Şimdi Ara

Vodafone Genç Avantaj kalan sms ve dakika öğrenme? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
102.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten sorgulanmiyor. *456#1116# kombinasyonu ile sorguladiginda ilk olarak dakikalarin eklenen 500den dusmeye basladigindan ne zaman 500un altina inmisse eklenen dakikalar bitmis demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

katlanan 500dkyı nasıl sorguluyorsun? müşteri hizmetleri bana sorgulayamıyorsunuz demişti?

Hocam benim bedava dk larım bitmişti 0 dk yazıyordu. Tahhütü yaptıktan saatler sonra tekrar sorgulattım ve 500 dk yazıyordu FATURAM KESİLMİŞ OLMAMASINA rağmen. ancek toplamda 1 saat bile konuşmadım ve 2 gün sonra tekrar 0dk yazıyordu, hala daha öyle. Vodafone tırt çıktı, kandırmaca.
  • androidden iphone a geçince durum çözüldü artık öğrenebiliyorum
  •  Vodafone Genç Avantaj kalan sms ve dakika öğrenme?

Android te sorgulanabiliyor halledilince vodafone tarafından buda resmi kanıtı. Desire s ten alınmış screen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 13 Aralık 2011; 21:29:37 >
  • bu nedir ya dakikam var mı yokmu anlamadım gitti

Vodafone Genç Avantaj kalan sms ve dakika öğrenme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

bu nedir ya dakikam var mı yokmu anlamadım gitti

Kardeşim aynen bende de N/A dakika mesaj yazıyor. Bu vodafone bizi batırmaya niyetli. Normalde benim dakika ve mesajlarım ayın 15 inde geliyordu, bu sefer konuşmalarıma ücret keserse benden çekeceği var
  •  Vodafone Genç Avantaj kalan sms ve dakika öğrenme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

bu nedir ya dakikam var mı yokmu anlamadım gitti

Kardeşim aynen bende de N/A dakika mesaj yazıyor. Bu vodafone bizi batırmaya niyetli. Normalde benim dakika ve mesajlarım ayın 15 inde geliyordu, bu sefer konuşmalarıma ücret keserse benden çekeceği var

ya aynı ayın 15 inde güncelleniyor bi yeri arayamadım fatura yazacak diye ama düzeldi ya güncellemeye denk geldi galiba ondan olmuş tahminim

• bu da düzeltikten sonraki hali

• Bende de 5000sms 500dk yaziyor.
  • o da değil de şu freezonlulara 1gb indirimli 14,5 lira net paketini yapabilen var mı? ABONE GENC1GB yazıp?
  • arkadaşlar bende vodofone dan genç avantaj tarifisesie geçmek istiyorum acaba biraz bana artıları eksileri anlatır mısnız kota aşmassan yne fatura yukarda arkadaşın dedği gibi kabarık geliyor mu. 2 sorum tahahtüt yapıyorlar mı yapıyorlarsa kaç yık oluyor .. teşekkrler
  • Merhaba arkadaşlar. Bir hafta önce hattımı vodafone a taşıdım ve genç avantaj tarifesine geçtim. Sonra orda çalışan arkadaş geçtiginde GENC250 Yaz 2222 ye yolla dedi (böylece hattıma 250 hediye dakika gelecekti) . Sonra cevap olarak : Hattınıza 20 tl yüklediginizde hediyeleriniz gelecektir diye mesaj geldi. Ne yapabilirim? Geldi mi acaba hediye dakikalarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

o da değil de şu freezonlulara 1gb indirimli 14,5 lira net paketini yapabilen var mı? ABONE GENC1GB yazıp?

Ben 16 sinda yaptim.
  • genç avantaj paketine sahip olup limiti aşmadığı halde faturası 25 liragelen var mı hiç? ben 7 aydır kullanıyorum bu ay 90tl den fazla fatura geldi bunun 30 tlsi vergi size de geldimi böyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zephyrss

genç avantaj paketine sahip olup limiti aşmadığı halde faturası 25 liragelen var mı hiç? ben 7 aydır kullanıyorum bu ay 90tl den fazla fatura geldi bunun 30 tlsi vergi size de geldimi böyle bir şey?

Internet gelmiştir sana paket var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zephyrss

genç avantaj paketine sahip olup limiti aşmadığı halde faturası 25 liragelen var mı hiç? ben 7 aydır kullanıyorum bu ay 90tl den fazla fatura geldi bunun 30 tlsi vergi size de geldimi böyle bir şey?

internet kullanmışsınızdır.
  • Arkadaşlar ben daha yeni genç avantaj tarifesine geçtim ve dakikam çok cabuk bitti hesaplıyorum 500 dakika konuşmamışım. Faturamda konuşmalarım açık bir şekilde gelir mi? Yada müsteri hizmetlerini mi aramalıyım? 2222 ye msj gonderdıgımde 351 dakıkadan su kadar kaldı gibi bir mesaj gelmişti bana bunun sebebi nedir bilenler lütfen cevap yazsın 500 dakikadan daha az dakika vermiş olabilirler mi ilk ayım olduğu için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Arkadaşlar ben daha yeni genç avantaj tarifesine geçtim ve dakikam çok cabuk bitti hesaplıyorum 500 dakika konuşmamışım. Faturamda konuşmalarım açık bir şekilde gelir mi? Yada müsteri hizmetlerini mi aramalıyım? 2222 ye msj gonderdıgımde 351 dakıkadan su kadar kaldı gibi bir mesaj gelmişti bana bunun sebebi nedir bilenler lütfen cevap yazsın 500 dakikadan daha az dakika vermiş olabilirler mi ilk ayım olduğu için ?

Evet dostum fatura kesimine kaç gün kaldıysa onunla orantılı olarak dakika veriyorlar ilk ay. Aynı dertten ben de muzdarip oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Arkadaşlar ben daha yeni genç avantaj tarifesine geçtim ve dakikam çok cabuk bitti hesaplıyorum 500 dakika konuşmamışım. Faturamda konuşmalarım açık bir şekilde gelir mi? Yada müsteri hizmetlerini mi aramalıyım? 2222 ye msj gonderdıgımde 351 dakıkadan su kadar kaldı gibi bir mesaj gelmişti bana bunun sebebi nedir bilenler lütfen cevap yazsın 500 dakikadan daha az dakika vermiş olabilirler mi ilk ayım olduğu için ?

Evet dostum fatura kesimine kaç gün kaldıysa onunla orantılı olarak dakika veriyorlar ilk ay. Aynı dertten ben de muzdarip oldum.

çok teşekkür ederim :) Bu foruma üye olduğumdan beri googleda sürünmüyorum :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.