Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: retired95 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.803
Cevap
218
Favori
480.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu Freezonelular'a özel Tobi den 50 GB - 60 GB çıkıyor bunlar her ay yükleniyor mu yoksa sadece 1 kerelik mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DmR4853 D kullanıcısına yanıt
    freezone güzelliği 30gb geçen ay kuzenime tanımladık bu ay yenilenmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bunlar tarife değildir yenileme olmaz tabiye ek internet sınırsız da sınırsız internet çıkar 24 saat geçerli ayda bir alırsın her ay bir gün geçerlidir ek internet dersen orada ücretsiz en sonunda çıkar çıkan hepsini alırsın ücretsiz olanları bunu her ay yapmam gerekir ayrıca çıkan ücretsizleri sürekli alabilirsin

Bunları sen her ay kendin alman gerekir alma şekli Vodafone self servis kanalından ücretsiz paketler diye ek internet dedi mi çıkar ya da tobiden ek internet sınırsız dersen 24 saat geçerli ayda bir gün gelecek ay örneğin bugün 11 Mart'ta aldın gelecek ayın 11 nisan'dan sonra 24 saat geçerli sınırsız ek interneti alırsın ek paketler dersen ücretsiz olan en sonunda 60 GB 50 GB 40 GB hangisi çıkarsa ve tarifelerine 60 50 paketler çıkıyor devreden uyumlu tarifeye de tarifesine göre çıkmaktadır bazı tarifeler uyumlu değildir örnek vereyim kırmızı fırsat yalan fırsat bütçe dostu bu tarifeleri desteklememektedir

• @angaralim tarifem bitmiş 360 tl yapmışlar uyumlu 10 u 130 tl ödüyordun 2.8 katı zam yapıştırmışlar bizim maaş %30 arttı delirmemek elde değil.

ne önerirsin ne yapalım

bana redli kampanyaları iletirmisin şikayet vara yazayım koşturayım bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 11 Mart 2025; 12:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Şikayetim var'a kaydın varsa kaydını hesabı sil tekrardan yeniden sıfır hesap aç numaranı kaydet doğrulama yap kayıt aç tarifem bitti fiyatlar yüksekte operatör değişikliği yapacağım de sana 160 TL'ye 10 GB internet olan uyumlu yani devretme özelliği olan tarifeyi yaparlar eleştir hat çekmiyor falan da operatör değişiklik yapacağım dedi fiyatlar pahalı kazık filan de eleştir

• angaralim kullanıcısına yanıt
    hocam yaşadığım şeyi söylüyorum tarife ay başı yenilendi freezone güzelliği de yenilenmiş

tekrar yenilenirse yine bilgilendiririm

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Uste yazdim tarifene varsa yenilenir yoksa dedigim alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 11 Mart 2025; 15:23:7 >
  • Annem in hattı rahmetli babamın uzerine. Yıllardır vodafone faturasız hat Gani tarife kullanıyor. Hattı uzerime alma islemine bakltım olum kagıdı ile vodafone basvuru yapın falan diyor. miras islemi gibi seylerle ugrasmak istemedim bir hat icin... Tabii baska operatore gecmek ancak babam hayatta olmadıgı icin mumkun degil. Bu ay 200 tl olan tarif 400 tl olmus. Faturasızlar icin daha hesaplı tarife yok mu?

• Uyumlu 10 ile devam edildi.

Sagolasın başkan

Hayırlı ramazanlar.

Ekran görüntüsü iletin

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın sağlıklı günlerde benim söylediğimi de bu işte ekran görüntüsü ileterek de yapabilirsiniz aradan birkaç gün geçtikten sonra bir görüntü daha atacağım onu da ileterek durma özelliği yapabilirsiniz ücretsiz

O süper olur hocam 4 gözle bekliyoruz.

Merhabalar, benimde paketim ayın 15inde bitiyor. Aylık 110 TL ödüyorum tarife içeriğim bu şekilde ayrıca içeriğinde Sınırsız İletişim, Sınırsız Sosyal Medya, Sınırsız Video, Sınırsız Müzik ve Ücretsiz Durdurma var. Teklif edilen yeni fiyat ise 600 TL. Müşteri hizmetleri ile 2 defa konuştum ama 450 TL den aşağı inmiyorlar. Aynı paketimi veya benzerini nasıl alabilirim ??

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Üste yazdım oku nasıl yapılacağını yazıyor orada daha da soru sormayın arkadaşlar

Her sen alacaksin ücretsiz cikan hepsin al

250 TL vergi ile 270 TL Red 20 GB alindi baskan.Seni 5-6 yildir tanirim her tarife donemi senin bilginden faydalaniyorum.Fazla soze gerek yok Kralsin begenmeyenler gitsin kumda oynasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 11 Mart 2025; 20:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Duanizi eksik etmeyin İyi günlerde kullanın kardeşim ekran görüntüsü iletirsen gectiniz tarifenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 11 Mart 2025; 20:22:12 >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.