Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam merhaba, bizim altyapı sadece telekom fiber, adsl vdsl superonline kablotv vs... hiçbirisi olmuyor , bu altyapı için kampanyanız var mı, ayrıca abonelik "engelli tarifesi" 24 mbit sınırsız internet için modem yalın internet bedeli vs... her şey dahil 51,25 TL ödüyoruz fakat taahhüt Aralık ayında bitecek haliyle şimdiden araştırmaya başladık, sizde şartlara uygun tarife var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiber İnternet dışında hiçbir hizmet veremiyoruz ve hizmet veremediğimiz için bir bilgim yok size şeffaf Bilgi verme şansım da yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, telekom fiyatları uçtu altyapı zorunluluğu sayesinde firmalar arası rekabetin avantajlarından da yararlanamıyoruz maalesef, hayırlısı olsun diyelim

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Zaten onlar da tek altyapı olduğu için size bunu diretiyorlar malesef.

Hocam aynı binada 2 üst katta sol kullanan var, onda sıfır şikayet, bende ise 1 aydır bağlantı yok. Modem ip'yi almıyor. Bu ip dağıtımı da sol yapıyor. Sol'un bölge koordinatörü geldi en son artık eve ama bir şey yapamadı. Fakat vodafone yerine sol kullansaydın bunu yaşamazdın dedi resmen.

İşine karışmak gibi olmasın ama superonlinedan almak daha mantıklı. Vodafone rezalet bir firma.

• bizim evde, eve kadar TT Altyapısı fiber abonelik var. Vodafone fibere geçilebiliyor mu ?
  • gestapho G kullanıcısına yanıt
    Bana özelden müşteri numaranızı ve hat sahibinin adını soyadını gönderir misiniz Bir de ben ilgilenmeye çalışayım. Superonline koordinatörünün söylediği şey resmen insanlık ayıbıdır ama. Vodafone altyapiyi kiralamak için ücret ödüyor ve Superonline kullansaydın böyle bir şey olmazdı diyor ise zaten sizin hakkınızı yiyen Vodafone değil Superonline. İnsanlık ayıbı...

• KURTum kullanıcısına yanıt
    Özelden adresinizi atar mısınız alt yapınızı kontrol edeyim?

• İlk fatura hediye 20 tane daha geldi arkadaşlar

• İlk fatura hediyeli 30 satis geldi arkadaşlar.

• mevcut aboneleri neden göndermek için çaba sarfediyorlar anlamıyorum. önümüzdeki ay tahh bitiyor diye bana 94,90 tl 24 aylık paket sunuyorlar ama aynı oaket yeni gelenlere ilk 6 ay %50 indirimli. bizede kapattırmak düşer.

• VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR ARKADAŞLAR kendi tecrübemi anlatayım

2020 temmuz ayında taahhüdümü yenilediğini söylemelerine rağmen ağustos ayında 85 tl gelmesi gereken fatura 288 tl geldi. Eylül ayında bu işlemin taraflarından kaynaklandığını faturayi düzelteceklerini belirterek yeni bir taahhüt imzalamamı sağladılar. Buna dair şikayetlerime yaklaşık 10 gündür kendilerinden yanıt alamadım ve hala fatura düzelmedi. Ben de yeni taahhüt üzerinden 14 gün geçmeden,onlar da taahhüt ettiği 85 tl’lik faturayı sağlayamadığından hizmetin iptali için başvurdum. Gel gor ki 15.09.2020 Bugün yaptığım müşteri hizmetleri görüşmesinde iptal etmek için bana 600-1200 tl arasında bir ceza bedeli çıkabileceği söyleniyor. Ben zaten taahhüdümü sizin faturamı düzelteceğinizi söylemenize istinaden onaylamıştım ancak bununla ilgili bana 10 gündür bir dönüş sağlanmadı. Faturamı düzelteceğinizi söz verip, beni kandırarak taahhüt imzalatıp hem geri dönüş sağlamayıp bir de üzerine ceza bedeli kesmeniz dolandırıcılıktır. Ha madem taahhüt vardı benim 85 TL faturam neden 288 TL geldi? Madem taahhüt yok neden cayma bedeli alınıyor? Hakkımı hukuki yollardan aramaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion55 -- 15 Eylül 2020; 14:38:59 >

• orion55 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim müşterim değilsiniz ama özelden bilgilerinizi atarsanız sizin için bu konu ile ilgileneyim, elimden gelen takibi sağlayayım.

