Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paylaştım hocam.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Anladım sordum 200 veriyormusunuz diye yok dediler ben de 99tl lik tekliflerini kabul ettim. 2 yıl daha vodafonluyuz artık. İyice sordm modem iinde mi diye bakın 99 tlden fazla gelmesin dedim içindeymiş. Hayırlısı bakalım memnunum şuan.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Hocam dmden adresimi gönderdim fiber icin kontrol edebilir misiniz

• Elbette hepsine bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Elbette hepsine bakıyorum.

Tel no kapalı ulaşamıyorum. Halihazırda süperonline 100mbit 200gb kotalı kullanıyoruz bunu sınırsıza ya da daha üst kotalı paketlere çevirmek istiyoruz bize nasıl yardımcı olabilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet fiber Alp yapısına da veriliyor mu üyelik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir.Eko -- 8 Kasım 2020; 13:11:41 >
  • Ben Adana'dayım, yıllardır SOL fiber kullanıyorum, kablosuz bağlantısı berbat, her zaman kablolu da olmuyor. En son 4 ay önce 100mb için 1 sene taahhüt verdim yeniledim. Bölge sorgulama ve diğer konular için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline fiber altyapisindan alip memnun olan varmi

• vdslde geçerli değilmi

• Forum aracılığı ile yine İzmir'de sizin ekipten biri ile Vodafone internet üyeliği başlatmıştım. Başlatmaz olaydım. Böyle kötü bir internet olamaz. Reset atıyorum bir kaç dk düzeliyor sonrası yine rezalet. Müşteri hizmetlerini arıyorum dakikalarca bekliyorum. Yüzüme kapatıyorlar. Defalarca denedikten sonra ulaştım kayıt alındı 48 saat içerisinde çözeceğiz dediler ama yine bir dönüş yok. Fiber diye güvenmeyin benim gibi. Öğretmenim uzaktan eğitim veriyorum. Hayatım çileye dönüştü.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Telefonum acik, pm atiyorum şimdi hocam.

• IceFresh kullanıcısına yanıt
    vodafone'un kendi altyapısından hizmet alıyorsanız vodafone'un başka altyapıdan hizmet alıyorsanız o servis sağlayıcının kalitesizliği.. bana özelden adresinizi yazın benim müşterim olmasanız da elimden geleni yapayım sizler için..

• Hayir dsl satisimiz yok

• Kasım-aralık hediyeli son 7 satışımız arkadaşlar.

• Müşteri hizmetlerine 1 saat 15 dkda bekledim yine ulaşamadım gerisini siz düşünün.Son zamanlarda ping 1 msden 25 ms lere çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

Forum aracılığı ile yine İzmir'de sizin ekipten biri ile Vodafone internet üyeliği başlatmıştım. Başlatmaz olaydım. Böyle kötü bir internet olamaz. Reset atıyorum bir kaç dk düzeliyor sonrası yine rezalet. Müşteri hizmetlerini arıyorum dakikalarca bekliyorum. Yüzüme kapatıyorlar. Defalarca denedikten sonra ulaştım kayıt alındı 48 saat içerisinde çözeceğiz dediler ama yine bir dönüş yok. Fiber diye güvenmeyin benim gibi. Öğretmenim uzaktan eğitim veriyorum. Hayatım çileye dönüştü.

Bu mesajın öncelikle her harfine katılıyorum. Daha önce SOL 25 mbps hızında internet kullanıyordum. Evde yoğun kullandığım İP Tv ve bilgisayar telefon klasik kullanıcı. Sözleşmemiz bitmesi üzerine buradan Taylan Bey ile iletişime geçip uygun olan 100 mbps aldım. İlk 10 gün bu hızlarda sorunsuz deneyim yasadık. Sonrası felaket. 25-30 üzerine cıkmıyor. Hadi hız testinden vazgectim Ne donmadan ip tv izleyebiliyorum ne bilgisayarda interneti saglıklı kullanabiliyorum nede baska sey. Az önce İphone geri yükleme yapacaktım Wifi den indirmek istedim 25-26 saat verdi 10 dk bekledim sadece 5-10 mb indirmiş. Kendi hattımın internetini bilgisayarla paylastım ve 4,5 gb veriyi 20 dk da indirdi. Velhasıl anladıgım şu; sanırım vodafone ilk 3-5 gün 100 mbps veriyor hızla mutlu ediyor sonra da kısabildiği kadar kısıyor. Kurtulmak için artık care arayacagım. Sadece ilk faturamız kesildi. Süperonline harikaydı.. BEn 1 ayda pişman oldum.

• Kasim ve Aralık faturaları hediyeli 10 satış için ilk başvuranlara yardımcı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

superonline fiber altyapisindan alip memnun olan varmi

ben 99luk paket aldım online oyunlar olsun indirme olsun gayet iyi

35mbpsten sonra ilaç gibi geldi

superonlinedan kurtulmak baya zor ama haberin olsun arayıp defalarca kavgaya varan konuşmalar yapman gerekiyor

• Kasim ve aralik faturalari hediyeli bu ay icin son kez 15 satış daha geldi arkadaşlar, sonrasında pandemi bekleniyor, fiber internet işi olanlar yasaklar gelmeden, firmalar kepenk kapatmadan, bir an önce halletsin derim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.