Şimdi Ara

Vodafone Faturasızda Numara Değişikliği Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda da anlaşılacağı üzre arkadaşlar bu konularda çok bilgim yok, numara değişikliği var mı varsa nasıl yapabilirim.

Eğer yoksa hattı aldığım 2.5 ay kadar oldu bu numarayı Turkcell e taşıyabilir miyim, ve Turkcell de numara değiştirebilir miyim? (Hattıma 8-10 defa kredi yükledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarber -- 26 Şubat 2011; 18:52:31 >

• vodafonda numara degistirebilirsin bende degistirmek icin mesaj atmistim vodafona bana mail ile dönüs yapip numarami turkcellden tasidigim icin bunun olamayacagini belirttiler yani sen nt ile vodafona gecmediysen numarani degistirebilirsin.
  • vodafone faturasızda numara değişikliği yok.

Sadece faturalıda var. Onlarda mnt ile gelmemiş olma şartı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero
    vodafone faturasızda numara değişikliği yok.

ben bu konuda vodafon ile birebir haberlestim.sen bu fikri ortaya atiyorsan vodafonda görevli olman lazim paylasirmisin nerden ögrendin yada vodafonun bilmedigini senmi bildigini iddia ediyorsun simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

ben bu konuda vodafon ile birebir haberlestim.sen bu fikri ortaya atiyorsan vodafonda görevli olman lazim paylasirmisin nerden ögrendin yada vodafonun bilmedigini senmi bildigini iddia ediyorsun simdi?

faturasızda numara değişimi yok arkadaşım.. arkadaş doğru söylemiş.. numara değişimi sadece faturalı hatlara yapılıyor o da eğer faturalıysa..

ama ileride muhakkak faturasız hatlara da numara değişimi gelecektir diye düşünüyorum. turkcell ve avea nın verdiği bu hizmete vodafone un çok uzun süre gözünü kapayacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

quote:

faturasızda numara değişimi yok arkadaşım.. arkadaş doğru söylemiş.. numara değişimi sadece faturalı hatlara yapılıyor o da eğer faturalıysa..

ama ileride muhakkak faturasız hatlara da numara değişimi gelecektir diye düşünüyorum. turkcell ve avea nın verdiği bu hizmete vodafone un çok uzun süre gözünü kapayacağını sanmıyorum.

vodafone bana yalan söyledi tamam :))

• Netten baktım sikayetvar.com da da bu tarz şeyler var. Faturalı hatta var demişler net bilemiyorum belki sizin iletişimde temsilci anlayamadı konuyu. Yarın bir Vodafone Shop a uğrarım oradan ogrenmek en iyisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

quote:

vodafone bana yalan söyledi tamam :))

söylenen şeyi tam anlamamış olabilirler. yalan söyledi demiyorum. konuyu farklı anlamış olabilirler. :)) ne bu asabiyet anlamadım ki..

ben yıllardır vodafone kullanıyorum.. bizzat gittim numara değişimi yapmadıklarını ama faturaya çevirirsem numara değişimi yapabileceğim söylendi.. aynı ifadeleri müşteri hizmetleri mail atarak da söyledi..

vodafone müşteri hizmetleri size yalan söylememiştir eminim.. ya siz ne söylediklerini anlamamışsınız ya da karşı taraf sizin sorunuzu anlamamış olay bu kadar basit..

trip yapmaya gerek yok... en basitinden gidin bir vodafone shop a bakalım faturasız vodafone hattına numara değişimi var mı yok mu bi öğrenin.. sonra kim yalan konuşmuş.. kim ne konuşmuş siz daha iyi anlarsınız :)

• Müşteri hizmetlerini arayıp öğrendiğim:

Faturasız hatlarda numara değişimi yok ister taşıyın isterseniz eski abone olun faturalı vodafone abonelerınde ıse son 4 rakamı degişiyormuş

Vodafonenun en buyuk eksıgı bu... Annemın turkcell hattını aveaya tasıdım 5dk da harıka bır numara aldım yenı hat 5 tl ye geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Müşteri hizmetlerini arayıp öğrendiğim:

Faturasız hatlarda numara değişimi yok ister taşıyın isterseniz eski abone olun faturalı vodafone abonelerınde ıse son 4 rakamı degişiyormuş

Vodafonenun en buyuk eksıgı bu... Annemın turkcell hattını aveaya tasıdım 5dk da harıka bır numara aldım yenı hat 5 tl ye geldi..

Avea'da faturasız hatlarda numara değişimini bayi üzerinden mi yaptınız? Müşteri hizmetleri benim GSMobile'a taşıdığım hattın Turkcell ön kodlu numarasını Avea ön kodu ile değiştiremeyeceğini söylemişti.

müşteri hizmetlerinden yaptım ben dostum ama şöyle bir şey var kartalcell gsmobile her ne kadar avea alt yapısı ile hizmet versede anlamsız olarak bazı şeyler aynı olmuyor. Sen avea musterı hizmetlerını mı gsmobile in kini mi aradin eğer gs nın aradıysan avea yı ara hiç gsmobile den bahsetme değişirler numaranı tam numara verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Avea'yı aradım GSMobile hattı kullandığımı söyledim olmaz dediler. O zaman GSMobile demeden şansımı deneyeyim. :)

:) Dene dostum ve büyük olasılıkla olur durumuda buraya yaz bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.