Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır'da çekimi nasıl acaba 12 aydır turkcell faturasız olay 2gb paketindeydim 400dk 1000 sms 2gb 23+1,5 vergi ile memnundum ama bitiyor şimdi turkcell faturalıya geçersem 750dk hy 2gb ve 1000 sms 29 tl 1 yıl ama bilemiyorum sanki bu vodafone 15 tl lik veya 19 tl lik paketlerde işimi görür gibi tabi çekmiyorsa başımıza bela alacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

Faturasiz hatlarin interneti mi kisiliyor. 4G 3G 2G baglaniyorum hiz yerlerde surunuyor. Samsun merkezdeyim.kasten yapildigini dusunuyorum.

Vodafoneda 4g harici yalan.4g bile diğer operatörler kadar hizli değil. Vodafonenun 3gsi türk telekomun 2gsi gibi yavaş.

Kırsalı bilmem. Istanbul'da en iyi ve hızlı 4G Vodafone'da. 3G zamanında da bu böyleydi. Frekans sayısı / interneti kullanan aktif abone sayısı oranı en iyi olan operatör sanırım Vodafone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lido kullanıcısına yanıt
    Çekim sokaktan sokağa bile değişiyor,çevrenizde kullanan yoksa denemenizi tavsiye ederim.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    haklısınız ben bi binadaki komşulara ve işyerindeki arkadaşlara da sorayım en iyisi
  • Ayın 16 sında paket yenileniyor, şimdi doldur 3gb yaptığımda o 3gb kullanımı da 16 sında bitiyor değil mi?

• hanos kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle olacak
  • arkadaslar bu mega3de spofity kampanyası var mı?
  • bu arada paket kullanımını sorgulamak istediğimde özet yazıp 7000a yolluyorum, güncel paketiniz bulanamamaktadır diyor, normalde paketim var. sizde de var mı böyle hata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

bu arada paket kullanımını sorgulamak istediğimde özet yazıp 7000a yolluyorum, güncel paketiniz bulanamamaktadır diyor, normalde paketim var. sizde de var mı böyle hata?

quote:

Tarife ücreti sistem tarafından hattınızdan düşüm ve tarife içerikleri hattınıza yüklendi mesajı geldikten sonra;
    Tarife içerikleri bazen sistemsel hata olup OZET->7000 e gönderdiğiniz zaman yada Yanımda uygulamasından ve Online Self Servisten sorguladığınızda kullanım haklarınız bulunmamaktadır hatası verir
    Bu Tamamen sistemsel bir hatadır bunu normal olarak kabul etmeyen geçmesin tarifeye
    Online Self Serviste birkaç defa Anasayfa ya tıklatıp kullanım haklarınızı görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

sen t100 ü diyon 2002 model hala tıkır tıkır işliyor hatırası var onun

o telefona internet paketi alip ne yapacaksın ya

• İnternet paketi telefona mı alınıyor yoksa hattamı sen onu ofren bi

• Sürekli yazıyorum ama Son derece pişmanım ilk fırsatta iyi bir kampanya bulunca turkcell e geçeceğim. Bulunduğum bölge ile alakalı değil. 600dk hemen bitti 4g si de berbat 3g si de. Yanımda uygulaması o an çalışmak istemiyorsa hiçbir şey yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri Vodafone forumdan ibaret orayada öylesine cevap yazıyorlar ama sorun çözülüyormu umurlarında değil.yarın bir gün allah korusun deprem olur elektrik kesintisi olur Bu Vodafonela yolda kalırız

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İnternet paketi telefona mı alınıyor yoksa hattamı sen onu ofren bi

vaay

• BFIRSAT1GB paketini kac kere alabiliriz. 7gb net yetmeyecek gibi de :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 kere alınabilir
    Tarife süresi daha varsa yenilemek istiyorsan;
    HERYERINDIRIM->7000
    SUPER3GB->7000
    Sonrasında ;
    KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz
  • arkadaşlar hala bu tarifye gecebilir miyim ?
  • Hattımı turk telekomdan vodofone geçirdim konuyu açan arkadaş sayesinde SUPER3GB tarifesine geçtim 600 dk 1000 msj 3 gb neti 19 tl aldım çok tşk ederim. Bu tarifeyi geçtigim vodofone bayii bile bilmiyor.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Evet gecersin,elini cabuk tut ama

• Mega3gbyi 3ay kullandim, gerek kalmadi mega2gb ye gectim smsle. Cok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Evet gecersin,elini cabuk tut ama

neden ? ne zaman bitiyor
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.