Şimdi Ara

Vodafone Eski Cihazları Yeniliyoruz Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gördüm Samsun da sanırım kampanya var ve iphone 4 ve 4S i 600 TL den sayıp Note 5 i 1680 TL ye alabilirsiniz diyor nasıl oluyor bu kampanya bilgisi olanlar var mı acaba ? Yarın bakacağım fakat merak ettim şimdi burada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• huaewi p8 lite da yuze 80 indirimle 200 tl sanırım...super fıyat ama kampanya bılgılerı saedce eskı telefonunu getırene dıyor..baska bır bılgı yok!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

huaewi p8 lite da yuze 80 indirimle 200 tl sanırım...super fıyat ama kampanya bılgılerı saedce eskı telefonunu getırene dıyor..baska bır bılgı yok!!!!

hocam ben camda gördüm vodafone bayisinde şu linkteki sanırım
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VodafoneAkilliDegisimKampanyasi.php
  • eski telfonu yenileselerde bence yeni verecekleri telefon için yüksek ücret isterler.
  • benım bahsettıgım bu kampanya degıl sanırım..eskı telefonunuzu bıle versenız huawei p8 lite modelını 200tlye verıyorlar....ama kampanya hakkında bılgı bulamadım
  • aynen sizin dediğinizle farklı sanırım bu kampanya ki iphone 4 ü 600 e saymaları güzel fırsat olmuş bence
  • 200 tl sandım bende ama öyle değil sanırım sordum bugün tarifeye ek 26 lira oluyor fiyatı yani 624 tl ye almış oluyorsun cihazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.