözleşmeyi sonlandırırsan cezai durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

Neden o kadar extra para verip vodafone dan aldın o zaman? Sözleşmeyi sonlandırırsan cezai durumu nedir?

Almadım.. Alırsam unlock yapılabılır mıyı soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanag

quote:

Neden o kadar extra para verip vodafone dan aldın o zaman? Sözleşmeyi sonlandırırsan cezai durumu nedir?

Almadıysan sözleşmeli almazsın olur biter... Sorun nedir anlayamadım tr hatla kullanacaksan turkcell den al telefonu...
  • quote:

quote:

quote:

Almadıysan sözleşmeli almazsın olur biter... Sorun nedir anlayamadım tr hatla kullanacaksan turkcell den al telefonu...

Sorun yok; bu şekilde alırsam ne yapabılırım dir sual.
  • merhaba, Turkcell shoplarda da storm satılıyor peşin olarak, ordan alsan daha kolay olur:)
    ama vodafondan alırsan da lock bilgisini alıp kırdırman lazım. o bilgiyi sana vermek zorundalar, öncesinde biraz yokuş yapabilirler ama vermekle yukumluler...
  • bir ekleme daha.. mesela kanyonda vardı...bazı dükkanlarında var o yuzden kanyon, bagdat cad. gibi noktaları oneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbia

bir ekleme daha.. mesela kanyonda vardı...bazı dükkanlarında var o yuzden kanyon, bagdat cad. gibi noktaları oneririm...

Teşekkür ederim, Kanyon u deneyecegım..
  • quote:

quote:

unlock yapılır sorun değil..
  • Teşekkürler deneyeceğim..
  • quote:

Arkadaşlar,

Vodofone'dan Storm alıp, içinden vodafone hattını çıkartıp yerine eski BlackBerry ımdekı kendi Turkcell hattımı takmak ıstıyorum. Bu mumkun mu? Şirkettekı arkadaslar turkcell e maıl server ımı kuracaklar benım ıcın.

Fakat sorun şu; Vodofone a sordugumda sadece makıneyı alırsanız merkezı arar sıze kodu verırız kullanırsınız dedı. Ama kampanyalı alırsanız malesef kullanamazsınız Turkcell ı gormez acamayız dedıler. Bunun bır yolu var mı?

Teşekkürler

anladığım kadarı ile daha cihazı almadın..

yağacağın işlem kampanyasız vodofone shop tan storm u aldıktan sonra içine bir vodafone hat takıp müşteri hizmetlerini aramak ve yurtdışına çıkıyorum telefonun kilit kodunu istiyorum demen. bunu yapan 2 arakadaşım var şu an turkcell ile kullanıyorlar.

• Vodafone'dan alıp Turkcell ile kullanırken o hattı telefona bağlatmadan ne yapabilirsin?

BIS üyeliği, 3G üyeliğini Turkcell'den alıp unlock yapılmış telefonda kullanabilir misin ki? Bende bilmediğimden soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samgiee -- 24 Eylül 2009; 19:15:44 >
  • merhaba niye vodafone dan almaya çalışıyorsunuz ki ürün turkcellde var zaten...kanyonda gordum mesela galiba caddede vardı
    yine de vodafonedan alıp cihazı unlock ettikten sonra Turkcell BIS ve 3G aboneliği ile kullanablirsiniz. Bıs 12*30 TL o yuzden ayda 40 kusur tl vermek yerine 12 aylık sözleşme imzalamak daha mantıklı yoksa ayda 40 vereceksiniz.
  • turkcell kullanacaksanız vodafonedan almayın.ondada turkcelli kullanabiliyorsunuz ama 50lira alıyorlar.hiç ekstra ücrete ve uğraşmaya gerek yok
  • yurdışından gelmiş vodafone storm var elimde. turkcell sim kartı taktık sorun yok ama internet bağlantısı için fazladan paramı ödememiz gerekiyor yoksa paket alsak yeterli mi?
  • Merhaba blackberry cihazlarını etkin kullanmak için mutlaka BİS aboneliği yaptırmak zorundasın,Turkcell'deki BIS aboneliği 4 GB internet ve wap kullanımını kapsar,ayrıca internet paketi almana gerek yok,BIS aboneliği yaptırmadan bb cihazın hiçbirşeye benzemez,aylık yaklaşık 32 tl ücreti var ama inan cihazı sen bile tanıyamacaksın bıs başladıktan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.