Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzporti

Arkadaşlar mega 3gb tarifesindeyim totalde 7gb net vardı ama bitirdim, ayın 20 sinde yenilenecek 20 sine kadar nasıl internet paketi alırım?

Doldur 3GB yazıp 7000e gönderdin mi. 10 liraya 3GB veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 23 liraya 3gb internet 1000sms 500dakika aliyordum 19luk tarifeye gectim 23lük iptal olur dimi ? Bir de bir ayda birden fazla 3gb doldurabilir miyiz 10 liraya ?

• Vodafone gerçekten çok fırsatçı. 15 TL'lik mega2gb faturasız tarifeyi kullanıyorum.Tarife bitim tarihinde ne kadar bakiyem varsa hepsini hemen yutuyor.Sonra 20 TL yüklüyorum. 10 TL var , paketiniz yenilenemez diyor.Sonra 15 TL daha yüklüyorum.Tarifem ancak yenileniyor. Bakiyem 10 TL şu an.Onu da gelecek tarife bitiminde emin olun haber vermeden gizliden çalar.Yani aylık 35 TL yüklemiş oluyorum. Halbuki tarifem 15 TL. Yani tam bir çakal operatör.
  • Cuma günü itibariyle super3gb tarifesine geçtim fakat DOLDUR3GB diye 7000 e mesaj gönderdiğinde hatalı msj uyarısı alıyorum doldur çalismiyor ne yapmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kardeleen18

Cuma günü itibariyle super3gb tarifesine geçtim fakat DOLDUR3GB diye 7000 e mesaj gönderdiğinde hatalı msj uyarısı alıyorum doldur çalismiyor ne yapmam gerekiyor.

Arada boşluk bırakıp dener misin? "DOLDUR 3GB" şeklinde

• batyaz kullanıcısına yanıt
    Tarifenin yenileceğini söyleyen mesaj geldiğinde direk 15 TL yüklersen problem olmaz

• suphion kullanıcısına yanıt
    İşte onu ilk tarifeye geçince yapmıştım onlar bitti zaten:)

• Sistemde sıkıntı var herhalde.
  • oguzporti kullanıcısına yanıt
    Ayda bir defa alınabiliyor.

• turk telekom mu vodafone mu alayim arkadaslar yaklasik 2 sene en az kullanacagim. internet cok onemli

• Vodafone faturalılar için buna benzer tarifeleri söyler misiniz?

• beyler mega 2 gb paketi kullanıyorum bugün bitiyordu bittikten sonra tl attırdım 15 lira hattımda 5 lira vardı aktifleşmedi neden olabilir acaba sistem yoğunluğu falan olabilir mi?
  • suphion kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dediğiniz gibi arada boşluklu DOLDUR 3GB yazmak lazimmis

• batyaz kullanıcısına yanıt
    KOLAYBAKIYE->7000 e gönder fazla TL yükleme sende
  • Faturasiz hatlarin interneti mi kisiliyor. 4G 3G 2G baglaniyorum hiz yerlerde surunuyor. Samsun merkezdeyim.kasten yapildigini dusunuyorum.

• catalyst kullanıcısına yanıt
    hocam ben de geçen çarşamba turkcellden vodafona geçtim, vodafone bayisi beni freezone den bir kampanyaya kaydederek numaramı taşımış, yeni hat aktif olduğunda tl yüklemeden SUPER3GB yazıp 7000e yolladığında bu kampanyadan faydalanmaya başlıyorsun. Diğeri iptal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

Faturasiz hatlarin interneti mi kisiliyor. 4G 3G 2G baglaniyorum hiz yerlerde surunuyor. Samsun merkezdeyim.kasten yapildigini dusunuyorum.

Vodafoneda 4g harici yalan.4g bile diğer operatörler kadar hizli değil. Vodafonenun 3gsi türk telekomun 2gsi gibi yavaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

KOLAYBAKIYE->7000 e gönder fazla TL yükleme sende

Elimde olsa zaten fazla para yüklemem.Ama gerektiği kadar para yükletmiyor.10 lira içerde param var.beş lira yükletmiyor mesela.selamlar.
  • Tek sıkıntı 1 günde 1 gb yakın internet kullanmam.Köyde 3g ile 10mbit hızında internet kullanıyorum fakat gel gelelim hotspot ile 1 gb 1 günde kullanmışımİçinde video bile yok bu internetin hepsi haber veya forum sitesi sadece haber sitelerindenki gif ve png var görsel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

Faturasiz hatlarin interneti mi kisiliyor. 4G 3G 2G baglaniyorum hiz yerlerde surunuyor. Samsun merkezdeyim.kasten yapildigini dusunuyorum.

bende faturalı da var, faturasız da. son 1 ay içinde çok yere gittim, her bölgede rezildi
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.