Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazan 4455'e onau veren varmı 5 gün 1gb internet bedava diye mesaj geldi güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 18 Eylül 2016; 0:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

bugün vodafone'a geçeceğim diye çok saçmalıklar yaşadım. bu genel bir uygulama mı, bizim buraya özel mi bilmiyorum. benim faturalı avea hattım var. vodafone bayisine gidip faturasız vodafone'a geçeceğim deyince , şu an faturalı kullandığım için çapraz geçiş olmuyormuş. çapraz geçiş diye bir şey uydurmuşlar faturalıdan faturasıza geçemezmişim. avea'da faturalı kullandığım için vodafone'da da faturalı olması gerekiyormuş. 3 bayi gezdim 3'ü de aynı şeyi söyledi. avea'daki hattım faturasız deseydim muhtemelen kabul ederlerdi belki ama bu seferde işlem onaylanmazsa diye düşündüm. ondan sonra turkcell'e gittim , turkcell'de faturasıza taşıma talebim alındı. taşıma talebi kabul görürse önce turkcell, oradan vodafone yapmayı düşünüyorum. böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı?

Ben turkcell fayutalıdan geçtim yeni bir uygulama başlamadıysa resmen ordaki bayiler anlaşmış komisyon için yapıyorlar. Vodafone a bayi ismi vererek şikayet edin

• Hattı taşırken sadece faturasız hatta taşımak yeterli oluyor mu? Bayiye başka bir şey belirtmek gerekli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

bugün vodafone'a geçeceğim diye çok saçmalıklar yaşadım. bu genel bir uygulama mı, bizim buraya özel mi bilmiyorum. benim faturalı avea hattım var. vodafone bayisine gidip faturasız vodafone'a geçeceğim deyince , şu an faturalı kullandığım için çapraz geçiş olmuyormuş. çapraz geçiş diye bir şey uydurmuşlar faturalıdan faturasıza geçemezmişim. avea'da faturalı kullandığım için vodafone'da da faturalı olması gerekiyormuş. 3 bayi gezdim 3'ü de aynı şeyi söyledi. avea'daki hattım faturasız deseydim muhtemelen kabul ederlerdi belki ama bu seferde işlem onaylanmazsa diye düşündüm. ondan sonra turkcell'e gittim , turkcell'de faturasıza taşıma talebim alındı. taşıma talebi kabul görürse önce turkcell, oradan vodafone yapmayı düşünüyorum. böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı?

Ben turkcell fayutalıdan geçtim yeni bir uygulama başlamadıysa resmen ordaki bayiler anlaşmış komisyon için yapıyorlar. Vodafone a bayi ismi vererek şikayet edin

ben de uydurma birşey olduğunu tahmin ettim ama oradayken vodafone'u aramak aklıma gelmedi. bayiyi şikayet etmenin faydası olacağını zannetmiyorum. şu an bütün operatörlerde müşteri hizmetleri anlayışı taban yapmış durumda

• vodafone faturalıyım,sözleşmem bitiyo,bu paketlere nasıl geçebilirim ?
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçin. Sonra super3gb yazıp 7000 yollayın.

• arkadaşlar bugun turkcellden vodafone e taşısam mega2gb paketten yararlanabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakuna42

arkadaşlar bugun turkcellden vodafone e taşısam mega2gb paketten yararlanabilirmiyim ?

Evet vodafone a tasiyip bu paketi alabilirsiniz ama elinizi çabuk tutmanız lazım
    Kampanyayı bitirebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 18 Eylül 2016; 13:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: Hakuna42

arkadaşlar bugun turkcellden vodafone e taşısam mega2gb paketten yararlanabilirmiyim ?

Evet vodafone a tasiyip bu paketi alabilirsiniz ama elinizi çabuk tutmanız lazım
    Kampanyayı bitirebilirler

sağolun hocam bugun gidip işlemleri yapıyım.ben iptal etmediğim sürece bu paketler sorunsuz bir şekilde devam eder mi acaba
  • Mega3GB tarifesindeyim. 252mb hakkım kalmasına rağmen, internet kullanım hakkınız bitti diye mesaj geldi ve bakiyemden 11 lira uçmuş...

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/638747/7ef805e8-9f5c-4c4b-80fd-81f1225825c2.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 18 Eylül 2016; 17:47:58 >

• ongunbey kullanıcısına yanıt
    Şöyle oluyor, siz hiç interneti kapatıp açmadan 253 MB kullanım yaptıysanız tamamını liralarınızdan çekiyor, ama kullanım haklarınıza baktığınızda 252 MB kaldığı görünüyor. Benim benzer bir durum faturalı hattayken başıma geldi. Lakin bende bu kadar yüksek bir MB yoktu, 20 MB kadar paketim vardı o zaman olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Sadece 1 kere alınabilir
    Tarife süresi daha varsa yenilemek istiyorsan;
    HERYERINDIRIM->7000
    SUPER3GB->7000
    Sonrasında ;
    KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz

dediginiz yaptim tarifem de yenilenmis oldu fakat kullanim tarihi diger ayin 16 sina kadar olmasi gerekirken, bu ayin 22 si diyor? Ne olacak simdi, anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat falan oldu super3gb a geçtim turkcell den taşıyarak bayramda başvurmuştum

Şu an evde 3G hızım 6.69 mb çıktı taş gibi maşallah konu sahibine çok teşekkür ederim

• Ben freezonluyum süper2gb yazdım ama vodofone sitesine baktığımda sadece 2 gb internet gözüküyor konusma ve sms gözükmüyor ??

sizdede durum aynıımı tl atmadım o yüzden :)
  • lido kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi gun basvurmustunuz ben ucuncu gunu basvurdum hala bekliyorum

• Mega 2gb nasıl dolduruluyordu interneti
    Birde kaç ay tl yüklemezsek paket iptal oluyor
    Her ay illa paket olmalı mı yani

• elifednah kullanıcısına yanıt
    DOLDUR 2GB yazıp 7000 e gönderip 10 tlye doldurun. Bildiğim kadarıyla 30 gün içerisinde paketi almazsan iptal oluyor.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman paketi 25. Gün falan yenilesek sorun olmucak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler kampanya hala devam ediyor mu?
    Süper2gb yazınca şuan sadece internet paketi tanımlanıyor sizdede aynimi

• Süper3gb ye az önce yeğenim geçti.kampanya devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.