*456# yada *456#1116# yaptığımızda evet dakika ve sms bilgileri cıkıyor ama nedense hiç düşmüyor hiç değişmiyor bu nasıl bir operator dür web sitesinden online işlemlere giriyorum kimle kac dk kac saniye konustum onu gösteriyor ama ne saçmalıksa Toplam süreyi göstermiyorlar.
*456#1116# yazıp araynca kalanı gösteriyor ama 2 gnde flan güncelleniyor..
quote:
Orijinalden alıntı: melih9478
*456#1116# yazıp araynca kalanı gösteriyor ama 2 gnde flan güncelleniyor..
Kaç 2 gün geçti tık yok dakika hep aynı mesaj bugun değişti eger dakikalarımı asmışsam ve bana bu ay faturada beklediğimden yüksek ücret gelirse işte o zaman papaz olucam Vodafone ile
bazen 3-4 gün ble olabliyor güncellemeleri, gelişmiş bi sisteme sahip değiller o yüzden olmalı..
İyi guzel hos ucuz da turkcell kadar kaliteli degil
turkcell de mesajı atar atmaz hemen kaç kaldığı yazıyor :S
*456# yapman yeterli
Peki arkadaşlar bu dk ve sms sorgulama işlemleri için faturaya ekstra bi ücret yansıyormu? avea nın bi tarifesi vardı dk-sms sorgulamaya ekstra ücret alıyodu sorgulama başı 0,99 krş du sanırım bunda da öyle birşey varmı..
quote:
Orijinalden alıntı: gorev62
*456# yapman yeterli
bu ne iş yaaaaaa
cep avantaj tarifesinde resmen olmuyor..... Yazıklar olsun yaaa
vodafone geçeli 1 hafta olmadı, sırf bu yüzden tekrar avea ya geri geçerim arkadaş ... yok böle saçmalık biz parayı yolda bulmuyoruz, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız
Teknolojisi yetmiyor desem Genç Avnataja nasıl veriyorlar merak ediyorum..
Onlara verip CepAvantaja vermediğine göre bunun adını Müşterinin faturasına dikkat etmesini istememektir. Bu kadar net
*456#1116# yaparak öğrenebilirsiniz. Volkan'a bakmayın hiçbir operatör onu mutlu edemez.
quote:
Orijinalden alıntı: tacoist06NL
*456#1116# yaparak öğrenebilirsiniz. Volkan'a bakmayın hiçbir operatör onu mutlu edemez.
cep Avantaj tarifemde olmadı!!!
sedece genç tarfede geçerli yazısı çıkıyor...
Genç Tarifede oldu arakdaşlar ;) 136 dk kalmış... Ama anlık bilgi mi veriyor bu?
cep avantajda olanlar hesap kesim tarihinde telefonunun arama sayıcını sıfırlayarak takip edebilir
quote:
Orijinalden alıntı: xxsuleymanxx
cep avantajda olanlar hesap kesim tarihinde telefonunun arama sayıcını sıfırlayarak takip edebilir
bütün işin gücün içinde birde ona zaman ayırıp kafa yorucaz... okadar acizmi bu dünya deviyim diye piyasaya giren vodafone????
yazıklar olsun.. ilk fırsatta başka hatta geçicem... ama iş güç buna bile zar zor vakit ayırıp girdim...
Galıba artık saatlık guncellıyorlar ?
güncel. bugün kontrol ettim bikaç defadır da deniyorum hiçbir şekilde göstermiyor tarife bilgilerimi.
arkadaşlar her şey tamam da ben vodafone un sitesinden baktım.
Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
diye bi ibare var. bu doğrumu? ben geçiş yaparken bunu bana belirtmediler?
quote:
Orijinalden alıntı: eadnan
arkadaşlar her şey tamam da ben vodafone un sitesinden baktım.
Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
diye bi ibare var. bu doğrumu? ben geçiş yaparken bunu bana belirtmediler?
evet doğru. belirtmeyebilirler çünkü çoğu kişi cepnet paketi aldığı için bunları önemsemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Rappapompom
Az önce Vodafone hat aldım 25 tllik faturalı olan yalnız kalan sms ve dakika öğrenme ile ilgili bir bilgi bulamadım ne sitesinde nede aramalarım sonucunda.Adamlar heralde sen konuş mesajlaş faturada biz sokarız mantığında iş yapıyorlar
Sonuç olarak böyle bir sevisi var mı Vodafonun yoksa daha ilk günden sövmeye başlıyım mı?