Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.815
Cevap
218
Favori
480.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duyuru Vodafone hediye dağıttıma devam ediyor sabah 7 kadar gunluk sutore link tiklayin sabay 7den sonra kayboluyor gunluk ücretsiz 11gb VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 8 Mart 2025; 7:38:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam Redli 18 gb 220 lira olan tarife devam ediyor mu? ekran görüntüsü atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cudana kullanıcısına yanıt
    230tl var devam ediyor

Teşekkür ederim bu 12 ay sabit fiyat mı?

• Cudana kullanıcısına yanıt
    Evt

Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 9 Mart 2025; 14:42:42 >
    Hocam merhaba 10 güne.2. Dönem taahhüt bitiyor ne arayan var ne soran teklif bile yok, bu 18 Lik 230 tl olan redli tarifeyi nasıl alabiliriz hatta freezonede tanımlı
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Birazsonr'a sana ekran görüntüsünü atacağım şikayet var hesabında daha önce hesabım varsa hesabı sil tekrardan hesap aç yeniden numaranı kaydet tarifeye 3 2 aydır geçemiyorum sistem hatası alıyorum yoksa operatör değişikliği yapacağım diye yaz sen aradıklarını aynısını söyle eleştir blöf yap hattına tanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 9 Mart 2025; 15:5:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaralim

Birazsonr'a sana ekran görüntüsünü atacağım şikayet var hesabında daha önce hesabım varsa hesabı sil tekrardan hesap aç yeniden numaranı kaydet tarifeye 3 2 aydır geçemiyorum sistem hatası alıyorum yoksa operatör değişikliği yapacağım diye yaz sen aradıklarını aynısını söyle eleştir blöf yap hattına tanırlar
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 9 Mart 2025; 15:36:24 >

• Arkadaşlar sayfa 305 attim burda yazdim nasil yapacaginizi

Hocam sikayet var uzerinden aradılar gorselini yüklediğim Red 18 3 ay 120 9 ay 230 tl olan tarife geçen senenin tarifesi dediler eminmisiiz size çıktığına evet eminim dedim ,12 ay Red 18 250 Tl teklif etti kabul etmedim aksam 17 ye kadar düşüneyim dedim aslında düşünmeyin sebebi Red 18 de migros kodu olmaması sen ne diyon fiyata ?

Red 20 gec 235 tl sor ikna et

270 lira dedi ona hocam saat 17 de arayacak tekrar nasıl ikna edeyim kesin ve katı konuştu en dusuk teklif bu diye

Kapatmislardir 250 gec yada 200 uyumlu 15gb uyumlu 10gb 160tl secersin onlar var daha ucuz iste elestiri yap çekmiyor

• Merhabalar annem için Turkcellden Vodafone a gecicem. Internet ve sms kullanmiyor sadece arama yapiyor. Uygun bi tarife önerebilir misiniz?

• potanmitilla P kullanıcısına yanıt
    Faturası da geç kardeşim İlk 3 ay 175 TL paket var ondan sonra faturalı tarife çıkar faturayı uygun teklif çıkar onunla geçersin

hocam t.t aile tarfinde idik. tahhüt bitti. 4 kişiyiz 10gb civarı bildiğiniz uygun tarife var mı?

• alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneye faturali 160tl devreden yeni gecenler onliden geceksin 2 hafta sonra yaparsin yada faturasiz 3ay boyunca 175tl paket var ona gecip 3ay sonra faturali tarife gecersin en dusuk 12 yas baslayip 25 yas alti kulanici tanimlasi yaparsan ücretsiz tum paketleri oyun 60gb 50gb hediye cikmaktadir bayiden gecersen 1ay mevcut bekleceksin onliden 2hafta suan onlide indirim var

numara taşımaya sitesinden kırmızı fırsat 10gb 1kdk 237 tl çıkıyor hocam. siz hangi tarifeden bahsediyorsunuz?

• alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Benim size bahsettiğim tarifeler sayfa 300 ile 305 arasındaki bu sayfamın da belirttim orada yapıp da yapan arkadaşlar var bizzat ben kendim de yaptım aileme bu tarifeler olması için mevcut vodafone'lu olma şart faturalı işleyişi yazdım ben sana

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.