|
Vodafone’dan Yazlıkçılara Özel Ev İnterneti Kampanyası (sektörel)
-
-
Bence şundan şaşılmamalı ;
Sabit ev internetinde Türk Telekom, Mobil'de Turkcell. Gerisi yalan dolan, bu ikili'den şaşmayın derim.
Mobilde neden Turkcell ? : Sebebi ise resmi olarak da, deneysel olarak da en iyisi Turkcell.
Sabitte neden Turk Telekom ? :
Sebebi ise Türkiye'nin ADSL-VDSL altyapısının sahibi Türk Telekom. Siz gidip VDSL'de D-SmartNet ya da VodafoneNet alırsanız altyapı sahibi TT olduğu için sizin bir sorununuz olduğunda sen benim müşterim değilsin geç bakalım arka sıraya diyebilir. Bu yüzden ADSL-VDSL'de TT'den şaşmamak lazım.
Ha başka firmanın kendi has fiber altyapısı var ise onu alın, misal TürkNet fiber olur, VodafoneNet fiber olur, Türk Telekom fiber olur, TSoL fiber olur, TSATKablonet fiber olur, o zaman kimin altyapısı var ise onu kullanmak mantıklı.
Ve de Vodafone'yi yine de tebrik edelim güzel uygulama, bozuk saat günde 2 defa doğruyu gösterirmiş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aylık 110 liradan başlıyor + 10 lira modem ücreti de var bu da 12 mbit mi hadi len oradan gider ttden yazlık internet alırım daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şu anda durum tam olarak nasıldır bilmiyorum ama Türktelekomun 8mbps hızı taahütle satarken milenicomdan daha düşük fiyata 35mbps taahütsüz abonelik aldım, üstüne 10₺ daha koysam 100mbps ye kadar yükseliyordu. Hatta ben paketimi yükseltip 65mbps (altyapı 70 destekliyor) hızlarda kullanmıştım bir süre. Şu an milenicom kullanıyorum.
35mbps 100₺, eğer yeni abone olursanız 85₺ falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir şeyi merak ediyorum, bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. 2 yıllık taahhüt yapıldığında 2 yıl içinde minimum süreden hesaplandığında yalnızca 4 ay internet kullanımı olacak. Diğer 20 ay taahhüt süresinden sayılıyor mu?
-
Merhaba. Haber içerisinde bahsediyor, 300 güne kadar dondurma hakkı var. Yani oradan ayrıldığınızda donduruyorsunuz, daha sonrasında tekrar gelince yeniden aktif edip kullanıyorsunuz.
-
Hocam o kısmı anladım ancak dondurduğumuz günler taahhüt süresinden sayılıyor mu onu tam anlayamadım.
-
Normal şartlarda taahhüt süresi içerisinde internetimizi dondurursak, açtığımız anda kaldığı yerden devam ediyor ve dondurulan süre taahhütün sonuna ekleniyor. Ancak bu kampanya kapsamında bu tarz bir işlem var mı bilmiyorum, eğer var ise sonsuza kadar abonelik olur demektir.
-
Her sene 2 ay kullansak 24 aylık taahhüt 12 yılda bitiyor hocam Bu yüzden merak edip sordum, bilgilendirme için teşekkürler
-
Hocam sormayın. Ben de haberi okurken tam olarak bunu düşünmüştüm. Umarım dondurulduğu süre de bu kapsamın içerisindedir, değil ise çok ciddi bir durum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X