Şimdi Ara

vodafone geçtim - kampanyadan yararlanamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen ay turkcell'den vodafone'a geçtim ve ilk ay 100 dk. bedava hesabıma yatırıldı. 20 günde bu hakkımı kullandım ve kalan 10 günde bana en uygun olduğunu düşündüğüm için hesabını bilen tarifeye geçtim. 2. ay başladığında 20 tl yüklememe rağmen bedava dakikalarım hattıma yatırılmadı. müşteri hizmetlerine konu hakkında 3 kez mail attım, bana geri dönüş yapmalarına rağmen bir haftada sorunu çözemediler. 7. günün sonunda beni biri aradı ve "hesabını bilen tarife" ye geçenler bu kampanyadan yararlanamayacağını söyledi. internetten kampanya koşullarına baktım ve gerçekten böyle bir madde varmış ama o ufacık yazıları okumak hiç aklıma gelmemişti.

eleman bana tarife değişikliği yapınca tekrar 100 dk. bedava kullanabileceksiniz dedi ama 30 gün içinde sadece 1 kez tarife değişikliği yapabiliyormuşuz. yani 1 aylık hakkım boşu boşuna yandı. isteselerdi internetten 2. kez tarife değişikliği yapmaları ve beni tekrar kampanyaya dahil etmeleri çok zor bir şey değildi sanırım.

kısacası turkcell'den kurtulduğum için çok mutluydum ama şu an tekrar turkcell'e geçip 600 dk. bedava kampanyasından yararlanmak istiyorum. aynı kampanya turkcell'de de varken ve vodafone benim mağduriyetimi gideremiyorken daha fazla vodafone'da kalmanın mantığı yok sanırım. kalite olarak turkcell'den bir artıları yok sonuçta..

• Bence biraz daha Vf de kalıp bedava dakkalaro kullanın sonra turkceele geçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.