< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhüt sonu uygulamada uygun teklif yok mu? Teknosa fena teklif vermiyor genelde, çok uygun tarife verdiklerini gördüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Faturalıdan faturasıza dönsek oluyor mu yoksa yeni müşteriye mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yazık ki, daha önce 2 kez taahhüt uzattım uygulamadan, bu 3. Yıldı herhangi bir teklif sunmadılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam bu faturalı hatlara başvuruya yönlendiriyor, iyi bir paket alabilmek için sizce önce faturasıza mı geçeyim yoksa faturalı bir tarifeye mi geçeyim, 20 gb+sosyal medya sınırsız gibi bir paket varsa bana yetebilir, nasıl bir yol izleyeyim sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düz Redli 18 dir o banada 230 vede 260 da sundular, onda sosyal medya yok maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 5 Şubat 2025; 18:57:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam herhangi bir faturalı tarifeye mi geçeyim yoksa faturasıza mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |