Şimdi Ara

Vodafone Fiber Sorunu Çözümü Detaylı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vodafone fiber kullanıcılarının çoğunda HG658c modem var ve modem ile alakalı müşteri hizmetlerinin bir gram bilgisi yok. Vodafone nin yabancı forumunda vodafone teknik destek elemanı anlatmış. Benimde kopma sorunum vardı 2 aydır vodafoneyi arıyordum bir ara geldiler apartmandaki bağlantıyı kontrol ettiler ve gittiler sorun aynı. Bu sefer tekrar kayıt oluşturdular gelicez modeme bakıcaz diye bende tamam dedim. Neyse baktım böyle olmayacak araştırdım buldum güncelledim sorun ortadan kalktı. Aşağıda size bir dosya verdim onu indirin

Huwaei HG658c Software Update B214:
    yadi.sk
    HG658c_B214.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/1sThmQ3m3K2dbi

1-Bunu indirip zip'ten çıkartın.

2-İnternet tarayıcınızı açın ve 192.168.1.1 yazarak modem arayüzüne girin.

3- Kullanıcı Adı: vodafone Şifre: vodafone olarak girin değiştirmediyseniz böyledir yada kullanıcı adı: admin şifre: admin1234 olarak deneyin.

4- Açılan sayfada herkeste aynı şey yazar sol taraftan Bakım yazan sekmeye tıklayın.

5- Daha sonra cihaz yazan yere tıklayın.

6-Daha sonra karşınıza gelen ekrandan üstte "Yazılım Güncelleme" sekmesine tıklayın.

7- Dosya Seç e tıklayın.

8-İndirdiğimiz dosyayı zipten çıkarmıştık o çıkan dosyayı seçin.

9- 2 dakika bekleyeceksiniz hiçbir şey yapmayın. Güncelleme bittikten sonra arayüzden atacak sizi.

10- İŞLEM BİTTİKTEN SONRA modemi resetleyin.(İşlem sırasında modemi asla resetlemeyin.

11- Güncellenmiş modeminiz hazır.

Kaynak Vodafone Forum:https://community.vodaf...tware-Update/td-p/147717

Tavsiye olarak modemin ayarlarınızı sıfırlayın diyor. Eğer kendi kullanıcı adı şifrenizi bilmiyorsanız(sözleşmenizde yazan) ellemeyin.

• Teşekkürler deneyeceğim. Ara sıra bende de oluyor kopma sorunu.
  • Peki arkadaslae fiberi nasil memnun musunuz iss den ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    son 2 aydır bi sıkıntılar var kopmalar yaşanıyordu adamlar kaç kere geldiler haal devam ediyordu şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor arkadaşlarla online oyun oynuyoruz kesilme yok gibi. Sistemi oturtmuşa benziyorlar hızım şuan 30mbps kotam doldu normalde. ama sabah olunca 16 ya düşüyor hatta 20 bile oluyor arada. Gece 2 8 arası 30.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.