< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqoo -- 15 Haziran 2021; 15:16:39 > |
VODAFONE FİBER - Donanım üyelerine özel ilk fatura hediye + 100tl A101 HEDİYE CEKİ
-
-
Aman tanrım korktum boş eve bile bağlattım -
Sizin işinize yaramayan bir konu olabilir ama 3 senedir 1k'dan fazla forumdaşımız yararlandı, ihtiyaç meselesi saygı duyarım :) -
Ev interneti konusunda çok sorun yaşattı vodafone tarifemi uzatmak için aradilar kabul ettim uzatmamislar, bosu bosuns fazladan para odedim tavsiye etmem -
Bunun gibi sorunlari olanlar da zamaninda bana ulasirsa sorunlarinizla da seve seve ilgilenip elimizden geleni yapiyoruz. -
ttnetle anlasma yazin bitiyor bir kolaylik saglayabilirler mi -
netspeed varken ben başka birşeye bakmıyorum
-
Cayma bedelinizi bir ogrenin isterseniz 500tlye kadar vodafone karsiliyor, yardimci oluruz. -
Go to the TURKNET bi ay bedavla daha hizli olur hem -
Ben Vodafone ev kullanıyorum 2 seneye yakındır, kapıda gelip fiber diyen çocuğun dediğine göre tamam demiştim, daha sonra turksat kablonet çıktı az bir zaman kaldı taahütün bitmesine bu bahsettiğiniz Superonline altyapısını kullananmı.
-
yıl olmuş 2021 hala 2 yıllık sözleşme çakma peşindeler.
-
Sizin alryapinizda superonline varsa ordan yardimci olayim, hemen taahhut bitmeden bile gecisinizi ucretsiz yaparim, bana ozelden acik adres atar misiniz bakayim. -
1 yilliklar da var ama bu zamlar bu piyasa ortaminda bana sabit fiyat 4 yillik sunsalar yine alirim. 2 yil once 55 tlye 100mbps verdigim forumdaslarim simdi taahhutu bitip donus yaptiginda 103tlden veriyoruz. Anlatabildim degil mi? ;) -
Dolar düşüyor niye zam?
-
Bilmiyorum :) dun migrosa girdim tire, foça yogurt olmus 18tl. Hukumete sormak lazim da nasil ulasacagiz? -
ftth dediği nedir ?
tsol sanırım zaten superonline altyapısı
tsat da türktsat fiber altyapısı mı?
-
Ftth vodafonenin kendi altyapisi, 200mbpsye kadar paket mevcut. -
ben vodafone adsl kullanıcısıyım. bu ayın 10'unda internetim gitti. bugün ayın 19u halen yok. zahmet edip gelip bakacaklar inşallah. bu arada benim alt komşum yeni taşındı apartmana. oda vodafone kullanıyormuş. 2 gün önce gelip nakil işlemini yapmışlar. (taşındıktan tam 80 gün sonra) apartmana kadar gelip benim soruna bakmamalarıda ayrıca sinirlendirdi beni.
-
Hocam adsl turk telekom altyapisi oluyor, ariza icin de turk telekom personeli gelecek yani sizin kizdiginiz merci aslinda turk telekom personelleri. -
Mükerrer ödeme yaptım,6 aydır mahsuplaşma yapacağız dediler hala yapmadılar. Paranın üzerine yattılar. Bu kadar kötü MüŞTERİ hizmetleri görmedim :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yıl olmuş 2021 hala 2 yıllık sözleşme çakma peşindeler. |
Aman tanrım korktum boş eve bile bağlattım
|
Benzer içerikler
- şok net internet alınır mi
- samsung hosgeldin10
- tobi 3gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turkcell 60 gb 390 tl
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X