Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuan bu tarifeler gözükmüyor. bayide başka tarife seçip, sonra geçsek oluyor yani?
  • download19 kullanıcısına yanıt
    önceki sayfada okuduğum kadarıyla oluyor dostum hat aktif olduktan sonra tl yüklemeden önce SUPER3GB yazıp mesaj gönderecez
  • hala geçebiliyormuyuz bu tarifelere , ben türkcelimde ona göre geçicem vodafone ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: download19

şuan bu tarifeler gözükmüyor. bayide başka tarife seçip, sonra geçsek oluyor yani?

Bayiide her yere indirim tarifesini seçip, geçiş işlemi tamamlanınca bakiye yüklemeden msj atın, sonra tl yükleyin, hemen geçiyorsunuz tarifeye, daha geçenlerde arkadaşı bu tarifeye böyle geçirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Mutlaka paylaşılmıştır ama konu çok tutunca bulmak zor olacak. Faturalı Vodafone dayım yarın tahütümün doluyor bu 3gb net olan 19 liralık pakete geçmek istiyorum önce faturasıza taşımam gerekiyor sanırım sim kart değişiyor mu?

Müşteri hizmetlerini ara, faturasız a gecicem de, 3 gun içerisinde geçiyor, tabii faturalidan çıkmayın diye birkaç teklif sunuyorlar ve arıyorlar sizi bu 3 günün içinde.. İstemiyorum faturasıza gecicem diyip reddedip, her yöne indirim tarifesini seçip ordan geçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

hala geçebiliyormuyuz bu tarifelere , ben türkcelimde ona göre geçicem vodafone ?

+1 bende Turkcellden geçmeyi düşünüyorum. Hala devam ediyor mu

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma yoluyla kampanyaya katıldıysanız, İnternet ve MMS ayarlarını almanız gerekiyor olabilir. Bende de oldu, telefonun ayarlar menüsünde kolay kurulum bölümünden çözdüm. Sanırım Vodafone online self servisten de yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 15 Eylül 2016; 11:28:49 >
  • Arkadaşlar ben mega 3 gb kullanıyorum şimdi burdan gelen 3 gb bitti , doldur 3gb yaptım oda bitti . Şimdi haftalık falan yapabileceğim paket var mı 1 gb lık falan , nasıl yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Mutlaka paylaşılmıştır ama konu çok tutunca bulmak zor olacak. Faturalı Vodafone dayım yarın tahütümün doluyor bu 3gb net olan 19 liralık pakete geçmek istiyorum önce faturasıza taşımam gerekiyor sanırım sim kart değişiyor mu?

Müşteri hizmetlerini ara, faturasız a gecicem de, 3 gun içerisinde geçiyor, tabii faturalidan çıkmayın diye birkaç teklif sunuyorlar ve arıyorlar sizi bu 3 günün içinde.. İstemiyorum faturasıza gecicem diyip reddedip, her yöne indirim tarifesini seçip ordan geçebilirsiniz

Faturalı vodafone dan bu faturasız tarifeye geçmek için müşteri hizmetlerini arıyoruz faturasıza geçicem ben deyip hattı faturasıza alıyoruz. Ardından 3 gün içinde geçiş oluyor faturasıza geçişin ardından SUPER3GB YAZIP 7000 e sms atıyoruz. Doğrumudur arkadaşlar? Bu süre zarfında kampanya bitmez inşallah 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bitince internete girmesin istiyom

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Evet ediyor uç gün önce taşıyarak geçtim

• Babamdan sonra annemide Mega2GB'a gecirdim

Annem faturaliydi ilk faturasiza gecirdim deminde mesaj attim kontor yukledim sorunsuz sekilde tanimlandi

• Bu vodafome kadar kansız,şerefsiz,adi ,yaramaz operatör görmedim,ne kalan internet kotasını tam olarak söylüyor ne de ikaz ediyor, sadece hesapta liralar bitince mesaj geliyor lütfen tl yükleyin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Arkadaşlar ben mega 3 gb kullanıyorum şimdi burdan gelen 3 gb bitti , doldur 3gb yaptım oda bitti . Şimdi haftalık falan yapabileceğim paket var mı 1 gb lık falan , nasıl yapabilirim ?

Bunu bende merak ediyorum 2. Defa alabiliyor muyuz 3gb yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Arkadaşlar ben mega 3 gb kullanıyorum şimdi burdan gelen 3 gb bitti , doldur 3gb yaptım oda bitti . Şimdi haftalık falan yapabileceğim paket var mı 1 gb lık falan , nasıl yapabilirim ?

BFIRSAT1GB yazıp 3636'ya yolla, kullanım dönemine kadar geçerli 1 gb interneti 5 TL karşılığında alabilirsin. Yalnız aldıktan sonra iptal etmeyi unutma, kullanım dönemi sonunda bakiyen varsa otomatik yenilenir.
  • BFIRSAT1GB paketini nasıl iptal edebilirim. Kayıt oldum ve her ay yenilenecektir diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dc106

Bu vodafome kadar kansız,şerefsiz,adi ,yaramaz operatör görmedim,ne kalan internet kotasını tam olarak söylüyor ne de ikaz ediyor, sadece hesapta liralar bitince mesaj geliyor lütfen tl yükleyin diye

INTERNET SORGU - SMS SORGU YADA DK SORGU Hangisini ogrenmek istiyorsan 7000 yolla bakalim kalan net vs geliyormu ah dosyum ahh tt yada turkcell gecde musterilerini nasil kucakta gezdiiriyorlar gör. Vodofone gectim rahatladim.

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu FIRSAT1GB, paketini nasıl iptal edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Hocam bu FIRSAT1GB, paketini nasıl iptal edebilirim

IPTAL BFIRSAT1GB yazıp 3636'ya gönderin. Vodafone yanımda uygulamasından da iptal olduğu yazıyor Vodafone'un sitesinde ama son zamanlarda uygulama sıkıntılı. Belki uygulamadan olmayabilir.

• Vvodafone bayii ye gittim. Artık bitti dedi bu tarifeler kazık paketleri gösterdiler

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.