< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (334. sayfa)

-
-
Yeni bir hat alın uğraşmayın. Başınız sağolsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz de sagolun.
evet en iyisi yeni hat almak yoksa alttaki sartlara baktım o kadar sacma ki. Sanki bir miras kalmıs gibi butun kardeslerden ve esinden belgeler istiyorlar...
Veraseten devir işlemleri için evraklarla birlikte Vodafone Cep Merkezi’ne başvurmak gerekmektedir.
Gerekli evrakların listesi aşağıdaki gibidir:
- Verasetname
- Reşit olan varislerin GSM hattı üzerindeki haklarından feragat ettiklerine dair noter ya da bayi huzurunda düzenlenmiş imzalı dilekçe
- Varislerin kimlik belgeleri
Özel İletişim Vergisi : 410 TL
Ruhsat Ücreti (Yıllık) : 179,28 TL
Toplam : 579,28 TL
-
Bana 2.5 kat fazla fiyat çıktı ayni tarife bende enflasyonu falan yazmıştım %250 enflasyonmu var neye göre bu fiyatlar belirleniyorda bu kadar fazla fiyat çıkıyor demiştim ardından dönüş yapıp indirimli fiyat vermişlerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 55 gün sonra tcell kampanyam bitiyor , Vodofone geçmeyi düşünüyorum geçişte kampanyalı fiyatlardan yararlanabilir miyim yoksa faturasız 25gb 175₺ ye geçip sonradan mı faturalıya geçmeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uste iletim
önce faturasız geçip 3 aylık 25gb 175₺ yararlanın sonradan gelen faturalı tekliflere göre buradaki şikayet var adımlarını yapın derim
-
40gb 349₺ olanın güncel ekran görüntüsü var mı
Uste paylasimda var okuyon ekran görüntüsü attim
Bu tarz yöntemlerle teklif istenirse daha düşük tarifeye de rahatça geçersiniz, tabi taahhüt bitmiş olmalı taahhüt ortası bu yapılmaz yapılırsa cayma bedeli çıkar. Zamanında ben fiyat pahalı geliyor kapatmak istiyorum dediğimde Türk Telekom sizin interneti 1GB düşürelim fiyatı da hatrı sayılır ölçüde düşürelim demişti, Vodafone de zamanında 10GB tarife kullanırken faturanın biri aşım yüzünden uçtuğu için sıkıntı çıkmıştı, çözüm olarak 10TL ucuza 15GB tarifeye geçirmişti. Tabi durma özelliği ile birlikte :)
Merhaba. Şu anda Türkcell kullanıyorum. Tahahhütüm birkaç gün sonra bitiyor. Yenileme için uçuk fiyatlar gösteriyor. Vodafonun sitesinde 175 liraya hoşgeldin 25 paketi var. Ona geçtiğimizde herhangi bir Tahahhüt vermiyoruz değil mi? Bir ay sonra Türkcell e geri geçmeyi düşünüyorum. Çünkü organize sanayide maalesef Türkcell dışında sağlıklı çeken operatör yok.
Faturasiz tarife 3ay kulanirsin o paket son gecis 31 mart saat 23.59 kadar tasima yapip gecersin 28gun paket onliden tasiyin 3ay gecerli 30gb 2hafta sonra daha ucuz tarife alin kulanici tanimlama yaparsan genclik kulubune hediye gb ücretsiz alirsin
Duyuru Hayırlı cumalar olsun sayfamin 1 ekran görüntüsü attim tarife mevcut Vodafone faturali ve faturasizdan faturaliya gecis yapanlar icindir yeni hat alan 1ay sonra yaparlar onliden gecis 15 veya 20gun sonra bayiden gecen 1ay eski tarife zorumlu duracaktir bu tarife hic bayiden ve müşteri hizmetleri bulamazsiniz tarife gecis Btk sikayet ve şikayetvar Sayfa 300 ve 305 okumadan yapmayin lütfen rica ediyorum kayit sms gecis kodu cikarin blof yapin Vodafone calisma baslatmistir eger aktif olursa herkes ucuz tarife alir diger hatlarda var sizde sacmalik var tarife geliyor gecemiyorum kayit acin sayfa 1 goruntuler aktifdir numara taşıma direk gecemezsiniz sartlar bu yonetici arkadas lütfen rica ediyorum görüntülerin silmeyin birakin herkes ucuz olsun bu tarife wep site hic bir yerde bulamazsiniz tarife yapan birim tempo müşteri hizmetleri 2 birim hizmetleri veriyor Şikayetvar ve btk sikayet gecis yapanlar ekran görüntüsü iletim lütfen hediye 3ay gecerli 5gb isteyin tarife gecis olduktan bir gun sonra ücretsiz durma ozelik alamıyorum diye goruntu atip hattina tanimlata bilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bitmeden olur yontem atim
Taahhüt yok faturasız paket. Bu arada Türk Telekom’da da aynı şekilde 25GB 125TL paketi var hangisi bölgede iyiyse ona geçin. İki paket de maksimum 3 defa alınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X