Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rameowerr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.091
Cevap
200
Favori
447.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan içerik bakımından rahatım hem sosyal medya sınırsız hem internetim bol, ama çok da ihtiyacım yok bence, sadece internet bol olunca kafam rahat ediyor o güzel şuan, bitecek mi diye asla düşünmüyorum dışarda da evdeymiş gibi sınırsız kullanıyorum.

Bakalım duruma göre faturasıza geçip paketsiz idare etmeyi de seçenek olarak tutuyorum ama ümidim en azından 100TL bandını çok aşmadan 3-5GB bir tarife teklifi almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Bu tarifeye 627₺ verilir mi sence. Bana pahalı geldi taahhütsüz devam etsem

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Verilmez hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musicalistanbul

Merhaba hat taşıma yapacağım sadece 1 yada 2 gb interneti olan her yöne dakikası fazla olan önerebilecepiniz bir paket varmı ?

Yardımcı olabilecek var mı ?

• Numarasini 30gun faturasiza gecene ozel VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• angaralim kullanıcısına yanıt

online başvuruda ikametgah adresi kısmında kalıyor. bir türlü başvuru yapılamıyor.

EDİT: online dan başvuru yapılamıyor. bayii gittim oda yapamadı. bayii mh sini aradı oradan gelen bilgi herhangibir faturasıza geçilip daha sonra yanımda uygulamasından bu tarife seçilecek dedi. o şekilde yaptım. tarife haberi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 4 Şubat 2025; 17:28:39 >
  • 21 şubat son vodafone uygun tarife sunmadı aynı tarifeyi 280 tl sunuyor varmı bi formül yada blöf😂

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son aya girince bunlar geldi. Ne dersiniz?
    12 ay hb premium da var paketlerde

Edit: turkcell hat tasimada 20gb 390 tl var gecmeli miyim

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 4 Şubat 2025; 16:13:55 >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Cik yeniden gir link vereyim sana Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar btk şikayet

0542 542 00 00 müşteri hizmetlerini ara deki online'dan onlardan Arkadaş davet etti orada kalıyordu onlar sana dün şey yaparlar güncelleme yaparlar hallederler

• Herkese iyi akşamlar,

Hattımı Turkcell'den vodafone faturasıza taşıdım. Daha sonra uygulamada REDLİ 18GB önerisi geldi o paketi seçtim fakat paket tanımlanmadı. Bugün hem bayiye gittim hem de müşteri hizmetlerini aradım sebebi nedir diye.

Hattım faturasız tarifeye geçtiği için Faturalı tarifeye geçemiyormuşum. Bayi 1 ay faturasız tarife kullanman gerekir diyor, müşteri hizmetleri ise 3 ay diyor.

Şimdi bu sürelerden hangisi doğru ve mecburen bu süreyi beklemek gerekiyor mu?

Yoksa hattımı tekrar Turkcell'e mi taşısam? Orada da 20 GB 390 TL istiyor, benim için en uygun tarife o kalıyor.

• BL@cKLioN kullanıcısına yanıt
    Tarife icerik neydi sikayet var kayit acip gece bilirsin 1 ay bekleme zorumluk yoktur

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Hattımı bir hafta oldu Turkcell den Vodafone faturasıza çektim.
    Bana Redli 18gb 2000dk 250 sms 316 tl dedi. 3 ay içinde de cayma hakkı var.
    Fakat uygulama da seçsem de vermedi tarifeyi. Bayide de numaramdan baktı size bir faturalı tarife yok çünkü faturasız hattınız dedi. Faturalı geçmek için bir ay beklemek gerekiyor diye iletti.

Bende böyle olunca Hoşgeldin 25Gb paketi yükledim. 1 ay 25 Gb 750 dk konuşma 750 sms 175 tl. Fakat işin saçmalığı tarifeyi kullanamıyorum. İnterneti açıyorum internet kopuyor sonra 4G geliyor ama internet yine yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@cKLioN -- 5 Şubat 2025; 5:34:16 >
    542 müşteri hizmetlerini ara beni kampanya birimleri aradılar uzman birim faturalı tarife için tarife sundular bir türlü hattan düştüm dersin bağladıktan sonra sana söylersin tarifini yaparlar

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    İlk donemi ikinci donemi

Red 18 tarifesinde tarifenin ne gibi özelliği vardı size sundugu tarifenin

• Arkadaşlar 1000 dakikalık uygun paket yokmu internete ihtiyacım yok

• aralık ayında 3 taşıma yapık ama hala tarife içerikleri kısmı boş ve tarife fiyatı 0₺ gözüküyor başka yaşayan var mı

Merhaba, teknosacell faturalıdan buna geçmeye çalışıyorum ama diğer faturasız paketlerde de ikametgah kısmında takılıyor, siz sorunu nasıl çözdünüz?

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.