Şimdi Ara

Vodafone Gamer Pass (Youtube Vanced)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone'a geçme niyetindeyim yalnız ben 2 senedir orjinal youtube yerine youtube vanced kullanıyorum bilen bilir reklamsız olduğu için. Kullanan varsa Vanceddan izlediğim video "Gamer Video" paketinden mi yiyor yoksa o paket dışı olan netten mi? Kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim o'na göre geçicem cünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canernesto -- 12 Kasım 2019; 12:7:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube vanced da da geçerli hatta upload bile kotadan yemiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ***Hunter*** kullanıcısına yanıt
    Siz kullanıyormusunuz vanced ile

• sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canernesto kullanıcısına yanıt
    Evet

• canernesto kullanıcısına yanıt
    Youtube vanced direk YouTube API kullanıyor.Sonuçta YouTube seyrediyorsunuz sorun olmaz.Paketinizi yemez.YT vanced modlu uygulamadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

Youtube vanced direk YouTube API kullanıyor.Sonuçta YouTube seyrediyorsunuz sorun olmaz.Paketinizi yemez.YT vanced modlu uygulamadır.
    +1

Araştırmanız gereken konu başka aslında. Hangi çözünürlükler destekleniyor? Bu paket bir zamanlar sadece 480p'nin üstünde geçerli değilmiş, öyle tartışmaların olduğunu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 15 Kasım 2019; 2:41:50 >
  • tekrardn hortlatacağım konuyu ama uzun süredir kullanıyorum iki üç gündür nedense internetimden yemeye başladı internetimi bitirmiş 9 liram kesilince fark ettim.

• asures A kullanıcısına yanıt

Merhabalar, son durum ne acaba sınırsız youtube üzerinden mi kullanılıyor yoksa normal internetten mi harcıyor?

• Hâlâ sınırsız paketten gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.