Şimdi Ara

VODAFONE FİBER - Donanım üyelerine özel ilk fatura hediye + 100tl A101 HEDİYE CEKİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turknet memnuniyet orani en dusuk firma, gıbırnet ilk defa duydum o neymis öyle :) turknet diger firmalarin altyapilarini kisitli kiralar düzgün hizmet almak zordur, turknet test etme sansim oldu biliyorum, gibirnet de aynisinin laciverti olsa gerek. 2 senelik taahhutlerden niye bu kadar korkuyorsunuz bu arada anlamak epey güç, zamdan etkilenmeden kullanmak varken. Dusunsenize 100mbps aliyorsunuz 2 sene icinde daha yuksek altyapi sunulmayacak besbelli, e siz de ömür boyu sabit net kullanacaksiniz, ben olsa 5 yillik yaparim samimi soyluyorum.
  • Binada sadece kablonet altyapisi var. En uygun nasil kullanabiliriz anne babam icin alabilirim. Fiyat onemli hiz 24 yeterli. ozelden donebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet forumdaşımın dediği gibi. Biz ise 50mbps fiberi modem dahil ilk 6 ay 87 sonraki 18 ay 97tlden sunuyoruz ve ilk faturayi da hediye ediyoruz.
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, 10 yillik almazsam adam degilim :)
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    İste bu konuda ise hak veriyorum hocam. Vodafonede baglanir baglanmaz 500 solde baglanir baglanmaz 650 turk telekomda baglanir baglanmaz 1000tl cayma bedeli cikiyor, her ay da en az 100er tl indirim gosteriyorlar. Sol isi abartmis 2018de yasal olarak kalkan aknyi simdi tekrar geri cikartmis aknli paketler de veriyor. Avukatlari cok saglam firmalarin, tuketici ya da tuketiciyi savunacak merciiler bas edemiyor, ortalik olmus çiftlik.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Saat 20 gibi hiziniz 50-60 gibi degerlere dusmesi cok normal zaten, yogun saatlerde hepsinde hiz duser. Trde satilan hicbir sabit internet 100 kesintisiz veriyoruz seklinde satilmaz ki, hepsi "e kadar" ibaresiyle satilir, yogun olmayan saatlerde kablolu olcumlerde 130lari bile gorur, yogun olan saatlerde ise 40-50lefe kadar dusebilirsiniz. Bu trde hatta avrupada da boyle, okyanus ötesi icin buyuk konusamayacagim.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

hocam dalga geçiyorsun heralde :D 2 yıl sözleşmeyi savunuyorsun fiyatlar değişmiyor felan diyorsun gitmissin 6 ay sonra zamlanan paketleri kampanya diye sunuyorsun =) gerçekten komedisin  kime göre en düşük memnuniyet oranı olan firma ? neye göre ? o mantıkla bakarsan en iyi internet hızı veren firma da türknet netflix verilerine göre. türknet,ttnet,gıbırnet, oris telekom u kullandım en kötüsü ttnet ti. vodefone net kullanan komşum da hiç memnun olmadığını söylüyordu. sen 5 yıllık yap dostum ama bn 6 ay sözleşme dahi olsa sözleşmeli hiçbirşey kullanma taraftarı degilim. yarın hizmetlerinden memnun olmayıp değiştirmek istesem neden beni zorla tutma peşinde ki ?

