Şimdi Ara

Vodafone Genç Avantaj kalan sms ve dakika öğrenme? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
102.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Siz bu yollamı çòzüm buldunuz..Ben şuan S2 kullanıyorum da yani farketmez de mi?

evet. Bende şuan htc desire s kullanıyorum. Sıkıntı yok çözdüler ve başkada sıkıntı yaşamadım

Güzel o zaman yalnız mail yazarken devam dedigimde tel numaram yanlismis gibi sari oluyor tel no bolumu bunu anlayamadim..basina sifir da koymasam kabul etmiyor buna ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 16 Kasım 2011; 15:21:08 >
  • *456#1116# nin android cihazlarda çalışmamasına istinaden gönderdiğim maile gelen cevap

Sayın xxxx,

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, Android cihazlar için sorgulmada yaşanan sorunların bilgimiz olduğunu ve iyileştirme çalışmlara yönelik teknik birimlerimizin çalışma başlatığını belirtmek isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri
  • arkadaşlar genç avantajda kaç dakika konuştuğunuzu öğrenmek için " dakika " yazıp 7001 e yolladığınızda güncel bilgi geliyor ancak sms için bir şey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibo92

arkadaşlar genç avantajda kaç dakika konuştuğunuzu öğrenmek için " dakika " yazıp 7001 e yolladığınızda güncel bilgi geliyor ancak sms için bir şey bulamadım

Güzel paylaşım.
  • Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesi için aylık standart fatura ne ödüyorsunuz.??
    benim bazen 26 tl bazen 35 tl ödüyorum. dakika aşımı yapmıyorum msj nerdeyse hiç kullanmıyorum internete girmiyorum neden fatura bu kadar düzensiz geliyo anlamadım. faturayı inceliyorum hatta müşteri hizmetlerini aradım oradaki kız benim faturada gördüklerimi bana okuyo ee diyorum ekstra bişey yok neden böyle uyduruk cevaplar veriyo. hele bi keresinde facebooka gireyim dedim sadece 3 dakka kullandım o ayki fatura 54 tl geldi kafayı yedim sinirden. Acaba böyle problem yaşayan var mı??
  • Arkadaşlar merhaba sormak istediğim bir şey var. Genç avantaj tarifesindeyim, 500dk + 5000 sms + ücretsiz facebook.

5 lira ekleyerek, 12 ay taahhüt vererek dakikalarımızı 2 ye katlayabiliyormuşuz ya hani, şimdi benim faturam 10 gün sonra kesilecek. Ben bugün, bu taahhütü imzalasam, hemen gelirmi +500 dakikam, yoksa bir sonra ki ay mı gelir? Diyelim bir sonraki ay gelir o zaman bu 5 lira bu ay faturama yansır mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zümrüt06

Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesi için aylık standart fatura ne ödüyorsunuz.??
    benim bazen 26 tl bazen 35 tl ödüyorum. dakika aşımı yapmıyorum msj nerdeyse hiç kullanmıyorum internete girmiyorum neden fatura bu kadar düzensiz geliyo anlamadım. faturayı inceliyorum hatta müşteri hizmetlerini aradım oradaki kız benim faturada gördüklerimi bana okuyo ee diyorum ekstra bişey yok neden böyle uyduruk cevaplar veriyo. hele bi keresinde facebooka gireyim dedim sadece 3 dakka kullandım o ayki fatura 54 tl geldi kafayı yedim sinirden. Acaba böyle problem yaşayan var mı??

Faturani incelemek lazım paylaşırsan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zümrüt06

Arkadaşlar vodafone genç avantaj tarifesi için aylık standart fatura ne ödüyorsunuz.??

Faturani incelemek lazım paylaşırsan

Hocam benim şu mesajıma da cevap verebilir misin?

quote:

Arkadaşlar merhaba sormak istediğim bir şey var. Genç avantaj tarifesindeyim, 500dk + 5000 sms + ücretsiz facebook.

5 lira ekleyerek, 12 ay taahhüt vererek dakikalarımızı 2 ye katlayabiliyormuşuz ya hani, şimdi benim faturam 10 gün sonra kesilecek. Ben bugün, bu taahhütü imzalasam, hemen gelirmi +500 dakikam, yoksa bir sonra ki ay mı gelir? Diyelim bir sonraki ay gelir o zaman bu 5 lira bu ay faturama yansır mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibo92

arkadaşlar genç avantajda kaç dakika konuştuğunuzu öğrenmek için " dakika " yazıp 7001 e yolladığınızda güncel bilgi geliyor ancak sms için bir şey bulamadım

7001'e gonderilen Mesajlar ucretli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar merhaba sormak istediğim bir şey var. Genç avantaj tarifesindeyim, 500dk + 5000 sms + ücretsiz facebook.

