Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burbarian

O müşteri ben oluyorum. 100 bağlattım. On gündür 35 alıyorum. Müşteri hizmetleri sorunumu anlamayıp sürekli faturama indirim yapıyor. Kusura bakmayın ekmeğinize engel olmak istemem ama superonline altyapısında vodafona dandik hizmet veriyorlar. Manisadaki sinyalim İstanbul'a giderken Erzurum'a uğrayıp gidiyor. Uzun ve manzaralı yolu seçiyor. Sol altyapısı ile alacak olanlar buna dikkat etmeli.

Alıntıları Göster
    Superonline teknik servisi hiç iplemiyor, ne kadar berbat modem ve altyapı var bunlara vermişler, biz de saf-salak gibi 10 lira ucuza kullanacağız diye rezillik çekiyoruz. Vodafonenet iyidir diyen ...... neyse.....

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Modem, kablo, hizmet ayni, siz solün desteginden sikayetcisiniz gordugum kadariyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar aklında soru işareti olanlar için bende kendi deneyimimi aktarmak istiyorum.
    Yakın zamanda evimi taşıdığım için eski internetimi kapattırdım. Tekrar açtırmak için araştırma yaparken Taylan hocamın konusunu gördüm. Vodafone net daha öncede kullanıyordum ben aman aman sorun yaşamadım. Onun için tekrar Vodafone net tercih sebebim oldu.
    Pazar gecesi konuştuk. Pazartesi başvuru yapıldı. Salı 15.00 kuruluma geldiler. 16.00'da internetim vardı. Bu arada ben Samsun da ikamet ediyorum hiç görüşmedik. Bugüne kadar hep yüzyüze bayiden hallettim her seferinde de ya paketim yanlış girildi ya iptali kendim hallettim bir artısı olmadı açıkcası. Bugüne kadar hep aksiliklerle başlayan internet başvuru sürecim ilk defa bu kadar rahat ve sorunsuz oldu.
    Taylan Hocam sağolsun ilgili ve işinin ehli birisi. Umarım herkes benim gibi memnun kalır şehir dışından bir deneyim olduğum için özellikle yazmak istedim. 24mbps tarife benim için yeterliydi 23-24 civarı ölçtüm Speedtest'te böyle devam ederse gayet memnunum nazar değmesin. Tekrardan Taylan Hocama teşekkür ettim.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    İyi günde kullanın ben de size çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Modem, kablo, hizmet ayni, siz solün desteginden sikayetcisiniz gordugum kadariyla
    Hayır onlar sadece teknik servis olarak gelmeye isteksiz.
    Vodafone net tamamen berbat, müşteri hizmetler gördüğüm en amatör ve bilgisiz firma.
    Destek sıfır, çözüm sıfır, ne faturalandırmayı biliyorlar, fazla fatura geliyor sebebini bilmiyorlar, internet gidiyor ne yapılacağına hakim değiller...
    Ping 9 aydır çok yüksek
    Packetloss çok yüksek,
    Hız kaybı çok yüksek...

Oturduğum bina 3 yaşında ve en üst düzey alt yapı mevcut.
    Önceden TTNET'de 3-5 ping in üstünü görmezdim, bunda en düşük 56-57ms ping var. İnşallah batar diye dua ettiğim rezil bir firma.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarinizin bazisina katilip bazisina katilmamakla beraber sonsuz saygi duyuyorum dusunce ve kanaatlerinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hayır onlar sadece teknik servis olarak gelmeye isteksiz.
    Vodafone net tamamen berbat, müşteri hizmetler gördüğüm en amatör ve bilgisiz firma.
    Destek sıfır, çözüm sıfır, ne faturalandırmayı biliyorlar, fazla fatura geliyor sebebini bilmiyorlar, internet gidiyor ne yapılacağına hakim değiller...
    Ping 9 aydır çok yüksek
    Packetloss çok yüksek,
    Hız kaybı çok yüksek...

Oturduğum bina 3 yaşında ve en üst düzey alt yapı mevcut.
    Önceden TTNET'de 3-5 ping in üstünü görmezdim, bunda en düşük 56-57ms ping var. İnşallah batar diye dua ettiğim rezil bir firma.

