< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (18. sayfa)
-
-
Cep bankacılığından abone no ile rahatlıkla ödeyebilirsiniz, denediniz mi acaba? Taahhüt bitiminize nasıl olur bilmiyorum ama su an sol ile vodafone fiyatlari en az 1e 1bucuk degisiyor bu da 100mbpsde 50tl fark gibi yuksek bedellere denk geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Altyapı kontrolü yapıyor musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: tuqoo
Cep bankacılığından abone no ile rahatlıkla ödeyebilirsiniz, denediniz mi acaba? Taahhüt bitiminize nasıl olur bilmiyorum ama su an sol ile vodafone fiyatlari en az 1e 1bucuk degisiyor bu da 100mbpsde 50tl fark gibi yuksek bedellere denk geliyor.Hocam size bir sorun olacaktı
Huwai 255s modemin wifi performansi zayif kopmalar oluyor herkes şikayetçi superonline da ayni modemi kullaniyor bu sorunu cozmek icin tavsiyeniz nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
superonline'daki ev telefonumla beraber fibere geçiş sağlayabiliyor musunuz?
-
Ev telefonu kapanir ya da kullanacaksaniz turk telekoma tasirsiniz bizde inteemet yalın malesef.
Ben 140m2 evde ayni modem ile memnunum ama evet şikayetçi sayisi da cok. Onerim ancak guclendirici almaniz.
quote:
Orijinalden alıntı: OnyargisizHocam size bir sorun olacaktı
Huwai 255s modemin wifi performansi zayif kopmalar oluyor herkes şikayetçi superonline da ayni modemi kullaniyor bu sorunu cozmek icin tavsiyeniz nedir ?
Alıntıları GösterYeni bir router almak. Daha sonra HG255s üzerindeki kablosuz yayını kapatacaksınız. Tüm yayını yeni router üzerinden yapacaksınız. HG255s ile yaşadığım tüm kablosuz bağlantı sorununu bu şekilde çözdüm.
-
Türknet bakır aboneliğimi ücretsiz fiber e gecirdi. İlk 6 ay 1000mbps hediye etti. Üstelik 1000dk heryöne telefon da sadece 3 tl. Toplam 88lira. İndirme denemem 860mbps upload ise 300mbps civarinda bilgilerinize :)
Bulunduğum yerde fiber yok. Maks. 50 mbps alabiliyorum sanırım. Vodafone kullanıyorum ama memnun değilim. Süperonline'da kullanabileceğim en iyi ve ucuz paket nedir? Nisanda taahhüt bitecek, faturam 81 lira. Direkt geçebiliyorsam geçmek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetYeni bir router almak. Daha sonra HG255s üzerindeki kablosuz yayını kapatacaksınız. Tüm yayını yeni router üzerinden yapacaksınız. HG255s ile yaşadığım tüm kablosuz bağlantı sorununu bu şekilde çözdüm.
Alıntıları GösterHangi marka model kullaniyorsunuz ?
Ben de merak ettim. Bir de kaç paraya satın aldınız acaba?
TP-Link Archer C60, AC1350Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Router
https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-C60-Archer-C60-Wireless/dp/B01LX8Z8TP
Aldığımda 322 TL'di ve kupon kullanmıştım. Şuan 370 TL gözüküyor ve aktif bir kupon yok. 1.5 ay gibi bir süredir kullanıyorum kablosuz bağlantı ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetTP-Link Archer C60, AC1350Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Router
Aldığımda 322 TL'di ve kupon kullanmıştım. Şuan 370 TL gözüküyor ve aktif bir kupon yok. 1.5 ay gibi bir süredir kullanıyorum kablosuz bağlantı ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım.
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Modem değil mi bu
Router. Modem özelliği yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetRouter. Modem özelliği yok.
Çekim gücü iyi olan evde tüm odalarda çekebilecek f/p modem öneriniz ne olur hocam
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetTP-Link Archer C60, AC1350Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Router
Hocam internette pek bilgi bulamadim ben hgs255 modemin wifisinden pek memnun degilim eski laptop var 5ghz yok 2.4 ghz ile wifiden en fazla 30 mb hiz alabiliyorum kablo ile 94 mb aliyorum sorum şöyle eger iyi bir router alip onun wifisinden internete baglansam bu eski 2.4 ghz laptop internet hizi artar mi ? 30 mb uzerine cikar mi ? Yoksa masrafa gimemem gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba VDSL olarak istanbul santralden superonline olarak sorgulattığımda müşteri hizmetlerine 63mbps aldığımı söylediler. 5 aralıkta ttnet ile sözleşmem bitiyor. Müşteri hizmetleri 129TL 50mbps dedi biraz fazla geldi açıkcası farklı paketler var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X