Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MasteR Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.137
Cevap
202
Favori
450.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar üstad, teknosacell kullanmaktayım 60 gb 350₺ ödüyorum ama taahhütüm bitiyor, vodafone'a geçmeyi düşünüyorum, aylık ortalama 30 gb kullanımım var ama sınırsız sosyal medya+düşük gb da iş görür, nasıl bir yol izlemeyelim sence, hangi paketi önerirsin ya da ne yapmamı, hazır başvurulabilecek paketler bana yüksek geldi 780₺ civarı red var kullanımıma uygun sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhancosar8 kullanıcısına yanıt

Taahhüt sonu uygulamada uygun teklif yok mu? Teknosa fena teklif vermiyor genelde, çok uygun tarife verdiklerini gördüm.

O işlemi bayii yaptı. Online başvurularda sıkıntı var sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Faturalıdan faturasıza dönsek oluyor mu yoksa yeni müşteriye mi?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki, daha önce 2 kez taahhüt uzattım uygulamadan, bu 3. Yıldı herhangi bir teklif sunmadılar

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Faturasız hattıma gelen teklif

• YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt
    aralık ayına göre değil fakat şimdiki duruma göre iyi fiyat ihtiyaç varsa geçebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Yapacagiz tarife bagli

Link atayim onli gecin bayiden alin link islem yapin bayiden link tiklayin Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

Hocam bu faturalı hatlara başvuruya yönlendiriyor, iyi bir paket alabilmek için sizce önce faturasıza mı geçeyim yoksa faturalı bir tarifeye mi geçeyim, 20 gb+sosyal medya sınırsız gibi bir paket varsa bana yetebilir, nasıl bir yol izleyeyim sizce

Tum tarifeler sekme tikla formali tarife gec fiyati dusursun gectin 1 hafta sonra

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Önceden 83 tl ye Redli 15 Sosyal paketini kullanıyordum, zor zoruna buna geçtim, varsa yakın zamanda daha uyguna tarife değiştiren söyleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Mendez -- 5 Şubat 2025; 18:17:18 >
  • Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    Bu paketi bana 260 tl sundular kabul etmedım son güne kadar beklıcem

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Düz Redli 18 dir o banada 230 vede 260 da sundular, onda sosyal medya yok maalesef.

• Arkadaşlar vodafone'dan size tarife sundukları zaman ekran görüntüsü olarak beyan edin çünkü gelen ekran görüntüsünü şikayet var kayıt açarak geçiş yolu var daha önce de paylaştım ama ekran görüntüleriniz gelmediği için tarifeye de geçmelerde sıkıntı oluyor lütfen size gelen ekran görüntüleri paylaşım yapınız kullanım detayları kısmını da ile birlikte lütfen paylaşınız size gelmeyen ekran görüntüsü ile başkasına gelen ekran görüntüsünü tarifeyi kayıt altına alarak geçiş yapabilirsiniz lütfen size gelen ekran görüntülerini de bana ne var kısmında kullanım detayıyla birlikte lütfen bu sayfada iletiniz lütfen rica ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 5 Şubat 2025; 18:57:2 >
  • Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    buna geçmek için neler yaptınız, bence daha uygunu zor

şikayet var işlemlerini yaptık ama düz red22 355₺ yapabildik

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Daha önceden kaydınız varsa onları görüyorlar kaydı hesabınızı sileceksiniz şikayet var hesabını sileceksin sıfırdan hesap açacaksın

öncesi yok hocam herkeste olumlu olmuyor artık

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim herkes oluyor milletin dediğine bakma sen ya ben 15 yıldır Vodafone'da çalıştım Red müşteri hizmetlerini bu sistem hala geçerli ya daha dün yaptım ya şimdi de birine başka tarife yaptım ya VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 5 Şubat 2025; 19:28:0 >

Hocam herhangi bir faturalı tarifeye mi geçeyim yoksa faturasıza mı?

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.