Bilgilerimi özelden attım

• Arkadaşlar merhaba yukarda yazdim superonline 35 mbs ile oyun oynayamiyordum

Tuqoo hocam saolsun 99 mbs kampanyasina bir cesaret girdik

Kurulum 3 4 gunde yapildi saolsun superonlinei iptal etmeme de yardim etti malum prosedurler cok yavas

Hazir 1 ay bedava olayi da varken bence geçebilirsiniz zira suan 20 85 mbs arasi hiz aliyorum kabloyla bagli ps4 promda star wars battlefront 2de sol 35mbs kullanirken kafayi yiyordum oyun oynanmaz haldeydi dunden beri 3 saat oynadim suana kadar 1 kez lag oldu oda 1 saniye

Yani 99 mbs kampanyasi benim isimi yuzde 95+ oraninda çözdü kesinlikle tavsiye ederim

Tek eksisi yaninda vodafone tv var yazmislar kampanyanin ben onu tvye baglanan bir uydu alici falan zannetmistim ama internet uzerinden izlenen bir olaymis yani hem evimde tv olsun hem internet olsun derseniz malesef o olay yok 99mbs olan kampanyada

Eger redliyseniz 99tl +8 tl modem ücreti ile 107ye geliyor bence fiyat performans olarak makul

Cayma bedeli de 500e kadar karsilaniyor suan o da iyi

Son olarak bir ss atayim

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

Bu program hep az ölçüyor sanirim daha objektif cunku paralı versiyonu bendeki

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 17 Eylül 2020; 19:10:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten herkese bu fiyat çekiliyor. özel birşey yok. kısaca HAYIRLI İŞLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Arkadaşlar merhaba yukarda yazdim superonline 35 mbs ile oyun oynayamiyordum

Tuqoo hocam saolsun 99 mbs kampanyasina bir cesaret girdik

Kurulum 3 4 gunde yapildi saolsun superonlinei iptal etmeme de yardim etti malum prosedurler cok yavas

Hazir 1 ay bedava olayi da varken bence geçebilirsiniz zira suan 20 85 mbs arasi hiz aliyorum kabloyla bagli ps4 promda star wars battlefront 2de sol 35mbs kullanirken kafayi yiyordum oyun oynanmaz haldeydi dunden beri 3 saat oynadim suana kadar 1 kez lag oldu oda 1 saniye

Yani 99 mbs kampanyasi benim isimi yuzde 95+ oraninda çözdü kesinlikle tavsiye ederim

Tek eksisi yaninda vodafone tv var yazmislar kampanyanin ben onu tvye baglanan bir uydu alici falan zannetmistim ama internet uzerinden izlenen bir olaymis yani hem evimde tv olsun hem internet olsun derseniz malesef o olay yok 99mbs olan kampanyada

Eger redliyseniz 99tl +8 tl modem ücreti ile 107ye geliyor bence fiyat performans olarak makul

Cayma bedeli de 500e kadar karsilaniyor suan o da iyi

Son olarak bir ss atayim

Bu program hep az ölçüyor sanirim daha objektif cunku paralı versiyonu bendeki

Tv akilli ise vodafone tv uygulamasi var oradan acip izleyebilirsiniz ki bende tv+ var oyle yapiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Tv akilli ise vodafone tv uygulamasi var oradan acip izleyebilirsiniz ki bende tv+ var oyle yapiyorum.

Alıntıları Göster
    Yok lcd ama dandik

Bi tane daha var onun da smart tvsi cok eski android falan degil bi bakarim belki calisiyor mu diye

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim

• Okula dönüş kampanyası kapsamında ilk 6 ay %50 indirimli vermiş olduğumuz fiyatlar için yarın son başvuru günü talep eden arkadaşlar lütfen gecikmeden benimle iletişime geçsinler. İlk ay fatura hediyemiz de devam etmekte.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.