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    6 ay sonraki 18 ayi kac tlden kullanacaginizi bastan bilip alıyorsunuz ve 24 aylik ortalama maliyet hesabi yapiyorsunuz, yani 24 ay sonunda cebinizden cikacak toplam mebla belli, buna zamli denmez. Zam nedir anlatayim mi, bugun 90 aldigin urunu 3 ay sonra 100e ondan bir 6 ay sonra da 110a mi 120ye mi 130a mi alacaginiz bilememektir. Size simdi gelip elektrik kurumu dese ki aylik kullaniminiz ortalama 100tl, gelin sizle 2 sene 100tl sabit fiyat anlasmasi yapalim 2 sene taahhut edin. Taahhut eden 100den etmeyen 2. Senenin sonlarini 200tlden kullanir. Ev interneti de benim icin elektrik su hizmeti kadar zorunlu bir hizmet o yuzden 5 sene de taahhut ederim kapiş? ;) sizin gorusunuze de saygim var ama sizin de bizim gibi dusunenlere olsun.
    + Olarak saydiginiz firmalardan en memnun kalmadigim ttnet yazmissiniz ya diger saydiginiz tum firmalar ttnet altyapisindan hizmet verdi orada biliyorsunuz degil mi? 😅😅
    Yine baska bir + olarak bir forumdasimin da size yazdigi sekilde, sadece vodafone, sadece turksat altyapi gibi yerler var, yani size firsat olmayan baskasina firsat olabilir, lutfen herkesin ihtiyac ve kararlarina biraz daha sağduyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqoo -- 20 Şubat 2021; 13:6:14 >

• Kablonet kullanıyorum yüz güldüren tarifede 76 TL ödüyorum 100 Mbps hız ve tüm TV kanalları.2 yıllık yapmıştım 1 yılı kaldı.konu sahibinin dediği gibi 4-5 yıllık taahhüt olsa hiç düşünmezdim.bu yıl kullandığım tarifenin ücreti 110 TL ilk yıl 120 TL 2. Yıl.bakalım seneye yenileyecem Allah bilir kaç TL teklif sunacaklar.

• VodafoneNet'den 1 yılı aşkın süredir VDSL hizmeti alıyorum. Fiber performansı nedir bilemem fakat VDSL hizmeti alırken yaşadığım birkaç sorundan bahsedeyim. Müşteri hizmetleri çok ciddi sıkıntılı. Sorunlar giderilmiyor. Detaylı bahsetmem gerekirse; İnternetimi 7-8 ay sorunsuz kullandım. Sonrasında ciddi sorunlar yaşamaya (müşteri hizmetleri günlük 40 kopma yaşadığımı görüntülediğini söylemişti en son) SNR değerlerim gün içinde 1-5 seviyesine düşüyor ve dakikada 1000den fazla paket hatası görüntülüyorum modemimde.

17 Aralık 2020 tarihinde bu sorun ile VodafoneNet müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım arıza kaydı açtı. 7-8 gün bekledim sorunum çözülür geri dönüş yapar diye, geri dönüş olmadı dolayısıyla ben aradım. Müşteri hizmetleri o arıza kaydımın yanlışlıkla VDSL yerine Fiber için açıldığını ve arıza kaydını kapatma yetkisinin olmadığını için yenisini de açamayacağını söyledi. Defalarca aramama rağmen yaklaşık 35 gün boyunca bu yanlış arıza kaydı aktif kaldı ve sorunum çözülemedi. Sonunda o yanlış arıza kaydı kapandı ve ben doğru arıza kaydını açtırdım. Ocak ayının sonundan bu yana da bu doğru arıza kayıtlarının sorunumu çözmesini bekliyorum. Buna ek olarak tarafıma verilen IP CGNet havuzunda olduğu için herhangi bir port da açamamam da cabası. Amacım firmayı kötülemek değildir, özellikle ilk birkaç ay sorunsuz kullandığımı da tekrar ediyorum. Fakat sorun yaşarsanız vay halinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leviosa -- 20 Şubat 2021; 14:1:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Saat 20 gibi hiziniz 50-60 gibi degerlere dusmesi cok normal zaten, yogun saatlerde hepsinde hiz duser. Trde satilan hicbir sabit internet 100 kesintisiz veriyoruz seklinde satilmaz ki, hepsi "e kadar" ibaresiyle satilir, yogun olmayan saatlerde kablolu olcumlerde 130lari bile gorur, yogun olan saatlerde ise 40-50lefe kadar dusebilirsiniz. Bu trde hatta avrupada da boyle, okyanus ötesi icin buyuk konusamayacagim.

