Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
19
Favori
56.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.4 ghz için o değerler normal sayılır, 5ghz kullanmayacaksanız boşuna masraf yapmayın.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanıyorsanız modem değil router alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiseeman

Fiber kullanıyorsanız modem değil router alacaksınız

Fiber değil hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 28 Kasım 2020; 22:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Keenetic extra dsl bakabilirsiniz, wifi işini modem yada router ile çözmek biraz zor biraz da evinizin duvar kalınlığına bağlı. Ben evimde wifi mesh sistemi kullanıyorum. Modeminizin kapasitesi kablo ile yeterli performans veriyorsa yeni modem almak yerine wifi mesh sistemini öneririm. Öyle aman aman pahalı sistemlere de gerek yok ben everese finix kullanıyorum evde çekmediği nokta yok
  • quote:

Keenetic extra dsl bakabilirsiniz, wifi işini modem yada router ile çözmek biraz zor biraz da evinizin duvar kalınlığına bağlı. Ben evimde wifi mesh sistemi kullanıyorum. Modeminizin kapasitesi kablo ile yeterli performans veriyorsa yeni modem almak yerine wifi mesh sistemini öneririm. Öyle aman aman pahalı sistemlere de gerek yok ben everese finix kullanıyorum evde çekmediği nokta yok

Tşkler

• quote:

Hocam dvarlar ince çok alengirli sisteme gerek yok 150-200 tl civarı güzel modem varmı

• 99 mbit paketi kullanıyorum. 100-110 arası hızlarda geziyor ama modem o kadar kötü ki wireless performansı ciddi zayıflıyor.

Keenetic omni dsl n300 araştırabilirsin. Kullanan çok fazla kişi var.
  • quote:

2.4 ghz için o değerler normal sayılır, 5ghz kullanmayacaksanız boşuna masraf yapmayın.

Eyvallah hocam ben de vazgeçtim idare ediyor pek sorun değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Müşteri hizmetlerine 1 saat 15 dkda bekledim yine ulaşamadım gerisini siz düşünün.Son zamanlarda ping 1 msden 25 ms lere çıktı.

Tamamen pişmanlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Caglarca

Bu mesajın öncelikle her harfine katılıyorum. Daha önce SOL 25 mbps hızında internet kullanıyordum. Evde yoğun kullandığım İP Tv ve bilgisayar telefon klasik kullanıcı. Sözleşmemiz bitmesi üzerine buradan Taylan Bey ile iletişime geçip uygun olan 100 mbps aldım. İlk 10 gün bu hızlarda sorunsuz deneyim yasadık. Sonrası felaket. 25-30 üzerine cıkmıyor. Hadi hız testinden vazgectim Ne donmadan ip tv izleyebiliyorum ne bilgisayarda interneti saglıklı kullanabiliyorum nede baska sey. Az önce İphone geri yükleme yapacaktım Wifi den indirmek istedim 25-26 saat verdi 10 dk bekledim sadece 5-10 mb indirmiş. Kendi hattımın internetini bilgisayarla paylastım ve 4,5 gb veriyi 20 dk da indirdi. Velhasıl anladıgım şu; sanırım vodafone ilk 3-5 gün 100 mbps veriyor hızla mutlu ediyor sonra da kısabildiği kadar kısıyor. Kurtulmak için artık care arayacagım. Sadece ilk faturamız kesildi. Süperonline harikaydı.. BEn 1 ayda pişman oldum.

Alıntıları Göster

İptal etmekten baska carem yok ama iptal birimine ulasmak için hatta 1 saat bekledim kapadım. Bence bulasmayın.

• Hiç mi düşünmüyorsunuz bu kadar ucuz nasıl olur diye? batan geminin malları, gell gelll ne kadar kazıklarsam kârdır gellllll, Türk insanını çözmüşler, fiyattan vurmuşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Hiç mi düşünmüyorsunuz bu kadar ucuz nasıl olur diye? batan geminin malları, gell gelll ne kadar kazıklarsam kârdır gellllll, Türk insanını çözmüşler, fiyattan vurmuşlar :)

Adımıza taahhüt yapılmış imza atılmış. İmza bize ait değil. Bunun dısında 21 EKimde katıldık vodafone ve bugün 1 Aralık. 40-45 Gün için 1000 TL cayma bedeli cıkardılar. 250 baglantı 250 montaj 500 lira cayma vs abuk sabuk kalemler saya saya.. Galiba mahkemelik olacağız :)

• Caglarca kullanıcısına yanıt

Yapma hocam ya, üzüldüm cidden. 

