okumaktan aciz , hazıra konmayı seven millet olduğumuzdan nasıl yapılacağını ilk sayfaya eklerseniz orayı okuyup yapabilirler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (333. sayfa)

-
-
Yoneticiler kaldiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de yaptım oldu teşekkürler sizlere fotoğraf atmayı unuttum onuda atayım herkes görsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarife
Sikayetvar taktigi ile su an vergi haric 136 ya kullandigim 15 gb lık tarifeye vergi haric 200 lira dediler.Sizce napayim kabul edeyim mi yoksa turk telekoma gecip hosgeldin paketini mi deneyeyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 12 Mart 2025; 11:14:0 >
Bana da aynı tarife sunuldu kabul ettim hocam hiç operatör değiştirmeye gerek yok bence.
Hayırlı günler
Kullandığım tarife
20 GB sosyal medya sınırsız 120 TL
Şikayet vara yazdım aradılar
Düz 20 GB 250 TL teklif ettiler sosyal mosyal hıcbirseyi yok
Sizce kabul etmeli miyim
20gb vodafone numara taşımaya 310₺
20gb turkcell numara taşımaya 330₺
ona göre karar verin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 12 Mart 2025; 15:32:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar şu anda güncel ne yapıyoruz benide arıyorlar . ? hangi sayfada yazıyor.
-
merhaba , şikayet vara nasıl yazdınız ? bilgi alabilir miyim?
-
Bende aynı tarifeyi 100+20TL ye kullanıyorum şuan, şahsen taahhüt bittiğinde 150TL üstü hiçbir teklifi kabul etmem sanırım ciddi bir içerik artışı falan yapmayacaklarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Mart 2025; 17:31:17 >
Üstadım şuanda Türk Telekom kullanıcısıyım 10 gün içinde taahhütüm bitecek. Vodafona geçip uygun tarife alabilir miyim? Var mıdır bir yolu yordamı, şimdiden teşekkürler.
@angaralim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GMD. -- 12 Mart 2025; 21:53:32 >
Hocam ben vodafone dan yeni hat alıcam bu yöntemi uygulayamam heralde dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 13 Mart 2025; 5:50:55 >
Arkadas rica ediyorum yogun çalışıyoruz lütfen anlamayi bilmeyen arkadaşlar bu sayfamda 300 ve 305 paylasim yapildi usteki ekran görüntüsü iletim tarife aktif nasil geceginiz yazdim yeni gecenler onliden gecenler 15gun sonra bayiden yeni hat alanlar 1ay soyledigim tatikle gecis olur anlamıyorsaniz yapan arkadas sorun yapanlar ekran görüntüsü iletin ben Vodafone 16 yil calistim telsimden baslayip kimse bana burda boyle olmaz demesin ilk ben duyarim bu tarife hic bir yere bulamazsiniz lütfen sosyal medya kanal bilgilerin vermeyin bu tarife 542 müşteri bayide olmaz btk sikayet ve şikayetvar calisan tasiren yurtdışı ve turkiye temsilcisi tempo müşteri hizmetleri sayfa 300 ve 305 okudan yapmayin olmaz uste ekran görüntüsü iletim aktif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 13 Mart 2025; 1:19:26 >
Freezone kulanici tanimlama yaptir ücretsiz alirsin sosyal medya 300 den basliyor
-
Saglikli gunlerden kulan kardesim
Ben mesela kirmizi firsat 10 gb tarifesine gectim normal vodafone yani. Vodafonepay kullaniyorum onda da Freezone kampanyalari oluyor. Tarifenin freezone tarifesi mi olmasi gerekiyor yararlanmak icin yoksa uygulama veya sms atarak 26 yas alti birinin tc si ile yararlanilabiliyor mu?
soylede birsey var cunku suanlik benim vodafoneepay de ,hepsiburada hesabimda kendi adima
freezone olarak baska ad olunca vodafonepay hesabimdaki ve hepsiburada hesabimda da ad soyadi degistirmek gerekir mi. 300e150tl kampanyasi icin hepsipay e yuklemeden yararlanmak icin
-
Arkadaslar bu tarifeler gecis mevcut Vodafone faturasizdan faturaliya gecis numarasini yeni tasiyan onliden gecen 2hafta sonra gecis yaparsin bayiden gecersen 1ay sonra gecis yapabilirsiniz yeni hat alanlar 1ay sonra sayfa 300 ve 305 okumayi yaparak uste paylasimda bulugum resimler aktif gecis yapabilirsiniz kayit lütfen eleştiri blof ve Vodafone calisma baslati turkcel ve Türk Telekom sns gecis kodu oldugu müşteri aradinizi bayiye bayi müşteri iletini sms gecis kodu kodu cikarmanizi iletin Vodafone calisma baslati eger aktif olursa sms gecis kodu aktif olacak uste paylasim okumadan yaparsaniz olmaz tarife yeni hat numarası tasiyip gecenler formalite en dusuk fiyat gecin bu tarife cayma bedeli olmaz ekran görüntüsü ileterek iletmeyerek gecis olur lütfen resimde yazin aradik ayni soyleyin Vodafone tas oren firma tarife kampanya birimi ne bayiden neden müşteri benim iletim tarifeleri hic bir yerde bulamazsin Vodafone tempo müşteri hizmetleri Btk sikayet ve Şikayetvar sitesin kayit gecis yapabilirsiniz baska yolu yok mevcut Vodafone faturasizdan faturaliya ve mevcut Vodafone gizli tarifedir duaniz eksik etmeyin bazi tarife 3ay ücretsiz 5gb vermektedir onu isteyin tarife olupda tekrar yapin ayrica kulandiginiz tarifenin tahammülsuz fiyat size yukse degistirin tarife fiyatlari bunlar bos muhabbet icin rahatsiz etmeyin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 13 Mart 2025; 6:8:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yalin firsat kırmızı firsat ve butce dostu tarifeleri Freezone kulanici tanimlama yaparsaniz ayda 1gun sınırsız internet alirsin gb hediye cikmaz tarife red tarife olursa 60gbbve 50gb gibi ücretsiz alirsin devreden uyumlu tarife cikiyor tarifene gore kulanici tanimlama en dusuk yas 12 en yüksek 25 yas alti ayni soy adi tasiyan aile bagi olacak dayi kuzen yigen vb olur 1tc ile 3 adet olur ornegin benim soy adim Mertoğlu kuzenim var o yasda Muhammed en dusuk 12 yasinda olur hat ustune alinmaz kampanyalardan yaralanirsin kulanici tanimlama Vodafone yanimda hesapbimdan linkden bana ne var link tikla isim soyisim tc dogum tarih bilgi doldurun kulandigiz numarayi yazin sms 4 haneli dogrulama kodu gelecek gelmese olmasaz tekrar deneyin Talebin alindi diyene kadar sms Msj atip FREEZONE 1525gonderin yada FREEZONESORGU 1525 gonderin müşteri hizmetleri arayin kulanici tanimlama yaptirdim ücretsiz hediye görünmüyor yanimdayi hat bilgileri gunceleme yaptirin Vodafone yanimda Freezone yazacak tobiye sınırsız internet paketi cikar ek internet en sonda ücretsiz cikan hepsini alin her ay alacaksin yenileme olmaz redli tarife 23 Vodafone ulke 120 dk ücretsiz icin tobin yurt disi arama yazip ücretsiz satin alin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X