Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Babywolf

Vvodafone bayii ye gittim. Artık bitti dedi bu tarifeler kazık paketleri gösterdiler

Vodafone bayisinden yapmayacaksin :/

Konunun ilk sayfasindakileri uygulasaniz su vodafone bayiilerini karistirmasaniz herkez faydalansa supheniz varsa yapmazsiniz+bayiye oraya buraya sorup da iptal olmasini saglayacaksiniz kodlarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum mesaj atıyorum hiç bir zaman gelen cevap ile benim kalan internet kotam birbiriyle tutmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarda güncelleme mi oldu kardeşime yaptığım 3gb pakette 29 tl istiyor paket yenilenmesi için?

• bayramın 2. günü denedim geçmedi tarifye sıkıntı var mı?
  • Son durum nedir mega3 te hat taşıyacağım

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 1 hafta kala yenilenmiş oldu tarifem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nydp N kullanıcısına yanıt
    Bayramın birinci günü geçtim. Sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Son durum nedir mega3 te hat taşıyacağım

ben mega 3gb tarifesindeydim, 1 hafta kala paketimde net bitti, 1 sayfa öncesinde parlak47 nin dedigini yaptim. super3gb yazip yollayinca 19 tl ye ayni tarifeyi tekrar aliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar super 3gb ye gectim kulanım haklarımı 2 saatttir online servisten ozet --7000 gondermiyorum halen sonuc yok nasıl bakacagım
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Paket yüklendi diye mesaj geldiyse, kullanabilirsiniz. Kalan kullanımları bazen göstermiyor, bir süre sonra tekrar deneyin.

• Ben de bugün itibariyle Vodafone'ye geçmek için başvuruda bulundum. İnşallah geçişte bir sıkıntı olmaz. 11 liralık sınırsız interneti denemek için Türk Telekom dan geçiyorum. Hayırlısı bakalım.

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler bugün Vodafone bayisi arkadaşım mega3gb mesaj kodu değiştiğini söyledi super3gb olduğunu söyledi

• Bu arada yanımda uygulamasında ücretsiz 1gb da artık alınmıyor

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Dün tarife değiştirecektim iyiki vodafone sorun çıkardıda değişemedim ayrıca bu tarifeler neden sitede yok

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Abonelere size özel olarak mesaj gönderildiği için sitede yok
  • 14 ünde taşıma için başvurdum sms geldi 19 unda saat 02.00 de yeni simkartı takacam 4 günde taşınmış olacak
  • Az önce tarife değişikliği yaptım mega 3gb ye geçtim ancak daha önceki tarifemdeki kullanımlarımı yanımda uygulamasıyla görüyordum ama bu tarifede göstermiyor nedendir ?

Düzeltme: Düzeldi şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymetli_vatandaş -- 17 Eylül 2016; 17:22:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Abonelere size özel olarak mesaj gönderildiği için sitede yok

tamamda sitede hiçbişey yok adam akıllı
  • bugün vodafone'a geçeceğim diye çok saçmalıklar yaşadım. bu genel bir uygulama mı, bizim buraya özel mi bilmiyorum. benim faturalı avea hattım var. vodafone bayisine gidip faturasız vodafone'a geçeceğim deyince , şu an faturalı kullandığım için çapraz geçiş olmuyormuş. çapraz geçiş diye bir şey uydurmuşlar faturalıdan faturasıza geçemezmişim. avea'da faturalı kullandığım için vodafone'da da faturalı olması gerekiyormuş. 3 bayi gezdim 3'ü de aynı şeyi söyledi. avea'daki hattım faturasız deseydim muhtemelen kabul ederlerdi belki ama bu seferde işlem onaylanmazsa diye düşündüm. ondan sonra turkcell'e gittim , turkcell'de faturasıza taşıma talebim alındı. taşıma talebi kabul görürse önce turkcell, oradan vodafone yapmayı düşünüyorum. böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı?
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Bence sallamislar. Vodafone faturaliya daha çok komisyon veriyor diye seni faturalıya geçirmeye kalkmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.