Bunu en iyi mh ve cep shopcular bilir two.. mirror adlı kullanıcı izmirde shop ona pmden ulaş o bu konuda bilgilidir tahminim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Bunu en iyi mh ve cep shopcular bilir two.. mirror adlı kullanıcı izmirde shop ona pmden ulaş o bu konuda bilgilidir tahminim.

Eyvallah bilader
  • Alak bunu ben de merak ediyorum. Cepshop hemen yuklenir demisti ben de rahat rahat konusuyom valla. Kalan bakiyeyi de goremiyom. Anlamadim bu isi neye gore konuscaz bilmiyom valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Alak bunu ben de merak ediyorum. Cepshop hemen yuklenir demisti ben de rahat rahat konusuyom valla. Kalan bakiyeyi de goremiyom. Anlamadim bu isi neye gore konuscaz bilmiyom valla

Kardesim biraz önce vodafone bayisinden geliyorum. Ben de 5 lira karşılığında dakikalarımı 2 ye katlattım, orada çalışan bayan onay mesajı geldikten sonra kullanabilirsiniz dakikalarınızı dedi. Tahminen bugün ya da yarın yüklenirmiş dakikalarım.

Bence çok temiz iş, benim bedava dakikalarım yine bitti, hatta üstüne 20-30 liralık konuşma yaptım, 5 liraya 500 dk bedava, bu sefer ihmalkarlık yapmadım.
  • Beyler. Ben de genc avantaj tarıfesıne geçtim. simdi öğrenmek ıstedıgım su. ınternet ayarlarımı aldım. birincisi;www.facebook.com olarak mı giricez yoksa baska bı sekıldemi veyawww.twitter.com yani? ikincisi facebook'da resımler gozuktu bu sekılde gırdım bu resımlerı acmak ucretlımı? tarıfeyı onceden berı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilywhites

Beyler. Ben de genc avantaj tarıfesıne geçtim. simdi öğrenmek ıstedıgım su. ınternet ayarlarımı aldım. birincisi;www.facebook.com olarak mı giricez yoksa baska bı sekıldemi veyawww.twitter.com yani? ikincisi facebook'da resımler gozuktu bu sekılde gırdım bu resımlerı acmak ucretlımı? tarıfeyı onceden berı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum

M.facebook.com seklinde giris yapacaksiniz. Resimler ucretsiz ama video izlemek ucretli diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Beyler. Ben de genc avantaj tarıfesıne geçtim. simdi öğrenmek ıstedıgım su. ınternet ayarlarımı aldım. birincisi;www.facebook.com olarak mı giricez yoksa baska bı sekıldemi veyawww.twitter.com yani? ikincisi facebook'da resımler gozuktu bu sekılde gırdım bu resımlerı acmak ucretlımı? tarıfeyı onceden berı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum

M.facebook.com seklinde giris yapacaksiniz. Resimler ucretsiz ama video izlemek ucretli diye biliyorum.

Dostum cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım. 5 Dakıka once falan musterı temsılcısı ıle gorustum ''WWW'' seklınde dedi ? Acaba farketmıyomu. M.twitter diye birşey varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Dostum cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım. 5 Dakıka once falan musterı temsılcısı ıle gorustum ''WWW'' seklınde dedi ? Acaba farketmıyomu. M.twitter diye birşey varmı?

Valla hocam burda herkes m.facebook diyor. Sitesinde belirtmemis ama musteri temailcisi www diyosa www seklindedir o zaman.

Mobil.twitter.com var diye biliyorum.

• Tamamdır dostum teşekkur ederım ılgın ıcın. 1 kere WWW seklınde gırdım umarım fatura ya cok bısı yansımaz artık
  • 2 gün önce 5 lira karşılığında dakikalarımı 2ye katladım, akşamına 500 dk geldi hattıma. Şimdi ne durumda diye bir sorgulatayım dedim 0 dk yazıyor. Ocağıma incir ağacı dikecek bu vodafone benim, ne akla hizmet 2 gün önce 500 dk yazarken şuan 0dk yazıyor kafasına göre, anlamadım.
  • katlanan 500dkyı nasıl sorguluyorsun? müşteri hizmetleri bana sorgulayamıyorsunuz demişti?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.