Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlak47

Sadece 1 kere alınabilir
    Tarife süresi daha varsa yenilemek istiyorsan;
    HERYERINDIRIM->7000
    SUPER3GB->7000
    Sonrasında ;
    KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz

Hocam bu dediğiniz hangisi oluyor, hesabimda 13 tl var.

mega 3gb tarifesindeyim zaten ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone bedavaya verse gecmem bes sene vodafon kullandim cogu yerde cekmiyor musteri hizmetleri rezalet bulasmayin pişman olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: windlea983

Vodafone bedavaya verse gecmem bes sene vodafon kullandim cogu yerde cekmiyor musteri hizmetleri rezalet bulasmayin pişman olursunuz

Hangisinin m.h iyili lanet turk telekom umurunda bile deiliz faturalı kullanıyordum 500 dk 4 gb nete 35 tl dedi dedim pahalı o zaman başka yere geçin dedi bana vodofone geçtim tel net ayarları için m.h aradım gayet ilgili davrandılar çekmiyor dediginiz yerler neresi bilmem ama ben istanbulda yaşıyorum çekmeyen yere denk gelmedim henüz.
  • Vodafone'un cekim gucu bence iyi ama bazi yerlerde 4G ile 3G arasinda surekli gecis yapıyor. Kuşadasi'nda 4G yavasti ama isimi goruyordu.

Aydın merkez'de ise cok hizli. En yogun saatlerde bile hizlar buna yakin oluyor.

Kisacasi bolgeden bolgeye cok farkediyor ama ben memnun edecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv -- 14 Eylül 2016; 13:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, tarifemi vodafone taşımak istiyorum. min 2 gb paketi olsun istiyorum. sitesinde en ucuz 27 tl'ye var.

bu tarifeler devam ediyor mu? ya da geçerken hangi tarifeye geçeyim ki bunları yapabileyim?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    dostum super 2gb veya 3gb kampanyası devam ediyor değil mi bugün turkcellden hattımı taşısam sanırım 5-6 gün sonra anca hat aktif olur bitirmezler inşallah
  • Konuşma süresi ve internetim yetmedi mega3gb ta. Günü gelmeden tekrar aynı tarifeyi alabiliyor muyum arkadaşlar parayı yüklesem

• Hersayfada her cevap defalarca verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Anladım hocam yalnız hatta tl yoksa - ye düşmez değilmi - ye düşer mi? Düşerse kaça kadar düşer? dakika sms aşmazda internet aşabilir bittiğinde yada az kaldığında mesaj geliyormu yoksa takibini kendimizmi yapacağız?

Vodafone da internet paketiniz biter ve tl bakiyenizden yemeye başlarsa günlük en fazla 11 tl keser, o gün sonuna kadar internete sınırsız girebilirsiniz. Aynı gün farkederseniz paketinizin bittiğini en fazla 11tl ile kurtarırsınız.

• AVANSIPTAL 7505

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: download19

merhaba, tarifemi vodafone taşımak istiyorum. min 2 gb paketi olsun istiyorum. sitesinde en ucuz 27 tl'ye var.

bu tarifeler devam ediyor mu? ya da geçerken hangi tarifeye geçeyim ki bunları yapabileyim?

600 dk sana yetiyorsa gec buna.. İnterneti de fazla.. İşini görür.. Artık smsle haberlesen kalmadı, smsin önemi yok bence :) 19 liraya kaçmaz bence

• Turkcele aylik verdigim para 50 yi geciyor. 3gb ve uzeri internetli bir vodafone tarifesine gececem. Bu paketlere ne zamana kadar geçebiliyor uz bos yere vodafone gecmis olmayalim.

• bugün gittim taşıma için başvurdum turkcell faturasızdan vodafone faturasıza adam illa bi paket seçecen falan filan bişeyler dedi pek takmadım seç en ucuzunu zaten hat açılınca sms ile başka paket alacam dedim inşallah 6 gün sürmez taşıma işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

bugün gittim taşıma için başvurdum turkcell faturasızdan vodafone faturasıza adam illa bi paket seçecen falan filan bişeyler dedi pek takmadım seç en ucuzunu zaten hat açılınca sms ile başka paket alacam dedim inşallah 6 gün sürmez taşıma işi

Ana bayiden yaptıysan 4.gün kesin taşınmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Turkcele aylik verdigim para 50 yi geciyor. 3gb ve uzeri internetli bir vodafone tarifesine gececem. Bu paketlere ne zamana kadar geçebiliyor uz bos yere vodafone gecmis olmayalim.

12 ay boyunca gecerli oluyor ama elini cabuk tut,kampanyayı btirebilirler

• Doldur paketini aldim. Ancak vodafone uygulamasinda gostermiyor. Alamamisbolabilir miyim? Parayi kesti gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Doldur paketini aldim. Ancak vodafone uygulamasinda gostermiyor. Alamamisbolabilir miyim? Parayi kesti gözüküyor

Orda paketi pek göstermiyor,sistem sıkıntısından dolayı,günde 1 kez ya görünür ya görünmez,
    Tl çektiyse paket tanımlanmıştır,sonrs paketin içeriğini belirten bir mesaj gelirse tamamdır

• Telefon full cekiyo, 2gb var. Ama internet yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Doldur paketini aldim. Ancak vodafone uygulamasinda gostermiyor. Alamamisbolabilir miyim? Parayi kesti gözüküyor

Orda paketi pek göstermiyor,sistem sıkıntısından dolayı,günde 1 kez ya görünür ya görünmez,
    Tl çektiyse paket tanımlanmıştır,sonrs paketin içeriğini belirten bir mesaj gelirse tamamdır

Dedikleriniz oldu. Parayi cekti ve sms geldi. Ama uygulamada sadece ilk 3gb'den kalan miktari gosteriyor. O kalan miktar bitince belli olacak

• Mutlaka paylaşılmıştır ama konu çok tutunca bulmak zor olacak. Faturalı Vodafone dayım yarın tahütümün doluyor bu 3gb net olan 19 liralık pakete geçmek istiyorum önce faturasıza taşımam gerekiyor sanırım sim kart değişiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.