Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk fatura hediyeli 20 satış geldi arkadaşlar.

• Bende türk.net ten çıkıp başka bir int sağlayıcısına gecmek istiyorum. Hatta mümkünse bugün başvuru yapsam iyi olur. Acaba vodafone geçsemmi ? Tavsiye edermisiniz

• snora kullanıcısına yanıt
    Size ve tüm forumdaşlarıma yazayım :) sadece yarına özel 1 günlüğüne ilk 6 ay %50 indirimli tarifelerimizden giriş yapabileceğiz. Şimdi o fiyatları da atiyorum, tekrarlıyorum atacağım fiyat listesi sadece bugün ve yarin saat 18:00a kadar geçerli olacak.

• Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

• tuqoo T kullanıcısına yanıt

Bizim binada telekom bakır kablolarından var. Fiber gibi teknolojik altyapı malesef yokmuş yinede 35mbps lik fiyat geçerlimi

• snora kullanıcısına yanıt
    Ozelden adresi atarsanız ilk önce altyapı kontrolu sağlayalım daha sağlıklı bilgi verebiliriz böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Ozelden adresi atarsanız ilk önce altyapı kontrolu sağlayalım daha sağlıklı bilgi verebiliriz böylece.
    Yukardaki fiyatlar herkese gecerlimi

• Binada fiber altyapı maalesef yok. Redbox satışı konusunda herhangi bir gelişme var mı?

• fagala kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapısı olan herkese geçerli evet

• Macera istemeyen Vodafona bulaşmasın. Kendileri adeta sakız gibidir ve kurtulması pek zor olmaktadır.

Ev için kullandığım internetin taahhütü bitince iptal ettik. Gittik bayiye oradan iptal işlemleri, faks vs çektik. Adamlar ısrarla fatura kesmeye devam ediyor. Hala abone gösteriyor bizi. Derdini anlatıyorsun ama anlayacak insan yok maalesef.

Vodafone için tek diyebileceğim şey Türk halkına saplaması için geniş imtiyazlar verilmiş bir İngiliz şirketi. Dünyanın başka yerinde bu tür bir vaka, yabancı özel sektörün türk halkına kim daha iyi saplayacak yarışına girdiği bir ülke yoktur, olamaz. Başka şekilde tanımlayamıyorum bunları. Bunlara bulaşıp doğru dürüst işi rast giden insan evladı var mı merak ediyorum.

• Hocam benim 2 senelik vodafone üyeliğim bu ay sonu bitiyor. Modemim de var 100mbit sınırsız fiber kullandım 2 sene. Var mı güzel bir kampanyan :)

• üstteki hocamla aynı durumdayım. 2 sene 100mbit sınırsız fiber kullandım. 2 senem bu aralık dolacak. Beni de bilgilendirir misiniz?

• femmefatal kullanıcısına yanıt
    Selam hocam 100 megabit sınırsız fiberi red'li tarifeniz var ise ilk 6 ay 102 sonraki 18 ay 112tlden verebiliriz.

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Sizlere de aynı sekilde :)

• bu ay sonunda 35 mbit sınırsız 70 Tl'ye kullandığımız taahhütümüz bitiyor ve ttnet 114,90 gibi bir ücret çıkardı. İstanbul'da yaşıyorum. Modemimiz var ama ısrarla modem veriliyor mu? Verilmiyorsa ona göre bir tarife önerebilir misiniz?

• vodafone fiber 24mbs limitsiz fibere herşey dahil aylık 75 liradan geçiş yaptım
    ttnet adsl e 100₺ ödemekten kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Maalesef modem kirası zorunlu olarak dayatılan bir şey ona müdahale edemiyoruz. Özelden bana açık adresinizi yazın ilk önce alt yapınızı kontrol edeyim ona göre fiyat tablosu paylaşayım sizinle..

• İlk fatura hediyeli 30 üyelik geldi elimize arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.