Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizde ki dns bende çalışmadığı için alternatif olarak yazdığım dns yi kullandım.

• Arkadaşlar turknet başvurusu yapacağım. bu modemden elimde var. Biraz cahilim bu konuda. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ek ayarlara vs. gerek duyar mıyım? Duyarsam ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NerdStark kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı ve şifteyi değiştirip kullanacaksınız. Herhangi özel bir ayar yok.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Şunu sormayı unuttum da vdsl/adsl olması gerekiyormuş galiba turknet için modemin, öyle söylediler. Bu modem ikisiyle de uyumludur değil mi?

Türknet devamlı zam yapıyor. Başka bir önerisi olan var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Adsl ve Vdsl uyumludur modem.

• tolga68 kullanıcısına yanıt

5 yıl türknet kullandıktan sonra 139,99 tl olunca ,2,5 ay önce 35 mbps vdsl 69 tl ye comnete geçtim.Bir kaç gün kullandım, memnun kalınca 12 ay enpara k.kartı ile peşin alıp, karttan vade farksız 6 ya böldürdüm.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
  • Arkadaşlar bu modemin arayüzündeki wan bölümünün sslerini atabilir misiniz? Bağlantı türünü istediğimiz şekilde değiştirerek PPPoe/DinamikIP/StatikIP yeni bağlantı oluşturulabiliyor mu? Birde 30a/35b vdsl2 profilli destekliyor mu?

Mevcut TPlink modemimden örnek.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Temmuz 2022; 14:55:37 >
  • elimde 1 adet boşta var isteyen dm kutumdan yazsın

• Bu modem, şu özelliklerin hepsini sunuyor mu? Bu özellikleri taşıyan modem arıyorum.

-Çift band WIFI yayını
    -VOIP desteği
    -VPN kurulabilme
    -USB bellek ile yerel bulut oluşturabilme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Sizi Keenetic modem sayfasına alalım...

Voip destekli keenetic modem var mı ki?

Firma yetkilisi geçen yıl ir konuda yok demiş, ben de voip destekli modemlere bakınıyordum da denk geldim...

https://forum.donanimhaber.com/ev-ve-is-yerleri-icin-fark-yaratan-keenetic-modem-routerlar-dort-dortluk-internet-icin-tasarlandi--140476590-93#149417066

• aniceman kullanıcısına yanıt
    Voip hariç diğerlerini keenetic karşılıyor.

• Bu modemde 2.4 Ghz ile 5Ghz aynı anda çalışabiliyor mu? Yoksa sadece 2.4 ya da 5 Ghz mi seçmek gerekiyor? Bu modemi almayı düşünüyorum iki frekansın aynı anda çalışabiliyor olması önemli benim için.

• spacenet S kullanıcısına yanıt

2.4ghz ve 5ghz farklı isimlendirme ile aynı anda yayın yapıyor. Diğer üst seviye modemler gibi tek isim altında çift yayın desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 3 Ağustos 2022; 13:44:53 >
    Teşekkürler

• Buradaki tavsiyelerin gazına gelip İkinciel bir tane aldım gerçekten performansı beni bile şaşırttı ancak sürüm eski anladığım kadarı ile de yeni sürüm yok kaynak kodu da paylaşılmış da bunu derlemek ayrı bir dert alternatif bir çözüm önerisi olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ghostfire G kullanıcısına yanıt

Modem gerçekten iyi fakat dediğiniz dosyaların derlenmesi gerekiyor. Benim derleme hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Benim bilgim var, uğraşır hallederim diyenler için kaynak kodlarının linkini atayım:

R065-A-2022-0022.zip dosyasını indir - download

• ghostfire G kullanıcısına yanıt

Modem Airties 5650 den sonra kullandığım en stabil modem benim için ve hala evde yedek olarak durmakta.

Ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz modem de.. Ben kullanırken hiç bir sorun yoktu ve güncelleme gereğini düşünmedim. Genel de modemler güncellendikçe performans sorunu ortaya çıkar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.