En ucuz faturalı paket 35 lira ondada yok ilk 3 ay şu kadar 9 ay şu kadar vs diye kelime oyunu yapmışlar. 35 lira verdikten sonra 5-10 lira daha ekler gider Turkcell kullanırım. Fiyatı geçtim paketlerin cezbedici yönü yok. 3 GB falan veriyor hala. Turkcell bile paketlerinde verdiği kotayı arttırdı. https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeler#faturali < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 12 Nisan 2021; 16:51:54 > |
Vodafone Fiyat Konusunda İyice Uçmuş
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
www.vodafone.com.tr
Faturasız Kolay Paketlerhttps://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturasiz-kolay-paketler
Bimcell ve Turkcell ikilisinin abonesi artacak vodafone ve tt kendi ayağına sıktı tarifelerde. Bakalım nereye kadar devam edecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu an bimcell ve türkcell faturalı fiyat performans açısından en iyileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone yerine bimcell kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom Mobil taraftarı iseniz en mantıklısı BIMcell. Faturalı istiyorsanız Selfy mantıklı.
Vodafone istiyorsanız en mantıklısı faturasızı. Red'de kullanabilirsiniz.
Turkcell istiyorsanız Turkcell rahat ve Turkcell faturasızdan faturalıya geçiş akıllı paketler mantıklı ikisinde de aşım derdi yok. Biri taahhütsüz biri 12 taahhütlü.
-
Hocam o fiyatlar cidden Turkcell bile yapmaya korkar, hakikaten ben batmak istiyorum diye bağırıyorlar. Onun yerine Turkcell alırsın yine ülkede sözde iyi operatör diye. Turkcell rahat 20 gb + 1000 dk alırsın 60 TL herşey dahil.
-
Eğer çok internet kullanımım yok, çoğu yerde wifi kullanıyorum diyorsanız 35 tl civarına uyumlu tarifeler var, hem kullanmadığınız internet devrediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzu 30-35 lira veya Bimcell kullanmak değil. Eskiden standart belliydi. Türk Telekom'dan pahalı, Turkcell'den ucuzdu Vodafone. İkisinin ortasıydı. Şuan ise Turkcell'den bile pahalı. Hayır verdiği hizmet kaliteli olsa neyse diyeceğim hala Telsim dönemi kalitesinde hizmet veriyorlar.
-
Faturasız blöfü yapın. Bugün forumda görüp ben de yaptım ve işe yaradı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X