Bizim ölücüler tepki göstermesin diye girip yazmıyordum bu tarz "ucuz internetçi firmaların" konularına ama yazıp insanları aydınlatmak lazımmış demek ki.

Öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki daha zaten başlangıçta direkt çıkıyorum, burası Türkiye bir kere öyle güzel hizmeti o kadar ucuza alamayacağını bilmen lazım.

Kontrat yokkkkkkk, taahhüt yokkkkkkkk, çok ucuzzzzzzz, çünkü biz enayiyiz veya sizi çok seviyoruz zararına bile iş yapmayı göze aldık vs. vs. vs.

Düzgün bir firma zaten yok ama bu interneti alacaksak mecbur TT ve Turkcell var benim gözümde, o da bölge bölge değişir hizmet kalitesi araştırmak lazım, sancılı şeyler gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yapma hocam ya, üzüldüm cidden. 

Bizim ölücüler tepki göstermesin diye girip yazmıyordum bu tarz "ucuz internetçi firmaların" konularına ama yazıp insanları aydınlatmak lazımmış demek ki.

Öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki daha zaten başlangıçta direkt çıkıyorum, burası Türkiye bir kere öyle güzel hizmeti o kadar ucuza alamayacağını bilmen lazım.

Kontrat yokkkkkkk, taahhüt yokkkkkkkk, çok ucuzzzzzzz, çünkü biz enayiyiz veya sizi çok seviyoruz zararına bile iş yapmayı göze aldık vs. vs. vs.

Düzgün bir firma zaten yok ama bu interneti alacaksak mecbur TT ve Turkcell var benim gözümde, o da bölge bölge değişir hizmet kalitesi araştırmak lazım, sancılı şeyler gerçekten.

Ben de cidden çok üzüldüm. Resmen 40 gündür her gün hız testi yapa yapa savaştım. Yok 25-30 üzerine çıkmıyor. Onu da bize 100 liraya satıyor. Ha satan arkadasa lafı yok buradaki. O adam ne teknik eleman nede bu servisi sağlayan. Fakat Vodafone art niyetli buna eminim. Süperonline 25 mbps kullanıyorduk en azından gerçekten kaliteliymiş. Onun 50 mbps alsam bundan çok daha üstün olur. işin içinde tabi 1000 lira cayma bedeli ve orada bizim olmayan imza da var. :)

• Caglarca kullanıcısına yanıt

Suç duyurusunda bulunun hocam, imzayı atan kimse sonuçlarına katlansın. Vodafone Mart'dan beri rezalet halde. İptali ayrı dert, MH'si ayrı. Haklı nedenle fesih ettiğim sözleşme nedeniyle 100 tane arama, mesaj yetmedi, üzerine bir de verdikleri hukuk bürosunun taciziyle uğraşıyorum. Hepsini KVKK kapsamında şikayet ettim. Operasyonel olarak ders almaz ve hukuk tanımaz bir mantıkla mücadele halindeyiz.

• Bir şekilde aldanıp vodafone internete abone olanlara, özellikle üyelikleri sonunda feshederken yada nakil vb durumlarda şimdiden sabırlar diliyorum. Şükür hakem heyeti aracılığıyla kurtuluyorum, az kaldı.
  • sodostre kullanıcısına yanıt

Hocam öyle diyorsunuz ama ben vodafone vdsl kullanıcısıyım ve çok memnunum. Bir saniye kesilmedi internetim ve söyledikleri hızı 7/24 alıyorum. Bazen şans işi. Ayrıca eski portumda hat kapasitem 25mbit iken şimdiki portumda 55mbit. Kullandığım paket 24Mbit down 6 mbit up

• spintirea kullanıcısına yanıt
    Kullanırken problem olmayabilir haklısınız, ben zaten iptal etme yada nakil süreci gibi durumlardan bahsettim. Ankarada fiber kullanırken 90mb üzeri hız vardı sorunsuz kullanıyordum ancak muğlaya taşınıp nakil süreciyle birlikte müşteri hizmetleriyle muhattap olmaya başlayınca pişman ettiler beni. 1 aydan fazla sürede nakil yapılmayınca hakem heyetine başvurdum. Sehven nakil işlemi gecikmiştir isterseniz cayma bedeli olmadan iptal edebilirsiniz diye cevap geldi. Bende tabiki iptal için başvurdum modemi vs yolladım bekliyorum.

Kaç kere müşteri hizmetleri ile görüştüm birbirlerinden haberleri yok vs vs uzun hikaye
  • Taylan bey 2 aylik faturamizi odeyeceginiz taahhüt ettiniz fakat 2 aydir faturam ödenmemiş. Neden bu şekilde bilgilensirme yapiyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.