Yok hocam yanlış anlattım galiba. Normalde hızım 24 ve bana 100 megapit teklif ettiler. Daha sonra hızı arttiracaklarina 12e düşürdüler. Aradım modemi resetledik şimdi 24 hiz var fakat 100luk hızı bir türlü tanimlamiyorlar

• Leviosa L kullanıcısına yanıt
    Fiber disinda hizmet aliyorsaniz hangi firmadan alirsaniz alin turk telekom altyapisindan verir ve ariza durumlarinda adsl vdslde aksiyon alma suresi zaten uzun, turk telekom personelleri de diger firmalara gec gittigi icin iyice uzuyor. Fiber disinda hizmet alacak olsam turk telekomdan sasmazdim diyecegim ama cok fiyat farki var nedense cok pahali satiyorlar :(
    Ben de yanlis anlamis olabillirim :) siz bana ozelden acik adres atin lutfen ben bir altyapiniz kac mbps destekliyor bakayim belki 100 desteklemiyordur o yuzden tanimlayamiyorlardir.

Mutlaka haklısınızdır fakat benim sorunum yanlış arıza kayıtları gibi durumlardan ötürü Türk Telekom'a doğru şekilde iletilemedi bile uzunca bir süre. Buna ek olarak Vodafone müşteri hizmetleri arıza kaydına istinaden bana geri dönüş yaptığı zaman çoğu zaman arama yapmadan arıza kaydını kapatıyor, arama yaptığı zamanda da 2 kere çaldırıp ulaşamadık diyerek arıza kaydını yine kapatıyor.(kayıtları telefonumda mevcuttur) Eğer müşteri hizmetleri VDSL kullanıcılarına üvey evlat muamelesi yapıyor da Fiber için işler farklı ise bilemem tabii. Ben bir VodafoneNet kullanıcısı olarak 17 Aralık'tan bu yana beni mağdur ettiklerini söyleyerek DH kullanıcılarını uyarmış olmak istedim. Çoğu zaman fiyatlar cazip geliyor fakat hizmet konusunda böyle durumlar olabiliyor.

• Arkadaşlar netspeed öneririm, referans ile de gelirseniz 12 ay boyunca 5tl az ödersiniz. Yakınımı geçirdim 100gb 35mbit 63tl (aşım olursa da max 76tl oluyor), hem gelirken 5tl hem de gelmek isteyenlere kod vererek aylık 30tl gibi bir rakam ödüyor :)

• Leviosa L kullanıcısına yanıt
    Sistem normalde su sekilde isliyor, daha dogrusu islemesi gerekiyor ama ne kadar isliyor muallak diyim :) siz vodafone mhye ariza kaydi birakirsiniz, onlar da altyapi saglayicisi olan turk telekoma ariza taskı dusurur, sizi turk telekom ariza kaydina gelecek turk telekom firmasi arar, ulasir, gelir, sorunu çözer. Ayni islem hakkinda teyzemin vodafone adslsi ile 10 gundur ugrasiyorum, Bodrum'daki turk telekom firmasini ariyorum ariza taskı size dusmus gelin lutfen halledin diye, gecistiriyorlar. Sizin vodafone mhden ogrenmeniz gereken ariza kaydi turk telekom firmasina iletilmis mi iletilmemis mj? İletilmediyse vodafone, iletilip de gelmiyorsa turk telekom tarafinda sıkıntı yasiyorsunuz demektir.
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Netspeed sadece turk telekom alryapisini kullanir, fiber degildir, adsl ve vdsl hizmetidir. fiber altyapisi olmayan icin guzel firsatmis ama yine de ;)

Turkcell ve sol iyice hokunu çıkardı hocam, tahahutlu kullandığım Turkcell hat var adamlar tarifeye 1 ₺ zam yapmış şaka gibi.1 ₺ önemli değil de ben neden tahahut veriyorum ki o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Ben de yanlis anlamis olabillirim :) siz bana ozelden acik adres atin lutfen ben bir altyapiniz kac mbps destekliyor bakayim belki 100 desteklemiyordur o yuzden tanimlayamiyorlardir.

Yok hocam destekliyor daha önce sizden üç ay 100 megapit sonrasi 24 megapit interneti almıştım. 115megapit verdiler üç ay :) eve kadar fiber var

Daha taahhut cok uzun mu peki? Taahhut bitiyorsa kapatir yeniden baglariz ama devam ediyorsa tek care mh, benim elimden bisey gelmez :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.