Alıntıları Göster
    Valla bende 1 haftadır Vodafone müşteri hizmetleri ile uğraşıyorum. Cumadan beri İnternet yok hergun kayıt acıyorum ne gelen ne arayan var. Superonline kullanırken hiç sorun yaşamadım şu an çok sıkıntı yaşıyorum.
    Çocuk üniversite sınavına hazırlanıyor İnternet yok ne ders yapabiliyor ne eba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Mh ile gecen konusmanizi ve probleminizi pm atarsaniz elimden gelen yardımı sağlamaya çalışayım

• Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

İlk 6 ay %50 indirim bitiyor, ihtiyaci olan kacirmasin arkadaslar.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    100mbit hız için şu an en uygun kampanya hangisidir? Redlilere 100mbit 104,90tl kampanyası var sitede, bundan daha uygun bayilere özel kampanya var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asafated kullanıcısına yanıt
    İlk 6 ay redliye 95tl+7.9tl modem, diger 18 ay 105+7.9tl modem ike ucretlendirilirsiniz. İlk faturaniz da hediyemiz ;)

• Faturamı ödeyemiyorum. Vodafone gibi kurumsal geçinen firmayı kutlarım. Ne uygulamasından ne de jetfatura sitesinden giriş yapamıyorum. İnternet sıkıntısı yaşamasam da taahhüt bitiminde üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim. Tahmini iki haftadır da böyle sistemleri. Mobil operatörde zaten rezil bir kurumdur vodafone, müşteri memnuniyeti olarak da sınıfta kalıyor böylece. Mağazalarına gidip aptal çalışanlarıyla muhatap olmak istemiyorum. 15 ekimde fatura ödeme tarihim son nasıl olacak bakalım.

• Resim vardı silmişim tan 59 dakika müşteri hizmetlerine uğraşacam diye ekran screeni almıştım.Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye 

Tam bir tenekeden müşteri hizmetleri var. Bilginiz Olsun.

Benim evde 100 Mbps bağlantıları var 1 lap top ve 3 gsm bağlanıyoruz dakika başı 5 kere kopmalar yaşanıyor.

Müşteri hizmetlerine ulaşabilsem ne kadar cayma bedeli ödeyeceğimi öğrenip müşteri hizmetleri olan bir ISS geçmeye çalışacam..

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Şikayetinize cevaben değil sadece yardımcı olabilmek adına yazıyorum öncelikle yanlış anlaşılmasın bunu belirtmek isterim.
    Cep bankacılığı kullanıyorsanız oradan rahatlıkla ödeyebileceğinizi düşünüyorum.

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    08502100542den ulasmayi da deneyebilirsiniz. yine halledemezseniz özelden bana bilgilerinizi atın ben size cayma bedelinizi öğrenmeye çalışayım.
    Ben işim gereği tüm müşteri hizmetlerini Vodafone de dahil gün içinde defalarca arıyorum hepsinde bu ara bu tarz sorunlar var yine kötünün iyisi müşteri hizmetleri konusunda Superonline diyebilirim evet ama hepsi sorunlu, günde ne kadar vaktim çöpe gidiyor bir bilseniz :((

• Vodafone iyi hoş, kesilme falan olmuyor da verdikleri Huawei modem çok kötü. Yan odadan zor çekiyor. Sol 50 mbit ile Vodafone 100 mbit arasında reel olarak çok fark yok.

2 sene taahhütüm vardı, 100 mbit limitsiz, bitince aradılar, 1 sene de öyle taahhütsüz aynı fiyat kullandım ama bu yıl ne olacak bilmiyorum. Şu an sistemde taahhütüm görünmüyor. Aramazlarsa ne olur acaba?

• albati kullanıcısına yanıt
    Taahhüt konusunu mutlaka netleştirin hocam kişiye göre teklif yapıyorlar o konuda benim doğru bilgi verme şansım yok.
    Huawei modem konusuna gelince de Superonline ile aynı modemi kullanıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Taahhüt konusunu mutlaka netleştirin hocam kişiye göre teklif yapıyorlar o konuda benim doğru bilgi verme şansım yok.
    Huawei modem konusuna gelince de Superonline ile aynı modemi kullanıyoruz :)
    Peki ben kendim modem alsam modem kirası ödememe gibi bir seçenek var mı?

• albati kullanıcısına yanıt
    Malesef hayır :(

• Taahhüt gördüğüm gibi kaçarım. Teknoloji çok hızlı hareket eden bir olgu. Şahsi tavsiyem özellikle 24 ay gibi saçma tahhütlerden kaçın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.