Şimdi Ara

VODAFONE FİBER - Donanım üyelerine özel ilk fatura hediye + 100tl A101 HEDİYE CEKİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aynı sorunu yaşadım. Hakem heyetine başvurup paramı geri aldım. Eminim başka yaşayanlar da vardır. Tavsiye etmiyorum
  • Kağıt üstünde kaldirabilir, turkiyedeki altyapi uygulamada kaldiramaz bunu
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Solde musterimin netini iptal ettik diyip 3 ay daha fatura cikardilar, her kurumda niteliksiz eleman olur firmalara mal etmeyin. 100mbps verdigimiz fiyatin 15tl ustune 35mbps verebiliyor sol ancak. Fiyatlar su an 15 degil ust paketlerde en az 50tl daha farkla...
  • Tugi136 T kullanıcısına yanıt
    Vodafone, turkcell sol, turksat kablonet...
  • İlk fatura hediyeli + ek olarak 100mbps icin 50tl de a101 ceki hediyeli son 17 satis ve yarin saat 16.00 son arkadaslar. Pm ile ulasabilirsiniz. Son gunler, son saatler...
  • Herkes reklamcı olmuş arkadaş.

Komisyonlar iyi veriliyor herhalde.

Vodafone = batan geminin malları, yakında üstüne para verecek yeterki gel imzayı at diye, bedava peynir sadece kapanda olurmuş. :)

Yalnız adamlar Türk insanının zayıf karnını çözmüş, görülen fiyatları koca koca uygun yaz, pirinç kadar yazılarda cezaları, ek ödemeleri yaz vs. Bu nasıl ülke ya, her yerden kazıklamak için uğraşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Şubat 2021; 13:43:16 >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

Vodafone'da ne kadar 100mbit?

VODAFONE FİBER - Donanım üyelerine özel ilk fatura hediye + 100tl A101 HEDİYE CEKİ
  • SOL fiber var, Millenicom kullanıyorum, taahhütü bitecek. Vodafone hattım vb. yok. Modem de istemiyorum kullanıcı şifre yeterli. 100MBit fiyat ilk 6 ay 95 sonra 105 midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 22 Şubat 2021; 0:35:44 >
  • Superonline ile sabit pubg de 20 ms alıyorum kablosuz 5.0 wifi ile. Vodafoneda ki değerleri duymak isterim. 200 mb dahil!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazar kullanıcısına yanıt
    Modem kiralama ucreti malesef zorunlu, redli indirimi ayarlarim o kolay ama. Hersey dahil ilk ay hediye, sonraki 5 ay 103tl sonraki 18 ay 113tl + 50tl a101 hediye ceki hediye ederiz 100mbps alacaginiz icin.
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Ping degerleri cok degisken, kullananlar paylasirsa daha uygun olur yanlis yonlendirmek istemem.

gelip baktı ttnet. dedilerki vodafone benim internet hattımı gidip komşuma takmış. biz müdahale edemeyiz gelip tekrar baksınlar demiş.

• erenberkay kullanıcısına yanıt
    Bana acik adres atin bakalim, fiber varsa port sikintisi asla yaratamazlar :)
  • Tam 1 aydır hız sorununu çözemediler. Bir tık pahalı olsun kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fiber yok :(

• Arkadaslar vodafone fibernet 99mbit 105liraya kullanmaktaydim turkcell e gecis yaptim. 8 ay daha taahhutum var, eger 24 ay taahhut vermek istemeyen daha kisa kullanmak isteyen varsa tarifemi devredebilirim. 1 kasim 2021 de bitiyor taahhutum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 27 Şubat 2021; 13:33:59 >
  • antideprasana başlamak istemeyen vodafone bulaşmasın tek diyeceğim bu

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    o dediğini ülkedeki bütün firmalar yapıyor.

20 tl olan konuştukça internet tarifesi (750 dk 2 gb 1000 sms), 27 tl oldu. %35 zam. sorsan enflasyon %14

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra taahhütüm bitecek Superonline ile. Vodafone Net'e geçmek istiyorum ancak kendi modemimi kullanmak istiyorum. Benden yine de 10 TL modem ücreti alınacak mı?

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Evet malesef zorunlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.