Şimdi Ara

Vodafone fiber hizmet verememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binamda türk telekom ftth fiber altyapı var yeni geldi ama vodafone aradığımda hizmet veremiyoruz dendi, vodafone de türk telekom altyapısı kullanmıyor mu neden öyle oldu anlamadım.

• yunusemre09 Y kullanıcısına yanıt
    Yok kardes turk telekom ile ftth anlasmasi bulunmuyor mecburen aboneliğini cayma bedelsiz iptal edebilirsin baska firmadan abonelik yapacaksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    yok şuan turknet kullanıyorum ama fiber vermiyor maalesef o yuzden değiştiricem netgalaksi düşünüyorum nasıldır?
    Bir dakka kafam karisti turk telekom ftth altyapi sende var mi yok tam anlayamadim ? Neden dersen turknet de ftth anlasmasi yok ne alaka anlamadim

Bu arada netgalaksi aman diyim bulasma yanindan bile gecme

Telekom ile fiber paylaşma anlaşması olan firmalarla görüşmelisiniz.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    telekom ftth altyapı var yeni geldi. türknet türk telekom ile anlaşması yok fiber vermiyor yani o yüzden değiştiricem.
    netgalaksi diğerlerine (millenicom, netspeed) göre ucuz geldi (50 mbps 75 tl) o yüzden ona yöneldim. Siz daha önce kullandınız mı ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
    Evet bende ilk ucuzluguna aldandim bir donem kullandim ama sac bas yoldurttu bende 50mb lik paketteydim. Bu firmayla online oyun iptv bunlari unut aksamlari yurt disi cikislari 6 mb dusuyor dolayisiyla suan kullandigimiz tum portallar hep yurt disi cikisli ancak gazete okunur . Oyle bir sistemleri varki aksam primetime net yok gibi birsey telefondan uygulama tam bir saat iniyor... uzak dur derim gene sen bilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.